Lamps lesena zibelka, 50 cm
11,70 €

Klasična zibelka za lutke, kot jo poznamo iz našega otroštva. Lesena konstrukcija odlično posnema pravo zibelko. Kakovostni proizvod češke konstrukcije. Vse kar morate storiti je, da dodate odejo in lutka gre lahko spat.

Baby Annabell Baby Annabell® Posteljica "Sladke sanje"
53,81 € 44,10 €

Zadnji kos!

Roza posteljica s čudovitim baldahinom in puhasto blazino igra uspavanko v pomoč Baby Annabell®, da zaspi. In ko ji ne uspe zaspati, lahko začne nešteti zvezde na nebu, dokler se njene oči ne začnejo zapirati.

Smoby avto sedež in stol za hranjenje MC&Q 3v1
42,95 € 36,10 €

Zadnji kos!

Avto sedež Maxi-Cosi za lutko. Lahko ga pritrdite na konstrukcijo, s čimer ga spremenite v gugalnico za lutko v velikosti do 42 cm. Zavrtite konstrukcije in dobili boste stol za hranjenje s pultom.

BABY born obleka

BABY born obleka

Ocena: 4
17,45 € 12,70 €

Udobna oblačila za punčke My Little BABY born – kavbojke z roza šivi in dodelanim krojem, dobili boste tudi majico s vzorcem prijazne psičke Belle – idealno za igranje skrivalnice ter crkljanje.

Lamps lesena posteljica, 50 cm
10,80 €

Klasična posteljica za lutke, kot jo poznamo iz našega otroštva. Lesena konstrukcija odlično posnema pravo posteljico. Kakovostni proizvod češke konstrukcije. Vse kar morate storiti je, da dodate odejo in lutka gre lahko spat.

Smoby avto sedež za punčke MC&Q
28,49 € 25,30 €

Avto sedež Maxi-Cosi & Quinny za lutke ima plastičen okvir, prevleko iz tkanine in predal za podrobnosti. Lahko se ga namesti na podvozje vozička (ni vključen). Primeren je za lutke v velikosti do 42 cm.

BABY born avtosedež za lutko
20,56 € 17,90 €

Zadnji kos!

Dojenček BABY born ima tudi svoj avtosedež! Potovanje bo odslej za vašo najljubšo lutko odlično in udobno. Avtosedež je v roza barvo in ima svoje praktične varnostne pasove, zato se lahko BABY born popolnoma sprosti ob vaši vožnji ter uživa ob vašem potovanju.

Baby Annabell posteljica Sladke sanje
41,99 € 39,89 €

Zadnji kos!

Lahko se jo uporablja kot trendovsko posteljico ali kot gugalnik za punčko Baby Annabell. Vašo punčko lahko položite v posteljico in jo nežno zagugate. Počutila se bo, kot da lebdi na oblakih. Včasih je potrebno nekaj časa več, da lutka zaspi. Ko jo boste zagugali, se bo posteljica še nekaj časa premikala sama.

Smoby spalna vreča za punčke/lutke BN
11,60 € 9,90 €

Zadnji kos!

Spalna vreča za punčke Baby Nurse. To spalno vrečo lahko opereš. Danes je lutka imela zelo naporen dan. Položi jo v spalno vrečo in ga spite.

Smoby jedilni stolček za lutke
23,30 € 17,20 €

Jedilni stolček bo razveselil vsako deklico, ki se rada igra s svojo mamo in nudi obilico ur zabave. Priložena je tudi žlica in skleda v obliki srca.

Smoby BN kenguru za lutko
10,90 € 9,20 €

Kenguru za punčke je v barvah Baby Nurse. Ima dva nastavljiva jermena. Lutko lahko nosite na dva načina Ali bo obrnjena navzven ali proti svoji mali materi.