SPINERA Wild Bob tuba
74,99 €

Napihljiva vlečna tuba Spinera Wild Bob je odličen pripomoček za vodna doživetja, ki bodo popestrila vaše poletne počitnice. Primerna je za eno osebo. Napihnjena meri 118 cm. Ima 4 ročaje.

SPINERA Wing 2 tuba
199,95 €

Zadnji kos!

Napihljiva vlečna tuba Spinera Wing 2 je odličen pripomoček za vodna doživetja, ki bodo popestrila vaše poletne počitnice. Primerna je za dve osebi. Zasnovana je za najvišje zahteve in dolgotrajno uporabo.

SPINERA Flight 2 tuba
159,95 €

Zadnji kos!

Napihljiva vlečna tuba Spinera Flight 2 je odličen pripomoček za vodna doživetja, ki bodo popestrila vaše poletne počitnice. Primerna je za dve osebi in ima 10 ročajev.

SPINERA Rocket 3 tuba
189,95 €

Zadnji kos!

Napihljiva vlečna tuba Spinera Rocket 3 je odličen pripomoček za vodna doživetja, ki bodo popestrila vaše poletne počitnice. Primerna je za 3 osebe. Ima tri oblazinjene sedeže in tri ročaje.

SPINERA Delta 54 tuba
59,95 €

Zadnji kos!

Napihljiva vlečna tuba Spinera Delta 54 je odličen pripomoček za vodna doživetja, ki bodo popestrila vaše poletne počitnice. Primerna je za eno osebo. Ima dva mehka najlonska ročaja.

SPINERA Rocket 2 tuba
169,95 €

Zadnji kos!

Napihljiva vlečna tuba Spinera Rocket 2 je odličen pripomoček za vodna doživetja, ki bodo popestrila vaše poletne počitnice. Primerna je za dve osebi. Ima dva oblazinjena sedeža in dva ročaja.

SPINERA Let's Go 2 tuba
249,95 €

Napihljiva vlečna tuba Spinera Let's Go 2 je odličen pripomoček za vodna doživetja, ki bodo popestrila vaše poletne počitnice. Primerna je za dve osebi in ima 8 ročajev.

SPINERA Wild Wave tuba
99,99 €

Napihljiva vlečna tuba Spinera Wild Wave je odličen pripomoček za vodna doživetja, ki bodo popestrila vaše poletne počitnice. Primerna je za eno osebo. Napihnjena meri 118 cm. Ima 4 ročaje.

SPINERA Classic 54 tuba
59,95 €

Napihljiva vlečna tuba Spinera Classic 54 je odličen pripomoček za vodna doživetja, ki bodo popestrila vaše poletne počitnice. Primerna je za eno osebo. Ima dva mehka najlonska ročaja.

Advanced Elements BackBone za kajak AdvancedFrame Convertible
178,02 €

Advanced Elements BackBone za kajak Advancedframe Convertible je izdelan iz kombinacije močnega eloksiranega aluminija in na udarce odporne plastike. Kajaku povečuje togost ter pomaga pri boljšem ohranjanju smeri. Primeren je za kajake AE1007-R AdvancedFrame Convertible.

Mofour wakeboard čelada (nastavljiva)
76,12 €

Ena od ključnih značilnosti katere koli čelade, poleg tega pa je trda in obložena, je odlično prileganje, kar Mofour čelada za vejkanje omogoča. Prav tako je povsem lahkotna za nošenje in zato nudi več udobja.

Mofour čevlji za wakeboard Edition Red, rdeči
381,06 €

Red Edition čevlji poskrbijo za udobje in podporo na vejkanju. Zahvaljujoč tehnologiji DW Lace System je obuvanje povsem enostavno. Podpora na peti Dual Heel Support in 4EVA zagotavljata optimalno udobje.