Acra moške drsalke Canadien
37,98 €

Zadnji kos!

Dodelane moške hokejske drsalke. Acra Canadien odlikuje trdi čevelj, ki je na konici okrepljen za boljšo zaščito pred udarci paka. Udobje zagotavljata notranja obloga in kakovostna obdelava. Drsalni noži zaradi trdote omogočajo zelo ostro hokejsko brušenje.

TEMPISH otroški rolerji/drsalke Clips duo
75 € 71,16 €

Zadnji kos!

Otroški rolerji z možnostjo nastavitve velikosti za 4 številke lahko uporabljajo tako začetniki kot tudi napredni uporabniki. Razpolagajo z anatomsko oblikovanim vložkom in se odlično prilegajo. Duo Tempish Clips omogoča posebno pretvorbo drsalk v rolerje zahvaljujoč posebni zasnovi.

Spartan drsalke Soft Saxo, belo-sivo-modre
54,66 € 46,90 €

Zadnji kos!

Moške drsalke Spartan Soft Saxo so namenjene igranju hokeja. Konstrukcija ogrodja zagotavlja odlično podporo in se prilagaja upogibanju stopala.

Sulov Ikki Girl rolerji/drsalke, 2v1
63 € 53,63 €

Zadnji kos!

Sulov Ikki Girl imajo zamenljivo podvozje in služijo kot drsalke in kot rolerji. Imajo nastavljivo velikost.

FILA Primo Ice Lady ženske drsalke
78 € 72,36 €

Zadnji kos!

Ženske drsalke imajo notranji žametni vložek, ki greje. Površina je vodoodporna in odporna na praske. Zapenjajo se s klasično kombinacijo vezalk, ježka in zaponke. FILA Primo Ice Lady so opremljene z drsalnim rezilom iz peščeno poliranega nerjavečega jekla.

Nijdam dekliške nastavljive drsalke
34,95 € 34,20 €

Zadnji kos!

Dekliške nastavljive drsalke Nijdam so vsestranske drsalke, ki bodo rasle skupaj z otrokom. Ponašajo se z nastavljanjem velikosti, tudi ko ima otrok drsalke že obute. Ponašajo se z udobnim oblazinjenim notranjim čevljem.

Sulov Marko drsalke
58,50 € 50,54 €

Zadnji kos!

Sulov drsalke Marko imajo sistem za prilagajanje velikosti. Namenjene so rekreativnemu drsanju.

TEMPISH drsalke Chantal - Odprta embalaža-52%
76 € 35,99 €

Odprta embalaža

Tempish ženske drsalke Chantal so primerne za rekreativno drsanje na ledu in igranje hokeja. Odlikuje jih izdelava iz trajnega PE materiala, udobno nošenje in jeklena rezila.

TEMPISH Wortex moške drsalke Black, 43 - Odprta embalaža-32%
71,10 € 48 €

Odprta embalaža

Moške drsalke imajo plastično ojačitev, katera ščiti pred hokejskimi palicami in žogo. Imajo anatomsko oblikovan predel na gležnju in dvodelni jezik. Tempish Wortex so primerni za srednje in nižje tekmovalce ter rekreativne drsalce, ki od drsalca zahtevajo dirkaške lastnosti.

FILA drsalke Primo Ice Lady
119,95 € 78,26 €

Ženske drsalke Fila Primo Ice Lady so namenjene rekreativnemu drsanju. Konstrukcija ogrodja zagotavlja odlično podporo in se prilagaja upogibanju stopala.

FILA moške drsalke Viper HC
99,95 € 75,57 €

Moške drsalke imajo dodelan in ojačan predel prstov – posebna obdelava, ki nudi visoko zaščito prstov. Oblazinjeni jezik in spojler na peti, učinkovito preprečujeta pritisk. Idealne za rekreativne hokejiste. Zategnejo se s klasičnimi vezalkami. FILA Viper HC so opremljeni s hokejskim nožem iz peščeno poliranega nerjavečega jekla.

Acra dekliške drsalke, mehke, raztegljive
30,39 €

Nastavljive dekliške drsalke. Mehke dekliške drsalke imajo možnost prilagoditve na 4 različnih velikosti. Drsalke imajo trdno plastično okostje in notranji čevelj iz udobnega materiala, ki zagotavlja udobje. Pritrditev je zagotovljena s kombinacijo vezalke in dveh zaponk. Drsalke imajo vodoodbojen zaključek.

FILA ženske drsalke Eve BS
79,95 € 56,50 €

Ženske drsalke imajo polirano drsalko iz nerjavečega jekla. Za visoko udobje imajo anatomsko oblikovan klobučevinasti jezik. Podplat je sestavljen. FILA Eve BS se v predelu gležnja zauvezujejo s vezalkami.

Roces Paradise ženske drsalke
65,91 € 52,89 €

Ženske drsalke so opremljene z anatomskim vložkom za udobno drsanje. Zavezovanje s klasičnimi vezalkami. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Roces ledene drsalke Paradise imajo sodoben dizajn.

