Marjan Ogorevc: Samozdravljenje s karmično diagnostiko

Znamka: Naša številka: 858106

Marjan Ogorevc: Samozdravljenje s karmično diagnostiko

Strašljive diagnoze, ki smo jih včasih deležni s strani zdravnikov, so po mnenju Marjana Ogorevca, zgolj stvar karme in preprosto rešljive. Celoten opis

20.83

20,83 € vključno z DDV
Zadnji kos!

Naša številka: 858106

Predstavitev

Opis artikla

Avtorjev pogled na zdravje, bolezen in zdravljenje, nenazadnje na življenje, ki ga zmoremo bolj ali manj obvladovati, moramo zaobjeti s perspektive delovanja karmičnih zakonitosti. To pomeni tudi, da bolezen in težave razumemo kot agens naše duhovne rasti; če tega ne ozavestimo, lahko ponavljanju naših napačnih ravnanj in odločitev sledi razpad duhovnih struktur.

Karmična diagnostika je primerna predvsem za tiste, ki želijo dvigniti zavest na višjo raven in z razumevanjem sebe in sveta pospešiti svojo evolucijo. Knjiga Samozdravljenje s karmično diagnostiko je dokaz in je napotilo, da pot moramo in zmoremo opraviti sami. Na tej poti pa si moramo znati čistiti informacijsko energijske strukture, ki motijo tekoč pretok energije skozi vse ravni našega bitja.

Naše življenje, in tudi naša duša, je kot reka, ki teče proti izlivu, razmišlja avtor, vsaka travmatična izkušnja, škodljivo razmišljanje, slabo čustvo in dejanje pa predstavlja kamen, ki je padel v to reko. Nekateri kamni so v reki še iz naših prejšnjih življenj, nekatere so vrgli tudi naši starši. Sprva so ti kamni v reki nemoteči in le neznatno ovirajo pretok vode. Ko pa se jih nabere dovolj, lahko ustvarijo nevarne brzice ali reko zajezijo.

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenski
  • Založnik: Samozaložnik
  • Zvrst: Osebna rast in duhovnost
  • Vezava: mehka
  • Število strani: 213

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst osebna rast in duhovnost
Vezanje mehka
Leto izdaje 2005
ISBN 9789612369545
Število strani 213