FILA drsalke Primo Ice-26%
114,95 €

84,90 €

Zadnji kos!

Moške drsalke Fila Primo Ice so namenjene rekreativnemu drsanju. Konstrukcija ogrodja zagotavlja odlično podporo in se prilagaja upogibanju stopala.


Tempish ženske drsalke Giulia black plus
87 €

48 €

Zadnji kos!

Elegantne ženske drsalke so primerne za zahtevnejše drsalce. Tempish drsalke Giulia black plus imajo na pogled zanimivo 3D površino. Drsalke imajo anatomsko oblikovano ogrodje za večje udobje in varnost pri drsanju. Notranja podloga čevljev je zelo odporna in vpojna zaradi uporabe novega materiala black velvet T.


Spartan ženske drsalke Lady
34,89 €
33,15 €

Zadnji kos!

Ženske drsalke se ponašajo s kakovostno izdelavo iz sintetičnega usnja, odlično izolacijo in hitrim zapenjanjem. Primerne so za rekreativno in zahtevnejše drsanje na ledu in imajo nosilnost do 100 kg.


Spartan ženske drsalke Lady, bele, 37 - odprta embalaža-24%
33,15 €

24,90 €

Odprta embalaža

Ženske drsalke se ponašajo s kakovostno izdelavo iz sintetičnega usnja, odlično izolacijo in hitrim zapenjanjem. Primerne so za rekreativno in zahtevnejše drsanje na ledu in imajo nosilnost do 100 kg.


Tempish ženske drsalke Giulia black plus, 44 - Odprta embalaža-58%
87 €

35,90 €

Odprta embalaža

Elegantne ženske drsalke so primerne za zahtevnejše drsalce. Tempish drsalke Giulia black plus imajo na pogled zanimivo 3D površino. Drsalke imajo anatomsko oblikovano ogrodje za večje udobje in varnost pri drsanju. Notranja podloga čevljev je zelo odporna in vpojna zaradi uporabe novega materiala black velvet T.


FILA drsalke Chrissy LX-21%
101,17 €

79,90 €

Odlična cena

Ženske drsalke Fila Chrissy LX se ponašajo z modernim dizajnom in jih odlikuje udobno nošenje in anatomska oblikovanost.


FILA drsalke Eve BS-25%
79,95 €

59,90 €

Odlična cena

Klasične ženske drsalke Fila Eve BS so namenjene rekreativnemu drsanju. Odlikujejo jih odlična podpora, mehka podloga in vodoodporna zunanjost.


FILA drsalke Primo Ice Lady-33%
119,95 €

79,90 €

Odlična cena

Ženske drsalke Fila Primo Ice Lady so namenjene rekreativnemu drsanju. Konstrukcija ogrodja zagotavlja odlično podporo in se prilagaja upogibanju stopala.


FILA drsalke Viper HC-20%
99,95 €

79,90 €

Odlična cena

Moške drsalke Fila Viper HC so namenjene rekreativnemu drsanju in hokeju na ledu. Odlikujejo jih visokokakovosten in ergonomsko oblikovan čevelj z ojačanimi prsti in nerjaveča jeklena rezila.


Tempish drsalke Chantal
76 €

68,40 €

Odprodaja

Tempish ženske drsalke Chantal so primerne za rekreativno drsanje na ledu in igranje hokeja. Odlikuje jih izdelava iz trajnega PE materiala, udobno nošenje in jeklena rezila.


Tempish drsalke Crox-21%
76 €

59,90 €

Odlična cena

Tempish moške drsalke Crox so primerne za rekreativno drsanje na ledu in igranje hokeja. Odlikuje jih izdelava iz trajnega PE materiala, udobno nošenje in jeklena rezila.


Tempish drsalke Fearless-20%
69 €

54,90 €

Odlična cena

Otroške Tempish drsalke Fearless so namenjene rekreativnemu drsanju in hokeju na ledu. Odlikuje jih izdelava iz kakovostnih materialov, udobno nošenje in enostavna nastavitev velikosti.


Tempish drsalke Fine
71 €

63,90 €

Tempish klasične ženske drsalke Fine so primerne za rekreativno in zahtevnejše drsanje. Odlikuje jih izdelava iz kakovostnega PVC materiala, udobno nošenje in rezila iz nerjavečega jekla.


Tempish drsalke FUR Expanze-18%
49 €

39,90 €

Odlična cena

Otroške Tempish drsalke FUR Expanze so namenjene rekreativnemu drsanju in hokeju na ledu. Odlikuje jih izdelava iz kakovostnih materialov, udobno nošenje in enostavna nastavitev velikosti.