Acra drsalke Princess
29,80 €

Kakovostne drsalke, primerne za drsanje. Acra Princess imajo čevelj izdelan iz umetnega usnja. Udobje zagotavljata mehka obloga in toplotna izolacija. Drsalke so opremljene z jeklenimi noži.

Acra fantovske drsalke, mehke, raztegljive
27,31 €

Nastavljive fantovske drsalke. Mehke fantovske drsalke imajo možnost prilagoditve na 4 različnih velikosti. Drsalke imajo trdno plastično okostje in notranji čevelj iz udobnega materiala, ki zagotavlja udobje. Pritrditev je zagotovljena s kombinacijo vezalke in dveh zaponk. Drsalke imajo vodoodbojen zaključek.

Acra fantovske drsalke, plastična zaščita
23,50 €

Otroške fantovske drsalke. Fantovske raztegljive plastične drsalke imajo preprost mehanizem za nastavitev velikosti – 4 možnosti. Drsalke so narejene iz trdnega plastičnega okostja in tekstilnega čevlja iz udobnega materiala. Prednost je enostavno zapiranje drsalke z zaponkami.

Acra moške drsalke za hokej na ledu Guts
43,04 €

Moške drsalke za hokej na ledu imajo konico iz posebne TST plastike, ki ščiti vaše prste pred udarci paka. Imajo mehko peno iz lateksa in oblogo iz velurja. Acra moške drsalke za hokej na ledu so odlična izbira za aktivne športnike.

Acra ženske drsalke Action
33,69 €

Ženski komplet za fugurno drsanje ima mehko blazinico, ki ščiti pred zmrzovanjem nog med dolgim drsanjem v mrazu. Drsalni noži so izdelani iz ogljikovega jekla z nikljano površino, ki se preprosto ostri. Akcijske ženske rolerje Acra so idealna izbira za aktivne športnice.

FILA otroške drsalke X-One Ice G-40%
84,95 € 50,85 €

Odprodaja

Otroške drsalke z nastavljivo velikostjo odlikujejo peščeno polirana obdelava spodnjega dela z nerjavečim jeklom. FILA X-One Ice se zavezujejo z vezalkami okoli gležnja, Velcro trakom in pritrdijo z zaponkami.

Roces Faceoff otroške drsalke
77,61 € 63,22 €

Otroške drsalke so opremljene z anatomskim vložkom s spominsko peno za maksimalno udobje. Imajo nastavljivo velikost do 3 številk, zato rastejo z otrokovo nogo. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Roces ledene drsalke Faceoff imajo sodoben dizajn.

Roces Jokey 2.0 Boy otroške drsalke
59,83 €

Otroške drsalke Roces Jokey Ice Boy s hokejskim rezilom rastejo skupaj z otroško nogo. Uporabnikom prijazne otroške drsalke z nastavljivo velikostjo. Odporme, tople in idealne za učenje osnovne tehnike.

Roces Model R ženske drsalke
89,31 € 69,81 €

Ženske drsalke so opremljene z anatomskim vložkom za udobno drsanje. Zavezovanje s klasičnimi vezalkami. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Roces ledene drsalke Model R imajo sodoben dizajn.

Roces RH 4 moške drsalke
85,41 € 68,46 €

Moške drsalke so opremljene z anatomskim vložkom za udobno drsanje. Zavezovanje s klasičnimi vezalkami. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Roces ledene drsalke RH 4 imajo sodoben dizajn in so vodoodporne.

Roces Fur Inside ženske drsalke
97,11 € 78,82 €

Ženske modne drsalke Roces Fur Inside za rekreacijsko drsanje s kožuščkom v notranjosti za več udobja. Rezilo za umetnostno drsanje z zobčki iz ogljikovega jekla za dolgo vzdržljivost.

Roces Icy moške drsalke 3
108,60 € 90,57 €

Moške drsalke so opremljene z anatomskim vložkom za udobno drsanje. Zavezovanje s klasičnimi vezalkami, katere lahko skrijete. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Drsalke Roces Icy 3 imajo sodoben dizajn.

Roces Jokey 2.0 Girl otroške drsalke
59,83 €

Otroške drsalke Roces Jokey Ice Girl s hokejskim rezilom rastejo skupaj z otroško nogo. Uporabnikom prijazne otroške drsalke z nastavljivo velikostjo. Odporme, tople in idealne za učenje osnovne tehnike.

FILA ženske drsalke Chrissy LX
101,17 € 72,70 €

Ženske drsalke imajo polirano drsalko iz nerjavečega jekla. Opremljeni so z vodoodbojnim premazom. Podloga je narejena iz sintetičnega krzna za toploto. FILA Chrissy LX se veže s vezalkami z ušesci okoli gležnja in trakom na Velcro.

Roces MCK II H fantovske drsalke
83,76 € 68,68 €

Fantovske drsalke so za maksimalno udobje opremljene z anatomskim vložkom s spominsko peno. Z nastavljivo velikostjo do 5 številk rastejo s stopalom vašega otroka. Hokejsko rezilo je narejeno iz kakovostnega ogljikovega jekla. Roces drsalke MCK II H majo moderen dizajn.

