Kela držalo za brisače Saltus, krom, 176 cm
149,30 €

Zadnji kos!

Držalo za brisače SALTUS, od znamke KELA, je izdelan iz kroma z visoko sijajnim zaključkom. To je prvovrstna izdelava, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Držalo za brisače je visoko 176 cm. Lahko se prosto nastavi.

TimeLife držalo za mila, 25x10x9 cm
9,72 € 8,61 €

Praktično držalo od znamke Timelife najde svojo uporabo v kopalnici, kot dodatek k tuš kabini ali kadi. Nosilec je izdelan iz nerjavečega jekla in ga je mogoče enostavno pritrditi z lepilno površino na hrbtni strani držala.

TimeLife držalo za v kopalnico 23x13x9,5 cm
13,54 €

Praktično držalo od znamke Timelife najde svojo uporabo v kopalnici, kot dodatek k tuš kabini ali kadi. Nosilec je izdelan iz nerjavečega jekla in ga je mogoče enostavno pritrditi z lepilno površino na hrbtni strani držala.

Fackelmann držalo za brisače Taris
25,62 € 25,12 €

Zadnji kos!

Fackelmann je izjemna blagovna znamka, katera predstavlja izvrsten del kopalniške opreme in sicer držalo za brisače, ki spada v serijo Taris.

Fackelmann stojalo za sušilnik las Vision
23,27 € 18,16 €

Zadnji kos!

Stojalo za sušilnik las iz serije Vision je izvrsten in nepogrešljiv kopalniški pripomoček. Sušilnik las bo tako vedno pri roki.

Fackelmann magnetno stojalo, 20 cm
11,96 € 9,23 €

Magnetno stojalo za kovinske kopalniške pripomočke, ki bo poskrbelo, da jih imate vedno na enem mestu.

Fackelmann obešalnik za brisače, drsni
13,56 € 9,69 €

Zadnji kos!

Fackelmann drsni obešalnik za brisače je odličen pripomoček za vsako kopalnico ali katerikoli drug prostor, saj obešalnik namestimo na zgornji del vrat.

InnovaGoods varnostni ročaj za v kopalnico
18,74 €

Innovagoods varnostni ročaj je idealen pripomoček za kopalnico s katerim se izognemo nevarnosti padca zaradi zdrsa. Primeren je za uporabo v prhi, kopalni kadi, na steni ali na katerem koli mestu, kjer je to potrebno.

TimeLife držalo za toaletni papir, 60x13,5 cm
6,12 € 2,69 €

Prosto držalo za toaletni papir od znamke TimeLife najde svoje mesto v vseh toaletnih prostorih. Njegova zasnova je minimalistična in nevtralna, izdelan je iz nerjavečega jekla. Meri 60 cm.

TimeLife držalo za brisače, 22x12 cm, nerjaveče jeklo
8,44 € 5,29 €

Zadnji kos!

Ali ne veste kam postaviti brisačo v kopalnici? To držalo za brisače od znamke TimeLife ni potrebno lepiti ali vrtati v steno. Postavite ga na gladko površino, na primer steklo ali ploščice, in sesalni nastavek bo poskrbel za odlično pričvrstitev.

TimeLife stojalo za kopalniško opremo 35 cm, kovina
9,60 € 6,65 €

Zadnji kos!

Ali ne veste kam postaviti brisačo v kopalnici? To stojalo za kopalniško opremo od znamke TimeLife ni potrebno vrtati ali lepiti, ampak ga samo obesite na vrata debeline 3 cm.

TimeLife držalo za brisače, 22x12 cm, nerjaveče jeklo - Odprta embalaža-46%
8,44 € 4,54 €

Odprta embalaža

Ali ne veste kam postaviti brisačo v kopalnici? To držalo za brisače od znamke TimeLife ni potrebno lepiti ali vrtati v steno. Postavite ga na gladko površino, na primer steklo ali ploščice, in sesalni nastavek bo poskrbel za odlično pričvrstitev. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Compactor Bestlock držalo za tuš ročko
14,77 € 12,55 €

Držalo za tuš ročko, pri katerem ne boste potrebovali vrtati ali vijačiti v steno – prisesek se odlično oprime na vsako gladko površino in se lahko enostavno odstrani in namesti tudi drugje. Držalo blagovne znamke Compactor je izdelan iz kromiranega jekla, ki je vodoodbojen in nerjaveč.

Compactor Bestlock držalo za 4 rolice toaletnega papirja
28,80 € 23,06 €

Držalo za toaletni papir, pri katerem ne boste potrebovali vrtati ali vijačiti v steno – prisesek se odlično oprime na vsako gladko površino in se lahko enostavno odstrani in namesti tudi drugje. Držalo blagovne znamke Compactor je izdelan iz kromiranega jekla, ki je vodoodbojen in nerjaveč.

Compactor Bestlock držalo za brisače, tridelno
38,93 € 33,56 €

Držalo za brisačo, pri katerem ne boste potrebovali vrtati ali vijačiti v steno – prisesek se odlično oprime na vsako gladko površino in se lahko enostavno odstrani in namesti tudi drugje. Držalo blagovne znamke Compactor je izdelan iz kromiranega jekla, ki je vodoodbojen in nerjaveč.

