BIG komplet prometnih znakov
39,99 € 25 €

Komplet šestih prometnih znakov, blagovne znamke Big, vsebuje vse osnovne pomembne prometne znake. Na prednji in zadnji strani znakov so različni pomeni. Višina posameznega znaka znaša 69 cm.

Klein prometni znaki 73 cm-25%
29,99 € 22,30 €

Zadnji kos!

Klein komplet prometnih znakov, s katerimi se lahko otrok na zabaven način uči spoznavanja prometnih predpisov.

BIG komplet prometnih znakov
19,99 € 17,91 €

Odličen didaktičen pripomoček, ki otroke navaja na pravila v prometu, hkrati pa spodbuja igro. Dva znaka imata različne simbole na sprednji in zadnji strani.

BIG Big semafor

BIG Big semafor

Ocena: 4,1
28,99 € 26,48 €

Semafor Big je izredno zabaven dodatek za vaše igrišče, kjer se otrok igra s poganjalcem, avtomobili na pedala, skiroji ali preprosto z ostalimi vozili. Podstavek enostavno napolnete z vodo ali peskom in že ste pripravljeni za zabavo. Semafor samodejno spreminja luči, kar bo vašega otroka zabavalo, poleg tega pa se bo lahko naučil osnove na cestišču kar na domačem dvorišču.

Falk prikolica za štirikolesnik Claas Maxi z dodatki
79,50 € 76,22 €

Prikolica za štirikolesnik Claas v zeleni barvo je popoln dodatek za vsako vozilo na pedala znamke Falk. Poleg prikolice so še grablje s kavljem in lopata. »Delo na vrtu« bo s to prikolico še bolj zabavno.

Kettler Varnostni pas za tricikle Happy Plus
13,54 € 11,56 €

Varnostni pas Happy Plus, ki je namensko narejen za tricikle Kettler bo odlično zavaroval otroka na triciklu ter posledično vam prihranil veliko skrbi.

Klein prometni znaki 72 cm
31,59 €

Klein komplet prometnih znakov, s katerimi se lahko otrok na zabaven način uči spoznavanja prometnih predpisov.