Emos videodomofon za vrata s kamero (H2031)

Ocena: 4,9 7 ocen Znamka: Emos Naša številka: 1356726

Odlična cena

Emos videodomofon za vrata s kamero (H2031)

Moderno in elegantno oblikovan videodomofon s kamero in barvnim LCD zaslonom ter vgrajenim pomnilnikom, ki omogoča slikovni spomin obiskov. Celoten opis

139.99
4.9 7

195,02 € Vključno z DDV
139,99 €
-28%

Naša številka: 1356726

Predstavitev

Opis artikla

Emos videodomofon za vrata s kamero (H2031)

Znamka EMOS je na evropskem trgu prisotna od leta 1991. Skupina EMOS ima sedež na Češkem in nudi širok nabor električnih izdelkov, namenjenih tako za navadne uporabnike kot za zahtevne profesionalce. Skupni elementi vseh izdelkov EMOS so funkcionalnost, zanesljivost in visok nivo kakovosti. EMOS je hkrati izključni distributer znamke GP Batteries, ki jo zastopa na češkem, slovaškem, madžarskem, slovenskem in hrvaškem trgu.

Videodomofon EMOS H2031 bo postal nepogrešljiv član vaše družine. Ne samo, da je inovativnega dizajna, temveč obvlada tudi identifikacijo. Tako vi kot vaši otroci boste takoj prepoznali svoje obiske. Otroke lahko zahvaljujoč domofonu lahko pustite same doma, saj bodo takoj ugotovili, kdo stoji pri vratih, v hišo pa spustili samo dobro poznane ljudi. 

slika

Videodomofon EMOS in zunanja kamera predstavljata neločljiv par, ki ga nič ne preseneti. Lahko ste stoodstotno prepričani, da boste vedno izvedeli za prihod svojega obiska. Lahko izbirate med 16 melodijami zvonjenja in izberete tisto, ki je najljubša vašim ušesom. Glasnost zvonjenja in klica lahko sproti upravljate s pomočjo dveh ročnih tipk na levi strani zaslona. Na desni najdete še štiri druge tipke, s katerimi upravljate pregleden meni.

Tanek 7-" zaslon (dimenzije 144 × 204 × 26,5 mm) bo pristajal vaši predsobi, hodniku, dnevni sobi in kuhinji. Na steno ga brez kakršnihkoli težav pritrdite s pomočjo priloženega montažnega okvirčka in štirih majhnih vijakov. Za vse podrobnosti poskrbi pet tipk pod zaslonom. Z njihovo pomočjo si osebo, ki vas je obiskala, lahko ogledate, se z njo pogovorite, na daljavo odprete ograjna in pomična vrata ali uporabite Intercom (lažja komunikacija s člani družine preko dveh zaslonov v hiši). Upravljanje video domofona H2031 je tako enostavno, da ga brez težav zmorejo tudi vaši otroci ali starši. 

slika

Zunanja kamera je zavarovana pred vodo (zaščita IP44 in praktična strešica) in nepovabljenimi gosti (protivlomna izvedba). Dosega vrhunsko kakovost snemanja podnevi in ponoči. Med zvonjenjem se vsakič aktivira avtomatska bela LED osvetlitev, ki olajša prepoznavanje obraza osebe, stoječe do 150 cm od kamere. Za aktivacijo kamere vam v fasado ni treba vgrajevati nikakršne elektroinštalacije. Kamera se napaja preko priključenega video domofona. Na steno jo privijete s štirimi majhnimi vijaki, ki so priloženi. 

Velika prednost domofona je notranji pomnilnik, v katerega samodejno shrani sliko obraza vsakogar, ki pozvoni pri vas. Ko zazna 100 tovrstnih slik, jih v vrstnem redu od najstarejših do najmlajših začne prepisovati z novimi. Tako v primeru vloma deluje kot učinkovita črna skrinjica (vlomilec pogosto najprej pozvoni, da preveri, da nikogar ni doma) ali past za nevzgojene otroke iz soseske, ki se zabavajo z neutemeljenim zvonjenjem. 

slika

Tehnične podrobnosti

Velikost zaslona 17,8 cm oz. 7 ''
Izvedba (slušalke/hands free) hands free
Barvni zaslon da
Možnost snemanje da
Intercom da
Število melodij 16
Montaža na steno
Napajanje monitorja 14,5 V DC (priloženo)
Napajanje enote kamere iz zaslona
Nadzor glasnosti da
Možnost priključitve CCTV kamer ne
Možnost priključitve na omrežje in daljinskega upravljanja ne
Število tipk enote kamere 1
Protivlomna izvedba enota kamere da
Zahtevana kabelska napeljava FTP ali SYKFY 5 × 2 × 0,5
Število vodnikov (monitor/ključavnica/vrata) 4 + 0 + 2
Snemalni element kamere 1/3 CCD z IR osvetlitvijo
Osvetlitev kamere da, do 150 cm
Vidni kot kamere 70°
Barva zlata
Dimenzije monitorja 204 × 26,5 × 130 mm
Dimenzije enote kamere 55 × 40 × 130 mm
Upravljanje ključavnice/pomika vrat da/da
Vir je priložen da
Zaščita IP44
Sestava seta 1 × vratna kamera, 1 × LCD

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Barvni zaslon da
Kot snemanja kamere 70 Stopinja