Mystic čevlji Aqua Walker 900, črni
15,99 €

Čevlji Aqua Walker 900 proizvajalca Mystic v črni barvi so namenjeni zaščiti pri plavanju, hoji po plaži, ali opravljanju drugih športnih aktivnosti.


Advanced Elements BackBone za kajak AdvancedFrame Convertible
149 €

111,96 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Advanced Elements BackBone za kajak Advancedframe Convertible je izdelan iz kombinacije močnega eloksiranega aluminija in na udarce odporne plastike. Kajaku povečuje togost ter pomaga pri boljšem ohranjanju smeri. Primeren je za kajake AE1007-R AdvancedFrame Convertible.


Mofour čevlji za wakeboard Edition Grey
389,95 €

350,96 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Gray Edition čevlji poskrbijo za udobje in podporo na popolnoma novi ravni. Power Strap ponuja hitro in varno zapenjanje, jezik S pa dodatno udobje. Tehnologija Force Shell in BSP ploskev poskrbita za varno držo. Tehnologija Eye Lacelets pa zagotavlja, da je zatesnitev in sprostitev vezanja gladka kot maslo.


Mofour čevlji za wakeboard Edition Red, rdeči
349,95 €

314,96 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Red Edition čevlji poskrbijo za udobje in podporo na vejkanju. Zahvaljujoč tehnologiji DW Lace System je obuvanje povsem enostavno. Podpora na peti Dual Heel Support in 4EVA zagotavljata optimalno udobje.


Mofour wakeboard čelada (nastavljiva)
69,95 €

43,30 €

Ena od ključnih značilnosti katere koli čelade, poleg tega pa je trda in obložena, je odlično prileganje, kar Mofour čelada za vejkanje omogoča. Prav tako je povsem lahkotna za nošenje in zato nudi več udobja.


Skiflott plavajoča preproga M
193,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Plavajoča preproga, proizvajalca Skiflott, je idealna za zabavo in poležavanje na vodni gladini. Primerna je za 2–3 osebe in se ponaša z največjo obremenitvijo 250 kg.


Skiflott plavajoča preproga S
129 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Plavajoča preproga, proizvajalca Skiflott, je idealna za zabavo in poležavanje na vodni gladini. Primerna je za 1 osebo in se ponaša z največjo obremenitvijo 120 kg.


Skiflott plavajoča preproga L
225,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Plavajoča preproga, proizvajalca Skiflott, je idealna za zabavo in poležavanje na vodni gladini. Primerna je za 4–6 oseb in se ponaša z največjo obremenitvijo 400 kg.


Skiflott plavajoča preproga XL
325 €

306,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Plavajoča preproga, proizvajalca Skiflott, je idealna za zabavo in poležavanje na vodni gladini. Primerna je za 8–10 oseb in se ponaša z največjo obremenitvijo 600 kg.


Mofour potovalna torba, siva
149,95 €

145,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Potovalno torbo znamke Mofour lahko vzamete s seboj na pot ali do vode, kjer vas čakajo vodne aktivnosti.