Roces RFG 1 ženske drsalke
77,46 € 63,46 €

Ženske drsalke so opremljene z anatomskim vložkom za udobno drsanje. Zavezovanje s klasičnimi vezalkami. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Roces ledene drsalke RFG 1 imajo sodoben dizajn.

Roces Roces MCK II F drsalke
85,40 € 70,31 €

Dekliške drsalke so za maksimalno udobje opremljene z anatomskim vložkom s spominsko peno. Z nastavljivo velikostjo do 5 številk rastejo s stopalom vašega otroka. Lopatica hokeja je narejena iz kakovostnega ogljikovega jekla. Roces drsalke MCK II F majo moderen dizajn.

Roces Brits ženske drsalke
89,31 € 72,48 €

Ženske drsalke Roces Brits z modnim vzorcem. Rezilo za umetnostno drsanje z zobčki za dolgo vzdržljivost in enostavno ostrenje. Anatomsko oblikovane za udobnejše drsanje.

FILA Primo Ice moške drsalke
78 € 71,21 €

Moške drsalke imajo notranji žametni vložek, ki greje. Površina je vodoodporna in odporna na praske. Zapenjajo se s klasično kombinacijo vezalk, ježka in zaponke. FILA Primo Ice so opremljene s hokejskim rezilom iz peščeno poliranega nerjavečega jekla.

FILA Viper CF moške drsalke
78 € 72,77 €

Moške drsalke imajo notranji žametni vložek, ki greje. Površina je vodoodporna in odporna na praske. Zapenjajo se s klasično kombinacijo vezalk, ježka in zaponke. FILA Viper HC so opremljeni s hokejskim rezilom iz peščeno poliranega nerjavečega jekla.

Spartan drsalke Jana, bele-roza
29,99 € 29,60 €

Dekliške Spartan drsalke Jana so namenjene rekreativnemu drsanju in hokeju na ledu. Odlikuje jih izdelava iz kakovostnih materialov, udobno nošenje in enostavna nastavitev velikosti.

Spartan drsalke Muenchen, sivo-bele
63,20 € 62,36 €

Otroške Spartan drsalke München so namenjene rekreativnemu drsanju in hokeju na ledu. Odlikuje jih izdelava iz kakovostnih materialov, udobno nošenje in enostavna nastavitev velikosti.

Spartan drsalke Rik
44,41 € 43,82 €

Drsalke Spartan Rik v se ponašajo s trojnim sistemom zapiranja in možnostjo nastavitve velikosti.

Spartan drsalke Vancouver Lilli
43,68 € 43,10 €

Drsalke Spartan Vancouver Lilli v se ponašajo s trojnim sistemom zapiranja in možnostjo nastavitve velikosti. Nosilnost je 100 kg.

Spartan ženske drsalke Lady
34,89 € 34,43 €

Ženske drsalke se ponašajo s kakovostno izdelavo iz sintetičnega usnja, odlično izolacijo in hitrim zapenjanjem. Primerne so za rekreativno in zahtevnejše drsanje na ledu in imajo nosilnost do 100 kg.

Sulov Ray drsalke
49,50 € 47,31 €

Sulov drsalke Ray imajo sistem za prilagajanje velikosti.

Sulov Sandy drsalke
58,50 € 55,92 €

Sulov drsalke Sandy imajo sistem za prilagajanje velikosti. Namenjene so rekreativnemu drsanju.

Acra dekliške drsalke, plastična zaščita
23,50 €

Otroške dekliške drsalke. Dekliške raztegljive plastične drsalke imajo preprost mehanizem za nastavitev velikosti – 4 možnosti. Drsalke so narejene iz trdnega plastičnega okostja in tekstilnega čevlja iz udobnega materiala. Prednost je enostavno zapiranje drsalke z zaponkami.

Acra dekliške drsalke z zamenljivim podvozjem, rolerji
43,97 €

Univerzalne dekliške drsalke za celoletno uporabo. Acra dekliške izvlečne drsalke z zamenljivim podvozjem, ki ga je mogoče enostavno zamenjati, zagotavljajo zabavno drsanje skozi vse leto. Čevelj je mehak in v kombinaciji s čipkami in zategovalnimi paščki zagotavlja, da drsalke nudijo primerno udobje ter se udobno prilegajo. Nosilnost drsalk je 80 kg.

Acra moške drsalke z zamenljivim podvozjem, rolerji
45,19 €

Univerzalne moške drsalke za celoletno uporabo. Acra fantovske izvlečne drsalke z zamenljivim podvozjem, ki ga je mogoče enostavno zamenjati, zagotavljajo zabavno drsanje skozi vse leto. Čevelj je mehak in v kombinaciji s čipkami in zategovalnimi paščki zagotavlja, da drsalke nudijo primerno udobje ter se udobno prilegajo. Nosilnost drsalk je 80 kg.