TimeLife Viseči obešalnik za vrata, 6 kavljev, 3 obešala
17,53 € 14,76 €

Obešalnik za brisače od znamke Timelife je primeren za obešanje na vratih in prihrani veliko prostora. Zapletena montaža ni potrebna, v trenutku dobite sušilnik, pripravljen za obešanje vlažnih brisač in kopalniških pripomočkov.

TimeLife kopalniška polica, viseča, 26 x 46,5 x 10 cm
7,40 € 6,37 €

Viseče držalo za kopalnico poskrbi za enostavno organizacijo šamponov in gelov za tuširanje. Timelife kopalniška polica, viseča, 26 × 46,5 × 10 cm ne zahteva nobenega vijačenja in vrtanja – pritrdite jo enostavno z lepilno površino. Primerno za vse vrste ploščic.

Kela držalo za brisače KEN, kovinski, črn
50,74 €

Držalo za brisače KEN, od znamke KELA, s trdno podlago je iz barvanega jekla. Ročaji nosilca se lahko namestijo v različnih smereh. Njegova višina je 88 cm in premer osnove 25,5 cm.

TimeLife držalo za brisače, mat steklo, 60x18x13 cm
33,74 €

Stojalo za brisače je posebej zasnovano za kopalnico s prho. Držalo, znamke Timelife, ne zahteva nobenega kompleksnega merjenja ali vrtanja. Samo obesite ga na vrata tuš kabine. Kapaciteta držala je do 6 zloženih brisač.

Kela držalo za brisače Saltus, krom, 98,5 cm
113,48 €

Držalo za brisače SALTUS, od znamke KELA, je izdelan iz kroma z visoko sijajnim zaključkom. To je prvovrstna izdelava, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Držalo za brisače je visoko 99 cm. Lahko se prosto nastavi.

TimeLife držalo za brisače, 6 kljuk, 40 cm
9,33 € 8,73 €

Praktično držalo za brisače je izdelano iz kakovostnega nerjavečega jekla. Držalo, od znamke Timelife, enostavno pritrdite z lepilno površino na hrbtni strani držala.

Fackelmann dvojna kljukica Vision
10,46 € 8,22 €

Dvojna kopalniška kljuka Vision za obešanje brisač in drugih stvari. Na steno se jo lahko pritrdi preprosto z lepilom ali s priloženimi vijaki.

Compactor Bestlock držalo za brisačo
20,61 € 17,59 €

Držalo za brisačo, pri katerem ne boste potrebovali vrtati ali vijačiti v steno – prisesek se odlično oprime na vsako gladko površino in se lahko enostavno odstrani in namesti tudi drugje. Nosilec blagovne znamke Compactor je izdelan iz kromiranega jekla, ki je vodoodbojen in nerjaveč.

Simplehuman Shower Caddy Plus Set polic za tuširanje
91,96 €

Praktičen komplet polic in držala za tuširanje ponuja spektakularno razporeditev stvari, ki jih potrebujete pod tušem. Police je mogoče premikati na stranice in v višino. Ima izjemno priročno držalo za britvico. V zgornjem delu je luknja z vijaki za pritrditev na tuš kabino, v spodnjem delu so sesalni elementi. Zahvaljujoč prefinjenemu sistemu oprijema je komplet popolnoma na mestu.

Simplehuman Over Door set polic za tuširanje
83,56 €

Praktičen komplet polic in držala za tuširanje ponuja spektakularno razporeditev stvari, ki jih potrebujete pod tušem. Police je mogoče premikati na stranice in v višino. Ima izjemno priročno držalo za britvico. V zgornjem delu je luknja z vijaki za pritrditev na tuš kabino, v spodnjem delu so sesalni elementi. Zahvaljujoč prefinjenemu sistemu oprijema je komplet popolnoma na mestu.

TimeLife stensko držalo, 4 kavlji, nerjaveče jeklo
17,20 €

Praktičen obešalnik blagovne znamke Timelife je idealen za brisače ali kopalne plašče. Obešalnik ima skupaj 4 kavlje in je izdelan iz nerjavečega jekla. Pritrditev je rešena s sesalnimi predeli na straneh, brez da bi bilo morali vrtati ali lepiti držalo na steno.

Papernet Hytech Z podajalnik brisač
32,56 € 31,61 €

Antibakterijski podajalnik brisač Hytech Z proizvajalca Papernet je narejen iz negorljive plastike. Odpira se s pomočjo ključa.

TimeLife WC ščetka in držalo za papir
23,04 € 21,68 €

Zakaj imate ločeno WC ščetko in držalo za toaletni papir, če lahko oboje shranite v eno stojalo? To vam omogoča držalo od znamke TimeLife. Izdelan je iz kakovostne kovine in je zasnovan v elegantni beli barvi, zato se prilega v vsake sanitarne prostore.

TimeLife WC ščetka, okrogla, nerjaveče jeklo
12,66 € 9,83 €

Vsak toaletni prostor mora biti opremljen s ščetko za čiščenje školjke. Ta WC ščetka je izdelana iz nerjavečega jekla, ki se prilega v vsako notranjost kopalnice. je preprosta, nevtralna, klasična in elegantna.