Najdeno: 146

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Adidas kopalke Creator BX AY2830
54,95 €

49,46 €

Zadnji kos!

Adidas Creator moške kopalke iz kompresijske tkanine INFINITEX® + PULSE, ki je dobro odporna na klor in nudi oporo med plavanjem.


Speedo ženske kopalke Boom Splice Legsuit
53,33 €

47,91 €

Zadnji kos!

Ženske kopalke v stilu „Legsuit“ z značilnimi kratkimi hlačami. So izdelane iz materiala, ki je 100% odporen proti kloru Endurance+. Zaradi tega so te kopalke primerne za pogostejše plavalne treninge. Material se hitro posuši in je izredno odporen .


Speedo ženske kopalke Contour Renew
67,66 €

60,70 €

Zadnji kos!

Ženske kopalke serije Sculpture so v kombinaciji elegance in športnega stila. Za material je značilno maksimalno udobje in odlično prilagajanje. Kopalke imajo nastavljivo dolžino pasov.


Freegun kopalke SW16/2/FG/H1B7/UB, ženske
29,99 €

Zadnji kos!

S temi kopalkami boste preprosto blestele na plaži, saj se bodo idealno prilegale vašem telesu in vam nudile vse potrebno udobje.


Speedo ženske enodelne kopalke Placement Digital Powerback
59,24 €

53,39 €

Kopalke so primerne za pogosto uporabo in usposabljanje; 100% klor odporen material Endurance +; oblika in barvna obstojnost materiala, zagotovljenega zelo dolgo življenjsko uporabo; material ščiti pred UV žarki.


Speedo moške kopalke Fit Powermesh Pro Aquashort
49,48 €

44,45 €

Moške trening kopalke tipa „aquashort“ z daljšimi hlačnicami so kompresijske v predelu medenice in stegenskih mišicah in pomagajo vzdrževati pravo plavalno tehniko. Material kopalk je zelo mehak na dotik in ohranja svoje lastnosti zelo dolgo časa.


Speedo ženske kopalke Endurance+
38,63 €

34,76 €

Ženske enodelne kopalke Speedo Endurance+ so izdelane iz 100% materiala, ki je odporen proti kloru Endurance +. Zaradi tega so te kopalke primerne za pogostejše plavalne treninge. Material se hitro posuši in je izredno odporen .


Adidas kopalke Inf EC3S TR Y
21,48 €

17,96 €

Športne moške kopalke Adidas Inf EC3S TR Y združujejo funkcionalnost in slog. Predstavljajo odlično izbiro za vse navdušene plavalce.


Adidas kopalke INF TH ST 1PC AY2809
54,95 €

49,46 €

Adidas INF TH ST 1PC AY2809 ženske športne kopalke, so izjemno odporne na klor. So elastične in udobne ter primerne za trening ali prosti čas.


Roxy zgornji del kopalk RO ES TT Kvj0
21,37 €

19,39 €

Damski zgornji del bikini kopalk Roxy RO ES TT je izdelan iz mehke in trajne tkanine. Nedrček je oblikovan v trikotni obliki z odstranljivim oblazinjenjem.


Speedo moške kopalke Lane Jammer
34,78 €

30,91 €

Moške kopalke Speedo v črni barvi z elegantno zasnovo. Material kopalk je odporen na klor in je značilen po svoji mehkosti. Idealne so za plavalce, ki imajo rajši daljšo dolžino hlačnic.


Speedo moške kopalke Fit Powermesh Pro Jammer
55,67 €

50,25 €

Moške trening kopalke tipa „Jammer“ z dolgimi hlačnicami so kompresijske v predelu medenice in stegenskih mišicah in pomagajo vzdrževati pravo plavalno tehniko. Material kopalk je zelo mehak na dotik in ohranja svoje lastnosti zelo dolgo časa.


Speedo ženske enodelne kopalke Sculpture Aquabeam
77,36 €

69,54 €

Ženske enodelne kopalke Sculpture ponujajo edinstveno obliko, ki združuje modne in športne kopalke. Obleke so izdelane iz Lycra, materiala, ki je zelo fleksibilen in ima odlične lastnosti prilagajanja.


Adidas enodelne kopalke Perf Swim Inf+
37,08 €
35,96 €

Športne kopalke Adidas Perf Swim Inf+ združujejo funkcionalnost in slog. Predstavljajo odlično izbiro za vse navdušene plavalke.


Adidas ženske kopalke Bv Women Sh, črne/bele
39,95 €

35,96 €

Adidas spodnji del ženskih kopalk, zasnovan predvsem za odbojko na mivki in podobne športe, primeren pa tudi za počitnikovanje in sproščanje ob bazenu.


Speedo moške kopalke Placement 7Cm Brief
30,91 €

27,82 €

Kopalke Speedo v oprijetem dizajnu. Plavalci imajo široko paleto uporabo kopalk za bazene in poletne počitnice. Material kopalk je odporen na klor in je značilen po svoji mehkosti.


Adidas moške kopalke Inf+ Par TR
34,95 €

31,46 €

Športne moške kopalke Adidas Inf+ Par TR združujejo funkcionalnost in slog. Predstavljajo odlično izbiro za vse navdušene plavalce.


