Baby Annabell Kopalnica-31%
62,99 € 43,40 €

Zadnji kos!

Odlična kopalnica Baby Annabell je zasnovana kot pravi dom. Z Baby Annabell se igrajte na dvorišču. Hišica se odpre z odpiranjem dveh sprednjih vrat, znotraj pa se nahaja prijetna kopalnica, ki je popolnoma opremljena.

Smoby Baby Nurse kovčke 3v1 - Odprta embalaža-30%
40,90 € 28,30 €

Odprta embalaža

Kovčke za lutke iz serije Baby Nurse. Sestavljen je iz več delov. Na voljo je postelja s štirimi plakati, jedilnica z jedilnim stolom in dodatki, prostor za shranjevanje z obešalniki za oblačila. Vse je mogoče enostavno zložiti v kovček.

Lamps veliko belo vozilo za lutke-27%
28,28 € 20,40 €

Zadnji kos!

Veliko belo vozilo za lutke. Prikolico lahko razstavite za kampiranje v naravi s pomočjo dodelanim stranskih plošč. Vsebuje številne dodatke. Našli boste vse kar potrebujete – štedilnik, umivalnik, WC, tuš in še mnogo več.

Hauck Avto sedež za punčke Princess Mimi-34%
22,99 € 15 €

Odprodaja

Male vestne mame dobro vedno, da morajo tako kot one same, sedeti na svojem avtomobilskem sedežu in ob svojih punčkah. Ta sedež Princess Mimi bo zelo dobro poskrbel za varnost njihovih punčk. Primerno za mamice od 3. leta starosti.

Hauck Baby Alive otroški avto sedež za punčke-29%
18,79 € 13,30 €

Zadnji kos!

Na tem prikupnem otroškem sedežu je lutke mogoče udobno prenašati kamorkoli, lahko pa ga uporabite v avtomobilu. Ima praktične trakove, s katerimi lahko pritrdite lutko, tako da ne bo padla iz sedeža.

Lamps Glorie Skuter-27%
10,63 € 7,70 €

Zadnji kos!

Glory Scooter je namenjen vsem punčkam, ki rade uživajo ob varni vožnji. Vsekakor morate najprej poskrbeti za varnost lutke in jo ustrezno opremiti za varno vožnjo. Veselo in varno na cestišče!