Woody vlak z mostom in postajo, 90 delov-29%
55,20 € 38,90 €

Zadnji kos!

Železnica z dodatki, ki so jo oblikovali češki oblikovalci, vsebuje 90 delov. Progo je mogoče vsakič zgraditi drugače, posamezni deli se lahko kombinirajo tudi z drugimi železniškimi tiri, ki so na voljo za dokup. Paket vključuje tirnice, vlake, pa tudi druge dodatke, kot so drevesa, znaki ali hiše.

Woody vlak s progo in z glavno železniško postajo, 130 delov-27%
110,40 € 79,90 €

Zadnji kos!

Velik vlak z originalnimi dodatki, ki ga je oblikoval češki oblikovalec. Paket vsebuje 130 delov. Progo lahko vsakokrat zgradimo drugače, posamezne dele pa lahko kombiniramo z drugimi vlaki, ki so na voljo na našem trgu. Paket vključuje tirnice, vlake, pa tudi postajo, predor, most in druge dodatke, kot so drevesa, znaki in hiše.

Woody železnica z električnim vlakcem in viaduktom-16%
45,60 € 37,90 €

Odlična cena

Železnica z dodatki, ki so jo oblikovali češki oblikovalci, vsebuje 60 delov. Komplet vsebuje tudi električen vlakec. Progo je mogoče vsakič zgraditi drugače, posamezni deli se lahko kombinirajo tudi z drugimi železniškimi tiri, ki so na voljo za dokup.

Brio dvižni most
28,80 €

Dvignite ročico in most se dvigne, ladje pa lahko brez težav prečkajo pod dvižnim mostom. Set vsebuje dva tira in dvižni most.

Brio železniški prehod z zaporami
11,20 €

Zadnji kos!

Železniški prehod z zaporami bo ob prihodu vlaka spustil zapornice in varno ustavil motorna vozila. Poleg prejmete tudi prometna znaka in kos ceste.

Brio garaža za vlak
22,99 € 20,40 €

Zadnji kos!

Tudi vlak potrebuje prostor za počitek ali popravila. Garaža za vlak je kompatibilna z vsemi Brio vlaki.

Brio magnetni zvonec
11,09 € 8,30 €

Zvonec zazvoni, ko gre mimo vlak, lahko pa ga pozvonite tudi ročno. Magnetni zvonec Brio je še en dodatek k vaši železnici.

Brio železniška postaja z zvočnimi efekti-33%
52,99 € 35 €

Zadnji kos!

Brio železniška postaja z zvočnimi in svetlobnimi efekti. Idealna je za vse mlade železniške navdušence. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.

Brio tovorna ladja in žerjav 33534
23,99 € 19,60 €

Brio tovorna ladja, ki lahko premaga še tako divje vode in bo vedno pripeljala blago do cilja. Priložen ji je tudi žerjav za natovarjanje.

Brio postaja za tovorjenje blaga
32,99 € 28 €

Zadnji kos!

Postaja za tovorjenje blaga dopolni vašo železniško progo, tovor pa bo lažje potoval iz vagonov ali vlakov.

Brio multifunkcijski žerjav-28%
24,99 € 17,80 €

Zadnji kos!

Brio multifunkcijski portal je namenjen prelaganju težkega tovora. Zabojnik se pritrdi na vrv s pomočjo magneta, s premikajočo ročko pa ga lahko tudi dvignete. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.

Woody Razširjeni komplet steze z magneti-28%
7,82 € 5,60 €

Zadnji kos!

Povečate svoj železniški tir! Ta razširljiv komplet ponuja: tirnice z magneti in bloki. Kakovosten leseni komplet je mogoče dodati k katerikoli kolekciji vlakov. Združljiv je z drugimi blagovnimi znamkami lesenih železnic.

Brio opozorilna postaja
23,50 €

Zadnji kos!

Brio opozorilna železniška postaja s semaforjem in križiščem. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.

Brio most San Francisco-28%
27,99 € 20,10 €

Zadnji kos!

Na poti v sončni San Francisco? Najdaljši most vas bo popeljal do vaše željene destinacije. Primerno za otroke od 3. leta dalje.

Woody Železnica z vlakom in živalmi
39,05 € 33,10 €

Železnica sestoji iz celotnega živalskega vrta in vlaka za prevoz živali, s parkiriščem. Železnica z vlakom in živalmi je osnovni paket, lahko dokupite tudi ostale dodatke.

Brio 33827 Smart Tech nakladač-34%
29,85 € 19,50 €

Zadnji kos!

Vagon bo postavljen tik pod žerjav, zahvaljujoč aktivnemu tunelu, ki uporablja interaktivno pametno tehnologijo. Ročna žerjav raztovori ali pa natovori tovor, tam kjer je to potrebno.

Brio nastavljiv železniški most World 33885
17,77 € 16,50 €

Most, ki je zasnovan na podlagi železniških mostov iz starih časov. Nastavljiv most ima edinstven videz. Postavite ga tako visoko, da boste z njim lahko dodali drugo nadstropje. Vsaka železniška pot je lahko izjemna.

Brio tunel

Brio tunel

Ocena: 5
20,99 € 15,80 €

Brio tunel je kompatibilen z Brio železnico. Je odličen dodatek, ki bo še dodatno popestril železnico ter igro z vlakci. Igrača je primerna za otroke od 3. let starosti dalje.

Brio vozilo s tovorom-24%
10,99 € 8,30 €

Zadnji kos!

Brio vozilo z tovorom ima priloženo figurico. Priklopite tovor z vozilom s pomočjo magneta ter ga odpeljite v skladišče. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.

