Sylvanian Families Kuhinja s hladilnikom
17,58 € 15,40 €

Zadnji kos!

Set kuhinjskih igrač vključuje hladilnik z dvema vratoma s tremi predali, štedilnik in umivalnik. Vključuje tudi kuhinjsko posodo, sestavine in druge manjše dodatke. Igrajte se s kuhinjskimi pripomočki, ki jih lahko shranite v kuhinjskih omarah ter v predaih.

Zuru obesek, figura Trolls Fuzzbert-Mega (25008)
14,99 € 12,40 €

Zadnji kos!

Mega obesek s figurico Trolls – Fuzzbert je lahko odlična popestritev za tvoje šolske dni. Pritrdi ga na svoje ključe ali denarnico. Izdelek ima priložen tudi majhen glavniček. Izdelek je primeren za otroke od 1 leta dalje.

Sylvanian Families set Jedilnica
17,58 € 15,50 €

Čaka te velika jedilna miza za vso družino Sylvanian. Komplet jedilnice vključuje jedilno mizo, 4 stole, otroški stol in kuhinjsko omarico. Najdeš seveda set za čaj in majhno pečico, ki jo lahko shraniš tudi v zelo praktični kuhinjski omari.

Sylvanian Families Otroška soba s pogradom
17,58 € 15,50 €

Otroška soba s pogradom vključuje posteljo in pisalno mizo za otroško sobo. Komplet je opremljen s dvema posterjema, ki jih je mogoče ločiti ter se lahko uporabljajo ločeno ali skupaj kot pograd. Knjige in globus so del kompleta, globus pa se lahko vrti okrog. Polico na vrhu mize lahko odstranite, da ustvariš preprostejšo mizo.

TM Toys zbirateljski pribor Fortnite Loot Box
17,48 € 9,70 €

Fortnite je tudi zelo priljubljena računalniška igra. Pridružite se njenim oboževalcem! Zabava virtualnega sveta se spremeni v resničnost in zahvaljujoč zbiralčevi zakladnici. Komplet vsebuje 1 x skrinjico, 4 x orožje, 1 x nahrbtnik, 2 x lesen gradbeni material. V kompletu je tudi zbirka brošure.

Sylvanian Families Dnevna soba s TV
17,97 € 15,90 €

Ta udoben set dnevne sobe vključuje kavč, fotelje, klubsko mizico, predel za TV in praktičen TV. Na televizorju lahko zamenjate/odstranite slike, da spremenite TV-program (skupno 6 diapozitivov).

Teddies konjske hlev s pripomočki
10,60 €

Pripravi hlev, posedlaj konja ter se odpravi na jahanje. Ne pozabi ga nahraniti in mu očistiti podkev takoj, ko se vrneta iz jezdenja

Sylvanian Families Pohištvo za dnevno sobo
21,50 € 19,10 €

Lepa in udobna dnevna soba s figurico mucke v cvetlični obleki. Dva udobna naslanjača vas vabita na kavo. Figurica je narejena iz plastike, ki je prekrita s finim žametom. Oči so narejene iz črnih kroglic. Vsi udi so premični, glava se vrti. Oblačila so narejena tako, da se jih lahko večkrat sleče in obleče.

Sylvanian Families Pohištvo za kopalnico
21,48 € 19,10 €

Lepo svetlo modra kopalnica s figurico simpatične slonice. Kopalnica ima prostorno kad na nogah, prho, praktično polico z milom in gelom za prhanje, umivalnik z ogledalom in košaro za perilo, WC, stojalo za toaletni papir in krtačo.

Sylvanian Families Vrtec za otroški grad
32,04 € 28,30 €

Otroški grajski vrtček je vrtec z dovolj prostora za igranje. Postavite glavno zgradbo vrtca v središču tal, da ustvarite čudovito igrišče na vrtu. Premikanje stavbe na rob tal bo povečalo notranjost vrtca.

Sylvanian Families darilni set - mestna hiša z lučmi
117,85 € 109,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Velika mestna hiša z lučmi je dom ljubkih družine živalic iz vasi. Ima električno razsvetljavo in pet sobe v dveh nadstropjih. Ne smete pozabiti tudi na balkon. Kadar se zunaj stemni, v tej veliki hiši vse oživi.