BABY born adventni koledar
46,80 € 39 €

Do božičnega večera je še 24 dni in rojeni BABY ne morejo več čakati na Božička. Adventni koledar skriva veliko presenečenj in postopoma ga lahko odprete z BABY born, od 1. decembra. Za vsakim vratom je izpopolnjen dodatek ali lep kos oblačila za punčko v božičnem slogu. In zdaj božični večer čakaj v dvoje.

BABY born praznični komplet oblek in dodatkov-23%
46,70 € 35,90 €

Odlična cena

Originalna oblačila in dodatki za lutko BABY born. V komplete te čaka v celoti 24 oblek in dodatkov. Vse je odeto v praznične tone rdeče in zelene barve, ki jih dopolnjujejo igrivi odtisi zimske pokrajine in norveški vzorci. Komplet lahko uporabiš kot adventni koledar ali kot prekrasno darilo, polno presenečenj.

BABY born Trendi trenirka, 43 cm cvetlične hlače
13,42 € 10,50 €

Lutka BABY born, je rada v trenirki tako, kot njen mlajši bratec. Tako je udobna! Hitro in enostavno se lahko spremeni in je odlična za vsako priložnost. Izdelek je na voljo v dveh izvedbah. Eden ima sivo trenirko in rdeče-modro-sivo jopico s kapuco in je vtisnjen s cvetličnim simbolom „miru“. Druga varianta ponuja lepo oblečeno trenirko in roza oranžno-sivo jopico z lepim tiskom.

BABY born Cvetlična obleka, 43 cm
13,89 € 10,20 €

Obleke s cvetjem bodo vedno modne. Te lepo natisnjene obleke so preprosto čudovite. Simpatično pomeni neverjetno in očarljivo. In BABY bornu so všeč predvsem raca Berta, ki pokuka izpod rož na krilo ene od dveh različic obleke. Druga obleka ima očarljivo til krilo v barvi rdečih cvetov, natisnjenega na vrhu obleke. Ti dve obleki sta preprosto hkrati udobni in elegantni: popolna obleka za novo izkušnjo. Vsako obleko spremljajo čudovite hlačke.

BABY born obleka, 43 cm rdeče krilo
13,42 € 10,20 €

Obleke s cvetjem bodo vedno modne. Te lepo natisnjene obleke so preprosto čudovite. Simpatično pomeni neverjetno in očarljivo. BABY born ima rad predvsem raco Berto, ki pokuka izpod rož na krilo ene od dveh različic obleke. Druga obleka ima očarljivo krilo iz tila v barvi rdečih cvetov, natisnjenega na vrhu obleke. Ti dve obleki sta preprosto hkrati udobni in elegantni: popolna obleka za novo izkušnjo. Vsako obleko spremljajo čudovite hlačke.