Roxy dvodelne kopalke Prt Ro Es Tr Su J
64,78 €

Ženske dvodelne kopalke Roxy Ro Es Tt Sc J z zavezovanjem s trakovi. Narejene so iz 80% najlona/poliamida in 20% elastana.


Speedo ženske kopalke Gala Logo Medalist
38,63 €

34,76 €

Atraktivne kopalke Speedo v katerih boste zagotovo uživali. Črna barva v kombinaciji z značilno zeleno je nov dizajn kopalk Gala Logo. Kopalke imajo priljubljen kroj, kateri nudi dobro svobodo gibanja in so izdelane iz materiala, ki je odporen proti kloru Endurance10.


Roxy dvodelne kopalke Prt Ro Es Tt Sc J
60,85 €

Ženske dvodelne kopalke Roxy Prt Ro Es Tt Sc J z zavezovanjem s trakovi. Narejene so iz 80% najlona/poliamida in 20% elastana.


Speedo kopalke Sculpture Contourluxe
75,01 €

67,58 €

Elegantne ženske kopalke Sculpture ponujajo edinstven dizajn, ki združujejo modno in športno obliko. Kopalke so izdelane iz Lycryja, ta material je izredno mehak in ima lastnosti izjemnega oprijemanja.


Speedo moške kopalke Chevron Splice Aquashort
42,13 €

37,87 €

Moške kopalke Speedo Chevron Splice v atraktivnem dizajnu. Material kopalk je 100% odporen na klor in je značilen po svoji trpežnosti. Zahvaljujoč materialu se kopalke tudi hitro sušijo. Idealne kopalke za trening.


Roxy dvodelne kopalke Su Su Ro Tr Sc J
64,78 €

Ženske dvodelne kopalke Roxy Su Su Ro Tr Sc J z zavezovanjem s trakovi. Narejene so iz 82% najlona/poliamida in 18% elastana.


Roxy dvodelne kopalke Sa Ro Tt Tss J
60,85 €

Ženske dvodelne kopalke Roxy Sa Ro Tt Tss J z zavezovanjem s trakovi. Narejene so iz 80% najlona/poliamida in 20% elastana.


Speedo otroške kopalke Seasquad, rdeče
25 €

22,50 €

Speedo otroške enodelne kopalke, ki so odlično odporne na klor. Izdelane so iz trpežnega materiala z dolgo življenjsko dobo.


Roxy kopalke Sweet Memories Marshmallow Geometric
75,99 €

68,39 €

Kopalke Roxy Sweet Memories v pisanih barvah z geometrijskim vzorcem bodo odlična izbira za poletne dni. Kopalke se zavežejo z vrvico in imajo fiksne blazinice v košaricah. Izdelane so iz 88% poliestra ter 12% elastana.


Speedo moške kopalke Chevron Splice Jammer
46,38 €

41,74 €

Moške kopalke Speedo Chevron Splice v atraktivnem dizajnu. Material kopalk je 100% odporen na klor in je značilen po svoji trpežnosti. Zahvaljujoč materialu se kopalke tudi hitro sušijo. Idealne kopalke za trening.


Speedo moške kopalke Placement Panel Aquashort V2
37,47 €

33,60 €

Moške kopalke tipa aquashort s srednjo dolžino hlačnic. Dolžina hlačnice je 27 cm. Kopalke imajo dostojno obliko in so izdelane iz materiala, ki je odporen na klor Endurance10. Primerne so za treninge.


Speedo ženske kopalke Boom Splice Muscleback
44,45 €

39,81 €

Ženske kopalke Speedo tipa „Boom“ so brezčasen model, zato so primerne za vsako sezono. Je zelo priljubljen model primeren za rekreacijo in usposabljanje. Kopalke so priljubljene zahvaljujoč udobnemu kroju in tudi zahvaljujoč 100% materialu, ki je odporen na klor Endurance +.


Speedo ženske kopalke Fit Laneback
47,16 €

42,52 €

Ženske kopalke zanimivega dizajna so narejene iz materiala, ki je odporen na klor Endurance10. Za ta material je značilna njegova mehkoba in udobje.


Speedo ženske kopalke Fit Pro
57,99 €

52,19 €

Ženske kopalke Speedo Fit Pro so primerne za redno kopanje, material kopal je lahek, kompromisni in odporen na klor. Integriran všit modrček dodaja dodatno udobje.


Adidas dekliške kopalke By Lineage
29,95 €

26,96 €

Adidas dekliške kopalke By Lineage ponujajo kombinacijo funkcionalnosti in sloga. Primerne so tako za trening kot za rekreativno plavanje.


Adidas kopalke Inf+ Sol LLBX B
31,26 €

26,96 €

Športne moške kopalke Adidas Inf+ Sol LLBX B združujejo funkcionalnost in slog. Predstavljajo odlično izbiro za vse navdušene plavalce.


Speedo fantovske kopalke Allover 14 cm, roza
30 €

27 €

Fantovske kopalke Allover 14 cm, v rožnato-modrem vzorcu, se lahko pohvalijo z lahkim in hitro sušečim materialom, ki je odporen na klor.


Speedo kopalke Sculpture Contourluxe Printed
75,01 €

67,58 €

Elegantne ženske kopalke Sculpture ponujajo edinstven dizajn, ki združujejo modno in športno obliko. Kopalke so izdelane iz Lycryja, ta material je izredno mehak in ima lastnosti izjemnega oprijemanja.