Tempish drsalke Get-Up Luxury
76 €

68,40 €

Tempish ženske drsalke Get-Up Luxury so primerne za rekreativno in zahtevnejše drsanje. Očarajo s kakovostno zasnovo in očarljivo modno obliko.


Tempish drsalke Giulia
87 €

78,30 €

Tempish modne ženske drsalke Giulia so primerne za rekreativno in zahtevnejše drsanje. Odlikuje jih izdelava iz kakovostnega materiala diamantne oblike, udobno nošenje in rezila iz nerjavečega jekla.


Tempish drsalke Neo-X Ice Lady
62 €

55,80 €

Dekliške Tempish drsalke Neo-X Ice Lady so primerne za začetnice. Odlikuje jih izdelava iz kakovostnih materialov, ki zagotavlja vzdržljivost do –20 °C, udobno nošenje in rezila iz nerjavečega jekla. Enostavna nastavitev velikosti, s pritiskom varovalke na strani ogrodja.


Tempish drsalke Nice
67 €

60,30 €

Odprodaja

Tempish klasične ženske drsalke Nice so primerne za športne prireditve. Odlikuje jih izdelava iz vzdržljivega PVC materiala, ki je okrašen s 6 lesketajočimi kamenčki in je vodoodporen.


Tempish drsalke Phoenix X4-30%
72 €

49,90 €

Odlična cena

Tempish moške drsalke Phoenix X4 so primerne za rekreativno drsanje. Odlikuje jih izdelava iz trajnega PVC materiala, udobno nošenje in jeklena rezila.


Tempish drsalke Rebel Ice One Pro-26%
68 €

49,90 €

Odlična cena

Tempish drsalke Rebel Ice One Pro za dečke so primerne za začetnike in napredne uporabnike. Odlikujejo jih izdelava iz kakovostnih materialov, udobno nošenje, jeklena rezila in enostavna nastavitev velikosti, s pritiskom varovalke na strani ogrodja.


Tempish drsalke RS Verso Ice Girl-28%
56 €

39,90 €

Odprodaja

Dekliške Tempish drsalke RS Verso Ice Girl so primerne za začetnice in napredne uporabnice. Namenjene so rekreativnemu drsanju in hokeju na ledu. Odlikuje jih izdelava iz kakovostnih materialov, udobno nošenje in enostavna nastavitev velikosti, s pritiskom varovalke na strani ogrodja.


Tempish drsalke Wortex-24%
79 €

59,90 €

Odlična cena

Tempish moške drsalke Wortex so primerne za rekreativno drsanje na ledu in igranje hokeja. Odlikuje jih izdelava iz trajnega PVC materiala, udobno nošenje in jeklena rezila.


Tempish otroške drsalke Fur Expanze
55 €

36,20 €

Otroške drsalke, primerne za rekreacijo in profesionalno uporabo. Tempish drsalke Fur Expanze so izdelane iz plastike, ki je odporna na mraz in omogočajo 3 stopnje nastavitve velikosti. Udobje za otroške nogice je zagotovljeno z mehko in odstranljivo podlogo.


Tempish drsalke Neo-X Ice-35%
62 €

39,90 €

Odlična cena

Tempish drsalke Neo-X Ice so primerne za začetnike. Odlikuje jih izdelava iz kakovostnih materialov, ki zagotavlja vzdržljivost do –20 °C, udobno nošenje in rezila iz nerjavečega jekla. Enostavna nastavitev velikosti, s pritiskom varovalke na strani ogrodja.


Tempish drsalke Boston-26%
75 €

54,90 €

Odprodaja

Tempish moške drsalke Boston so primerne za rekreativno drsanje na ledu in igranje hokeja. Odlikuje jih izdelava iz trajnega PVC materiala, udobno nošenje in jeklena rezila.


Tempish drsalke FUR Expanze Girl
49 €

44,10 €

Otroške drsalke Tempish FUR Expanze Girl za vse rastoče drsalke so namenjene rekreativnemu drsanju. Nastavljiv obseg plastičnega čevlja omogoča rast z otroško nogo.


Tempish drsalke Boston Junior-20%
69 €

54,90 €

Odlična cena

Otroške drsalke Tempish Boston Junior Fearless so namenjene rekreativnemu drsanju in hokeju na ledu. Odlikuje jih izdelava iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo drsalk.


