Marjetka Novak: Angelski reiki

Znamka: Naša številka: 775750

Marjetka Novak: Angelski reiki

Aktivirajte zdravilca v sebi Izjemna knjiga, ki vam bo razkrila, kako razkleniti stare miselne kalupe, ozdraviti čustvena stanja, preobraziti negativno karmo, ter negativno energijo, zato da se bo izboljšalo vaše zdravje in boste lahko priklicali obilje v vse ravni svojega življenja. Celoten opis

22

22 € vključno z DDV

Naša številka: 775750

Predstavitev

Opis artikla

Izjemna knjiga, ki vam bo razkrila, kako razkleniti stare miselne kalupe, ozdraviti čustvena stanja, preobraziti negativno karmo, ter negativno energijo, zato da se bo izboljšalo vaše zdravje in boste lahko priklicali obilje v vse ravni svojega življenja.

Spoznali boste, na kakšen način lahko pomagate sebi in svojim klientom aktivirati notranje samozdravilne sposobnosti.

Izvedeli boste, kako vam pri aktivaciji vašega zdravja in ustvarjanju obilja lahko pomagajo angeli, nadangeli in metoda angelskega reikija; hkrati pa delo prinaša tudi osebna pričevanja posameznikov o delu s predstavljenimi tehnikami.

Marjetkina knjiga vas korak za korakom popelje skozi 9 načinov uporabe angelskega reikija; izvedeli pa boste tudi, katere so najpogostejše napake, ki jih dela večina zdravilcev, ter kakšen je smisel bolezni.

Marjetka Novak je kreatorka angelskega reikija, avtorica programa za usposabljanje certifiiciranih coachev za energijske transformacije s pomočjo angelov in metode za aktivacijo in manifestacijo obilja!

Predava tudi v tujini, zelo je iskana kot mentorica podjetnic in menedžerk, ki se spopadajos težavami v financah, odnosih in so premalo samozavestne, ter želijo odkriti svoje poslanstvo, uživati v finančnem blagostanju, harmoniji in sreči, ter si končno dopustiti, da zablestijo v polnem sijaju.

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenski
  • Založnik: Samozaložnik
  • Zvrst: osebna rast in duhovnost
  • Vezava: trda
  • Število strani: 131
  • Dimenzije: 11 × 17 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst osebna rast in duhovnost
Vezanje trda
ISBN 9789616926218
Število strani 131