Speedo plavalna očala Futura Classic
16,12 € 13 €

Plavalna očala Speedo Futura Classic so opremljena s prilagodljivim okvirjem, ki se bo popolnoma prilagajal vašemu obrazu. Očala imajo podaljšani kot gledanja, kar vam razširi zorni kot.

Saeko K6 Mariner junior plavalna očala
15,50 € 12,38 €

Plavalna očala imajo UV filter in sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Imajo vgrajeno stransko sponko Ultra Fast za prilagoditev traku za glavo. Imajo velika stekla za maksimalno vidljivost. Saeko K6 Mariner junior plavalna očala so primerne za otroke in ženske.

Speedo Hydropulse plavalna očala-52%
18 € 8,50 €

Odlična cena

Speedo plavalna očala z lečami, ki omogočajo široko vidno polje, 100% zaščito pred UV žarki in s prilagodljivim naglavnim trakom so idealna za plavanje tako v notranjih kot zunanjih vodah.

Denis plavalna očala
9,99 € 9,58 €

Zadnji kos!

Plavalna očala za plavanje, primerne za rekreativno plavanje.

Denis maska CS
9,99 € 8,78 €

Zadnji kos!

Maska za potapljanje narejena iz kakovostnega materiala.

ARENA plavalna očala Tracks
17,13 € 14,59 €

Plavalna očala hidrodinamične oblike imajo polikarbonatne leče in Antifog zaščito proti meglenju. Zadnja zaponka omogoča nastavitev dolžine silikonskega traku. Primerne so za rekreativno plavanje. ARENA Tracks so primerne za moške in ženske.

Speedo otroška plavalna očala Futura Biofuse
20,38 € 16,23 €

Otroška plavalna očala s tehnologijo Biofuse in zaščito pred megljenjem stekel antifog so primerne tako za plavanje na prostem, kot tudi za plavanje v notranjih prostorih. Očala so prilagodljiva in imajo mehko tesnenje. Speedo Futura Biofuse ponujajo UV zaščito in zanimiv dizajn.

Speedo plavalna očala Futura Biofuse Flexiseal Triathlon
38,43 € 30,89 €

Plavalna očala Speedo Futura Biofuse Flexiseal Triathon so posebej izdelana plavalna očala za triatlonce in plavalce, namenjena za trening ali plavanje na odprtem morju. Popolnoma se prilagajajo obrazu pa zaslugi tehnologije Biofuse.

ARENA plavalna očala Zoom X-Fit
11,67 € 9,93 €

Plavalna očala hidrodinamične oblike imajo polikarbonatne leče in Antifog zaščito proti meglenju. Zadnja zaponka omogoča nastavitev dolžine silikonskega traku. Primerne so za rekreativno plavanje. ARENA Tracks X-Fit so primerna za moške in ženske.

Speedo otroška plavalna očala Mariner Supreme Mirror
19,23 € 15,59 €

Otroški model plavalnih očal z zrcalno zasnovo stekel so primerna za plavanje na prostem. Očala imajo široko tesnjenje in nastavljiv nosni most. Speedo Mariner Supreme Mirror imajo zaščito proti megljenju stekel.

Saeko S71 UV Phoenix plavalna očala
15,50 € 12,84 €

Plavalna očala sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Stekla imajo zakrivljeno obliko za boljšo periferno vidljivost. Opremljene so z dvojnim silikonskim paščkom za sigurno namestitev. Saeko S71 UV Phoenix plavalna očala so primerna za tekmovanja.

Saeko KJ10 Ocean junior plavalna očala
8,80 € 7,25 €

Plavalna očala imajo UV filter in sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Imajo vgrajeno stransko sponko Ultra Fast za prilagoditev traku za glavo. Imajo širokokotna stekla za bočno vidljivost. Saeko KJ10 Ocean junior plavalna očala so primerne za otroke, stare med 6 in 12 let.

Saeko KA10 Ocean plavalna očala
9,90 € 9,22 €

Plavalna očala imajo UV filter in sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Imajo vgrajeno stransko sponko Ultra Fast za prilagoditev traku za glavo. Imajo širokokotna stekla za bočno vidljivost. Saeko KA10 Ocean plavalna očala so primerna za odrasle.

Saeko S62 Torpedo plavalna očala
9,90 € 8,23 €

Plavalna očala imajo UV filter in sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Opremljene so z dvojnim silikonskim paščkom za sigurno namestitev. Saeko S62 Torpedo plavalna očala so primerna za tekmovanja in treninge.

Saeko S67 Falcon plavalna očala
10,80 € 9,68 €

Plavalna očala imajo UV filter in sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Imajo vgrajeno stransko sponko Ultra Fast za prilagoditev traku za glavo. Imajo panoramska stekla za odlično čelno in bočno vidljivost. Saeko S67 Falcon plavalna očala se uvrščajo v športno kategorijo.

Speedo Aquapure Gog Au plavalna očala, Red/Smoke
25,30 €

Plavalna očala imajo filter s 100% zaščito pred UV-sevanjem in očala z Antifog zasnovo, ki preprečuje njihovo rošenje. Paket vključuje 2 izmenljiva mostička. Speedo očala Aquapure Gog Au Red/Smokeimajo nastavljiv trak za spreminjanje velikosti.

Denis dihalka

Denis dihalka

Ocena: 5
2,50 € 2,20 €

Dihalka za potapljanje primerna za rekreativno potapljanje.

Denis dihalka
4,99 € 3,64 €

Dihalka narejena iz kakovostnega materiala, primerna za rekreativno potapljanje.

Denis dihalka
3,99 € 3,10 €

Dihalka narejena iz kakovostnega materiala, namenjena za rekreativno potapljanje.

Denis maska
6,99 € 5,23 €

Otroška maska za potapljanje bo zagotovo popestrila vodne aktivnosti vašemu otroku.

Denis očala
7,99 € 7,09 €

Plavalna silikonska očala.

ARENA otroška plavalna očala Spider Jr
12,84 € 10,92 €

Plavalna očala za otroke imajo polikarbonatne leče in Antifog zaščito proti meglenju. Zadnja zaponka omogoča nastavitev dolžine silikonskega traku. Otroci jih ne bodo uporabljali le za treninge, ampak tudi za tekme. ARENA Spider Jr se lahko uporabljajo v zunanjih in notranjih bazenih.