Brio World 33879 igra set farmerja-34%
15,04 € 9,80 €

Zadnji kos!

Pozdravite nove prebivalce sveta Brio World. Kmet z vozem in kravo je idealno darilo, kot ločena igrača ali, kot dodatek v svetu Brio World.

Hape Trojni tunel
13,50 € 10,40 €

Zadnji kos!

Sestavite tunele na vaši železniški progi. Trije tuneli različnih velikosti z možnostjo postavitve na različnih koncih proge. Ustvarite edinstveno progo s temi dodatki in se zabavajte vse popoldne.

Brio moj prvi tunel
22,99 € 7,40 €

Zadnji kos!

Brio vlakec na progi, ki pelje skozi tunel. Primeren je tudi za najmlajše. Komplet je izdelan iz lesa in je odličen dodatek k ostalim Brio železnicam in vlakcem.

Brio World 33875 igra set farmerja-34%
15,04 € 9,80 €

Zadnji kos!

Pozdravite nove prebivalce sveta Brio World. Kmet z vozem, prašičem in drevesom je idealno darilo, kot ločena igrača ali, kot dodatek v svetu Brio World.

Brio World 33894 tovorno lokomotivo z voznikom-34%
15,04 € 9,80 €

Zadnji kos!

Pozdravite nove prebivalce sveta Brio World. Vstopi v lokomotivo in prevzemi tovor. Majhen tovorni vlak z veliko prostora za zabavo. Odprite streho, da lahko voznik sedi vzravnano v svojem sedežu.

Brio World 33895 vagon s senom
11,17 € 9,10 €

Zadnji kos!

Vagon s senom lahko enostavno povežete z vsakim prevoznim sredstvom znamke Brio. Na voz lahko namestite tudi Brio kravo. Vzravnajte voz in se prepričajte, da ostane varno na svojem mestu.

Brio World 33896 sijajen vagon z zlatom
13,11 € 10,90 €

Zadnji kos!

Vse kar se sveti ni zlato! Včasih je celo tako bolje. Vendar ta vagon pa vsebuje zlato. Ko se kolesa začnejo premikati se avto osvetli.

Hape moja prva železnica, tamburin
13,50 € 10,40 €

Zadnji kos!

Hape železnica z vlakcem, v kateri so skriti tamburini. Primerna za otroke starejše od 18 mesecev.

Hape stroj na zanko
20,59 € 15,70 €

Zadnji kos!

Ustvarite dovolj moči za premikanje stroja! Kako? Preprosto povlecite zanko na strehi stroja. Z gumbom izberite gibanje naprej, nazaj ali stroj preprosto ustavite.

Woody most z rdečim lokom
9,79 € 8,30 €

Rdeči most za železniške proge po zasnovi češkega oblikovalca. Komplet vsebuje most, izstopno in vstopno tirnico ter ravno zgornjo stezo, katere stabilnost je zavarovana z zatiči, ki so nameščeni na dnu.

Hape velika mestna železnica Grand City-38%
103,09 € 62,90 €

Odlična cena

Železniška postaja Grand City je velika – ima dvonadstropno železniško postajo z dvigalom. Preko vstopnic lahko ** vklopite projekcijo kar petih mest. Mikrofon lahko uporabite tudi za snemanje sporočila potnika, lahko pa tudi vklopite svetilo v **najvišjem nadstropju.

Woody adventni koledar
31,33 € 19,50 €

V tem koledarju boste našli ekskluzivne dele za lesene vlake, ki sami ustvarijo igro, postavljeno po odpiranju zadnjega okna. V tem kompletu je pokrov, ki postane igralna površina. Za 24 okni je celoten igralni prizor s strojem, živalmi, liki, vozovi in še več.

Hape vlak z možnostjo upravljanja, moder
31,09 € 24 €

Ta pameten modri vlak lahko upravljate z mobilnim telefonom. Lahko se premika naprej, nazaj ali se ustavi. Na voljo je brezplačna aplikacija za mobilni telefon in povezljivost prek Bluetooth-a. vključuje polnilni kabel

Hape solarno naponljivo vozilo za stezo
15,53 € 12 €

Pozabi na nakup baterij! Ta pameten stroj ima svoj sončni kolektor, ki proizvaja dovolj napajalne moči s pomočjo svetlobe. Pazi, stroj sije, ko ga potiskaš po tirnicah!

Hape Vlak z žerjavom
51,72 € 39,50 €

Ta realističen železniški komplet vključuje delovni magnetni žerjav z vrtljivo roko, vlak z dvema tovornima vagonoma, železniški prehod, tovornjak s kiperjem in dodelano nastavljivo varnostno signalizacijo.

Brio World 33897 vagon za vleko avta
17,75 € 15,60 €

Ali ste naleteli na napačno pot? To je potrebno nemudoma popraviti! Čeprav Brio igre nudijo dolgo življenjsko dobo, malo vzdrževanja nikoli ne škodi. Pritisnite gumb na vrhu vagona in ta bo pričel utripati.

Hape solarno naponljivo vozilo s stezo
41,21 € 31,20 €

Vlak na sončni pogon je velik korak v prihodnost! Lokomotiva ima svoj sončni kolektor, ki proizvaja dovolj električne energije za pogon in svetlobo. Vozite vozilo do postaje, kjer vas čaka serviser.

Hape Tirnice- razširjen nabor
31,19 € 21,90 €

Pustite domišljiji prosto pot in zgradite železnico vaših sanj. Vključena so štiri smerna križišča, T-križišča in še več. Izberite podaljšani komplet dodatne opreme za vlak in ustvarite osupljivo progo.