Bayer Chic jedilni stolček za lutke
41,10 €

Jedilni stolček za lutke lahko poljubno pozicionirate, vsebuje še trakove za pritrditev lutke. Sedež lahko nastavite v pokončen ali ležeč položaj. Stol vsebuje mrežast predal v katerega lahko shranjujete najnujnejše predmete. Primerno za lutke velikosti do 50 cm.

BABY born Oblačila za v mesto
17,27 € 13,10 €

V mestu je „teden mode“. Vse modne navdušenke se poskušajo izvleči z najbolj briljantnimi, elegantnimi in najlepšimi kosi. BABY born nosi priložnostne jeans hlače s podrobnimi detajli in roza gamaše. Simpatičen top je okrašen s pisanimi črkami in prozorno obrobo. Vse je kronano z bleščečo jakno s podlogo v mint barvi in obeskom Berty račke. Kdo bo tokrat dobil nagrado za najlepši model?

BABY born spodnje perilo, sivo, 43 cm
10,50 € 8,20 €

  • Originalna oblačila za lutko BABY born „Nočem nositi spodnje majice!“ Glede tega je BABY born povsem ista kot vsi otroci. Toda s to prekrasno spodnjo majico jo boste prepričali v trenutku. Spodnje majice in hlačk ni treba vedno nositi spodaj. Samo hlačke so na primer odlične za poletje, ko pod njimi skriješ plenico. Spodnja majica se lahko nosi pod puloverjem. Komplet je okrašen z debelo gumo z rožnatim napisom BABY born.
BABY born Trendi trenirka, 43 cm sive hlače
13,42 € 10,40 €

Lutka BABY born, je rada v trenirki tako, kot njen mlajši bratec. Tako je udobna! Hitro in enostavno se lahko spremeni in je odlična za vsako priložnost. Izdelek je na voljo v dveh izvedbah. Ena ima sivo trenirko in rdeče-modro-sivo jopico s kapuco in natisom cvetličnega simbola ‚mir‘. Druga varianta ponuja lepo cvetočo trenirko in roza-oranžno-sivo jopico v barvi in z lepim potiskom.

BABY born bodi, siv, 43 cm
10,50 € 8,10 €

Ta bodi se popolnoma prilega vsem in bo za BABY born lutko osnovni kos oblačila. Ko je zunaj hladno, bo to enodelno oblačilo BABY born ohranjalo toplo pod oblačili. Poleti ali med igranjem in spanjem lahko bodi nosi tudi samostojno. Kot spodnja majica se odlično poda k kavbojkam.

DeCuevas Moja prva zložljiva posteljica za lutko Sky
58,70 € 50,50 €

Zložljiva posteljica za punčke iz čudovite kolekcije SKY, bo zahvaljujoč svojim dodatkom prav gotovo všeč vsaki deklici. Enostavno rokovanje – posteljico je mogoče enostavno zložiti. To je čudovita kolekcija zvedzice, ki je praktična in trendovska zaradi svoje vesele sive in bele barvne zasnove.