Speedo otroška plavalna očala Futura Biofuse
20,38 €

15,50 €

Zadnji kos!

Otroška plavalna očala s tehnologijo Biofuse in zaščito pred megljenjem stekel antifog so primerne tako za plavanje na prostem, kot tudi za plavanje v notranjih prostorih. Očala so prilagodljiva in imajo mehko tesnenje. Speedo Futura Biofuse ponujajo UV zaščito in zanimiv dizajn.


Speedo otroška plavalna očala Mariner Supreme Mirror
19,23 €

14,70 €

Otroški model plavalnih očal z zrcalno zasnovo stekel so primerna za plavanje na prostem. Očala imajo široko tesnjenje in nastavljiv nosni most. Speedo Mariner Supreme Mirror imajo zaščito proti megljenju stekel.


Speedo plavalna očala Mariner Supreme
17,30 €

13,20 €

Zadnji kos!

Plavalna očala s temnim steklom so še posebej primerne za zunanje kopanje. Speedo Mariner Supreme ponuja 100% UV zaščito pred sončno svetlobo. Udobje pri nošenj zagotavlja nastavljiv nosni most in podvojeni silikonski pas za najboljšo možno uporabo.


Speedo plavalna očala Aquapure
25 €

20 €

Speedo plavalna očala Aquqpure, ki so posebno oblikovana tako, da posnemajo očesni lok ter se popolnoma prilegajo obrazu.


ARENA otroška plavalna očala Spider Jr
12,84 €

Plavalna očala za otroke imajo polikarbonatne leče in Antifog zaščito proti meglenju. Zadnja zaponka omogoča nastavitev dolžine silikonskega traku. Otroci jih ne bodo uporabljali le za treninge, ampak tudi za tekme. ARENA Spider Jr se lahko uporabljajo v zunanjih in notranjih bazenih.


ARENA plavalna očala Smartfit Smoke Black-Black
19,47 €

15,60 €

Plavalna očala tudi za triatlonce imajo prilagodljiva stekla in Antifog zaščito proti megljenju. Silikonski pas lahko hitro in enostavno nastavite. Ne pušča znakov nošenja na obrazu. ARENA Smartfit Smoke Black-Black so primerne za moške in ženske.


ARENA plavalna očala Tracks
17,13 €

Plavalna očala hidrodinamične oblike imajo polikarbonatne leče in Antifog zaščito proti meglenju. Zadnja zaponka omogoča nastavitev dolžine silikonskega traku. Primerne so za rekreativno plavanje. ARENA Tracks so primerne za moške in ženske.


ARENA plavalna očala Zoom X-Fit
11,67 €

Plavalna očala hidrodinamične oblike imajo polikarbonatne leče in Antifog zaščito proti meglenju. Zadnja zaponka omogoča nastavitev dolžine silikonskega traku. Primerne so za rekreativno plavanje. ARENA Tracks X-Fit so primerna za moške in ženske.


Speedo otroška plavalna očala Futura Plus Junior
15,37 €

11,70 €

Otroška plavalna očala z rdečimi stekli in mehkim fleksibilnim pasom se bodo popolnoma prilagodile otrokovemu obrazu. Zahvaljujoč funkciji antifog steklo ne bo postalo temno in bo vedno dobro vidno pod vodo. Speedo Futura Plus Junior so priljubljen model, predvsem zaradi njihovega dizajna.


Speedo otroška plavalna očala Vengeance Junior
16,14 €

12,30 €

Čudovit model plavalnih očal z odstranljivim delom za enostavno nastavljanje velikosti, je odlična izbira za mlade plavalce. Modra barva očal zmanjšuje bleščanje sončne svetlobe pri plavanju na prostem. Speedo Vengeance Junior v minimalističnem dizajnu imajo zaščito pred megljenjem in UV zaščito.


Speedo plavalna očala Fastkin Speedsocket 2
38,11 €

28,80 €

Dirkalna plavalna očala s sistemom antifog proti megljenju zamenljiva nosilna glava se popolnoma prilagodi obliki obraza. Speedo Fastskin Speedsocket imajo nizek profil, ki zagotavlja najnižji vodni upor.


Speedo plavalna očala Fastskin Elite
46,20 €

35,30 €

Plavalna očala z UV filtrom in 3D tesnjenjem se bodo lepo prilagodila obrazu in zagotavljala 100% vodotesnost. Dirkalni sistem očal Speedo Fastskin Elite ima nizek profil in zagotavlja nizek vodni upor.


Speedo plavalna očala Futura Biofuse Flexiseal Triathlon
38,43 €

28,80 €

Plavalna očala Speedo Futura Biofuse Flexiseal Triathon so posebej izdelana plavalna očala za triatlonce in plavalce, namenjena za trening ali plavanje na odprtem morju. Popolnoma se prilagajajo obrazu pa zaslugi tehnologije Biofuse.


Speedo plavalna očala Futura Classic
16,12 €

Plavalna očala Speedo Futura Classic so opremljena s prilagodljivim okvirjem, ki se bo popolnoma prilagajal vašemu obrazu. Očala imajo podaljšani kot gledanja, kar vam razširi zorni kot.


Denis maska CS
9,99 €

7,90 €

Maska za potapljanje narejena iz kakovostnega materiala.


Denis očala
7,99 €

6,40 €

Plavalna silikonska očala.