Bayer Chic avto sedež za punčke
20,70 €

Zadnji kos!

Avto sedež za punčke do velikosti največ 50 cm. Ročaj je obdan z mehko peno, ki omogoča udobno uporabo. Del avtomobilskega sedeža, je bib za lutko v isti barvi, pritrjena z ježkom.

Bayer Chic kengurujček za lutke
9,80 €

Kengurujček za lutke bo razveselil vse punce, ki želijo posnemati svoje matere. Sedaj lahko svoje punčke nosite seboj med nakupovanjem ali hojo brez voziček. Primeren za prenašanje lutk v velikosti do 55 cm.

Bayer Chic spalna vreča za igranje
11,63 €

Prešita spalna vreča za lutko z zadrgo. Primerna je za dojenčke v velikosti do 55 cm. – V isti barvi kot je spalna vreča lahko kupite voziček in dodatno opremo za lutke kot je na primer potovalna posteljica, kengurujček, avtosedež.

Bayer Chic sedež za mizo
15,75 €

Sedež za mizo je primeren za lutke v velikosti do 60 cm. Sedež je primeren za vse običajne mize. Sedež je enostavno zložljiv za transport ali skladiščenje. Sedež ima na koncih oprijemal plastične prevleke, da ne bi poškodovali mize.

Bayer Chic premična postelja za lutke
27 € 26,30 €

Otroška postelja je primerna za punčke do 50 cm. Za prevoz ali shranjevanje je otroška posteljica enostavno razstavljiva in zložljiva. Posteljo enostavno zložite v embalažo, ki je opremljena z ročaji, za enostavno nošenje.