Baby Annabell posteljica Sladke sanje-29%
41,99 € 29,40 €

Zadnji kos!

Lahko se jo uporablja kot trendovsko posteljico ali kot gugalnik za punčko Baby Annabell. Vašo punčko lahko položite v posteljico in jo nežno zagugate. Počutila se bo, kot da lebdi na oblakih. Včasih je potrebno nekaj časa več, da lutka zaspi. Ko jo boste zagugali, se bo posteljica še nekaj časa premikala sama.

Lamps Gloria hladilnik
9,30 € 7,60 €

Zadnji kos!

Ta hladilnik preprosto ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke. Paket vsebuje plastičen hladilnik. V njem so pregrade, police in predali za živila. Dodatki niso priloženi.

Lamps Gloria čas za čaj
8,60 € 6,50 €

Zadnji kos!

Gloria komplet vsebuje mizico z velikostjo 18 × 8 × 15 cm. Okrog mizice sta 2 stola z dimenzijami 10 × 7 × 14 cm in voziček s čajnim serviso. To krasno pohištvo preprosto ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke.

Lamps Gloria kočija
26,90 € 22 €

Zadnji kos!

Gloria kočija v vpreženim belim konjem je krasen dodatek za lutke. S to kočijo se lahko poda na kraljevi ples ali samo na dolgo vožnjo naokoli.

Lamps Gloria miza s stoloma
5,80 € 4,60 €

Zadnji kos!

To krasno pohištvo z dodatki preprosto ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke. Pakiranje vsebuje mizo in 2 stola. Priložena je tudi torta, svečnik, dva krožnika in dva kozarca.

Bayer Chic avto sedež za punčke
20,70 €

Zadnji kos!

Avto sedež za punčke do velikosti največ 50 cm. Ročaj je obdan z mehko peno, ki omogoča udobno uporabo. Del avtomobilskega sedeža, je bib za lutko v isti barvi, pritrjena z ježkom.

Bayer Chic kengurujček za lutke
8,30 €

Zadnji kos!

Kengurujček za lutke bo razveselil vse punce, ki želijo posnemati svoje matere. Sedaj lahko svoje punčke nosite seboj med nakupovanjem ali hojo brez voziček. Primeren za prenašanje lutk v velikosti do 55 cm.

Lamps Gloria luksuzna kopalnica za punčke
11,30 € 9,30 €

Zadnji kos!

Gloria luksuzna kopalnica vsebuje toaletno mizico z umivalnikom 18 × 28 cm, banjo z dimenzijami 23 × 8 cm, WC velikosti 15 × 7 cm in druge dodatke. Priloženi so tudi dodatki kot npr. kozmetika in milo. Ta stilska kopalnica z dodatki ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke.

Lamps Gloria komplet za dojenčka
11,70 € 9,60 €

Gloria komplet za dojenčka vsebuje otroški predalnik z izvlečnim predalom, otroško posteljico z nebom, otroški ležalnik, gugalni stol, otroške igrače, potrebščine za dojenčka, slika dojenčka in dojenček.

BABY born plenice (5 kosov)
7,70 € 3,90 €

BABY born vedno nekaj dela, zato je vedno žejen. In tisti, ki veliko pijejo, potrebujejo tudi velikokrat obiskati stranišče. Da bi BABY born ostal suh, ima BABY born veliko zalogo plenice – zvezde, srca in njeni prijatelji: medved Bruno, zajček Benno, raca Berta in psiček Bello. Pleničke so tako prijetne, da mali radovednež včasih rad hodi z njimi ven. Vaša deklica bo ostala lepa in suha skozi ves dan.

Lamps konj s kočijo
30,30 € 25,20 €

Roza kočija, ki jo potegne beli konj, je lep pribor za punčko. Konj ima čudovito grivo, ki jo lahko razčešeš z glavnikom. Po vstavljanju baterij se konj sprehaja in igra. S tem prevozom se lahko odpraviš na Royal Ball.

BABY born Hrana (12 vrečk)
8,47 € 4,40 €

Set 12 vrečk s posebno hrano za lutko BABY born®. Zmešajte jo z vodo po navodilih in vaš najljubši žele za BABY born® je končan! In potem samo opazujte svojo BABY born® kako uživa.

BABY born Roza kopalke z belimi pikami
8,86 € 5 €

Žabica, mrtvak ali kravl…? BABY born® še ni tako daleč, pravkar je začela obiskovati plavalno šolo. Toda ona brca po nogah, rada izdeluje valovanja in prši vodo povsod. Za lekcije plavanja lahko izbirate med dvema enodelnima kopalkama. Razigrane rožnate kopalke s potiskom belih pik in račke Berty. Druge so modre z belimi črtami in odtisom zajčka Benna.