Lamps Glorie avtomobil Rosie
18,55 € 16,60 €

Zadnji kos!

Avto Rosie je primeren za Barbie lutke. Vzemi svojo punčko na odlično vožnjo in skupaj uživajta. Ko vstavite baterije in obrnete volan, se prižgejo in zasijejo lučke. Preklapljanje ni potrebno.

Lamps Glorie Nebesna postelja
12,17 € 10,80 €

Glorie Nebeška postelja je namenjena lutkam, ki potrebujejo prijeten in udoben spanec po napornem dnevu. Plastična postelja ima barvito odejo, vzglavnik in nebeški dizajn. Ob postelji ne smete spregledati 2 nočnih omaric, na katere so pritrjene svetilke. Zavrtite valj, da lučkezasvetijo.

Lamps Glorie Skuter-24%
10,63 € 8 €

Zadnji kos!

Glory Scooter je namenjen vsem punčkam, ki rade uživajo ob varni vožnji. Vsekakor morate najprej poskrbeti za varnost lutke in jo ustrezno opremiti za varno vožnjo. Veselo in varno na cestišče!

Lamps Gloria velik športni avto
14,80 € 12,10 €

Ta beli avto je primeren za lutke v velikosti barbik. Velikost avta je 32 × 19 × 18 cm. Avto se vozi sam, ko pritisnemo na stikalo mu svetijo sprednje luči. Ta džip bo odličen dodatek za lutke.

Lamps konj s kočijo
33,40 € 27,70 €

Roza kočija, ki jo potegne beli konj, je prikupen dodatek za punčko. Konj ima čudovito grivo, ki jo lahko razčešeš z glavnikom. Po vstavljanju baterij se kobilica sprehaja, igra in luči so na vozičku. S tem prevozom se lahko odpraviš na Royal Ball.

BABY born Interaktivna steklenička in čajna žlička
11,57 € 8,20 €

BABY born steklenička je zelo priročna pri hranjenju mleka. Ko pa se odpravite na potovanje, je po nepotrebnem težko vzeti s seboj celoten jedilni pribor. Praktična rešitev je ta roza steklenica s sesalnim zvokom in integrirano žlico. Ima tudi nastavek kot običajna steklenica, da lahko BABY born iz njega pije vodo. In zdaj prihaja vrhunec! Nastavek za žlico: luknja v tej priponki kašo spusti po žlici, da lahko Baby borni udobno jedo. Mmm to je dobro!

Hauck hojica za lutke
17,58 € 14,80 €

Otroška hojica za punčke v velikosti do 46 cm. Zahvaljujoč široki podlagi je hojica odporna proti prevračanju. Vključuje zvočne in svetlobne učinke. Hojica je primerna za otroke od 3 leta starosti.