Tempish drsalke/rolarji Neo-X Duo-21%
83 €

64,90 €

Odlična cena

Otroške Tempish drsalke Neo-X Duo s posebnim dvojim dizajnom za celoletno rekreativno drsanje in rolanje. Preprosta pretvorba rolerjev v drsalke s pomočjo vijakov. Namenjeno začetnikom in naprednim uporabnikom. Enostavna nastavitev velikosti, s pritiskom varovalke na strani ogrodja.


Tempish drsalke RS Verso Ice-28%
56 €

39,90 €

Odlična cena

Tempish drsalke RS Verso Ice za dečke so primerne za začetnike in napredne uporabnike. Namenjene so rekreativnemu drsanju in hokeju na ledu. Odlikuje jih izdelava iz kakovostnih materialov, udobno nošenje in enostavna nastavitev velikosti, s pritiskom varovalke na strani ogrodja.


Tempish drsalke Vancouver Lady
87 €

78,30 €

Tempish ženske drsalke Vancuver Lady so primerne za rekreativno in nižja tekmovanja. Očarajo s klasično zasnovo, kakovostnimi materiali in modnim dizajnom.


Tempish otroške drsalke Feeez, modre-20%
17 €

13,50 €

Odlična cena

Klasične otroške drsalke so namenjene otrokom starim od 1,5 do 5 let. Drsalke imajo dvostranska rezila, ki zagotavljajo maksimalno stabilnost otroka na ledu.


Nijdam dekliške nastavljive drsalke
34,95 €

31,45 €

Dekliške nastavljive drsalke Nijdam so vsestranske drsalke, ki bodo rasle skupaj z otrokom. Ponašajo se z nastavljanjem velikosti, tudi ko ima otrok drsalke že obute. Ponašajo se z udobnim oblazinjenim notranjim čevljem.


Nijdam deške nastavljive drsalke
34,95 €

31,45 €

Odprodaja

Nastavljive deške drsalke Nijdam so sestavljene iz treh delov in bodo rasle skupaj z otrokom. Ponašajo se z udobnim oblazinjenim notranjim čevljem, ki je tudi odstranljiv. Izbirali boste lahko med štirimi velikostmi, ki jih poljubno nastavljate s preprostim pritiskom na gumb.


Spartan drsalke Bill, črno-oranžne
36,36 €

34,54 €

Otroške Spartan drsalke Bill so namenjene rekreativnemu drsanju in hokeju na ledu. Odlikuje jih izdelava iz kakovostnih materialov, udobno nošenje in enostavna nastavitev velikosti.


Spartan drsalke Jana, bele-roza
29,99 €

28,49 €

Dekliške Spartan drsalke Jana so namenjene rekreativnemu drsanju in hokeju na ledu. Odlikuje jih izdelava iz kakovostnih materialov, udobno nošenje in enostavna nastavitev velikosti.


Spartan drsalke Muenchen, sivo-bele
63,20 €

60,04 €

Otroške Spartan drsalke München so namenjene rekreativnemu drsanju in hokeju na ledu. Odlikuje jih izdelava iz kakovostnih materialov, udobno nošenje in enostavna nastavitev velikosti.


Spartan drsalke Rik
44,41 €
42,19 €

Drsalke Spartan Rik v se ponašajo s trojnim sistemom zapiranja in možnostjo nastavitve velikosti.


Spartan drsalke Soft Saxo, belo-sivo-modre
54,66 €
51,93 €

Moške drsalke Spartan Soft Saxo so namenjene igranju hokeja. Konstrukcija ogrodja zagotavlja odlično podporo in se prilagaja upogibanju stopala.


Spartan drsalke Vancouver Lilli
43,68 €
41,50 €

Drsalke Spartan Vancouver Lilli v se ponašajo s trojnim sistemom zapiranja in možnostjo nastavitve velikosti. Nosilnost je 100 kg.


Tempish drsalke Rebel Ice One Pro Girl-26%
68 €

49,90 €

Odlična cena

Tempish dekliške drsalke Rebel Ice One Pro Girl so primerne za začetnike in napredne uporabnike. Odlikujejo jih izdelava iz kakovostnih materialov, udobno nošenje, jeklena rezila in enostavna nastavitev velikosti, s pritiskom varovalke na strani ogrodja.


Spartan drsalke Slava, črne
29,99 €

28,49 €

Otroške Spartan drsalke Slava so namenjene rekreativnemu drsanju in hokeju na ledu. Odlikuje jih izdelava iz kakovostnih materialov, udobno nošenje in enostavna nastavitev.