Lamps Gloria jedilinica z vitrino in svetilko
13,60 € 11,20 €

Zadnji kos!

Gloria jedilinica vsebuje mizo v velikost 19,5 × 11 × 11 cm s štirimi stoli. Vitrino z dimenzijami 12 × 5 × 25 cm in svetilko. Priloženi so tudi pogrinjki za mizo, krožniki, pribor, kozarci in drugi dodatki.

Lamps Gloria miza s stoloma
5,80 € 4,60 €

Zadnji kos!

To krasno pohištvo z dodatki preprosto ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke. Pakiranje vsebuje mizo in 2 stola. Priložena je tudi torta, svečnik, dva krožnika in dva kozarca.

Lamps Gloria vrtni set
10,90 € 8,80 €

Zadnji kos!

Gloria vrtni set vsebuje komplet vrtnega pohištva. Na vrtu ne sme manjkati za rumena klop s roza blazinami, mizica, voziček z rožami, košara, zalivalka in drugi dodatki.

Lamps Glorie jedilna miza z dodatki
12,17 € 10,80 €

Otroški plastični jedilni set v hišo lutke. Pakiranje vključuje veliko plastično mizo dimenzij 28,5 × 10 × 18 cm, 6 stolov (dva imata naslon za roke) 14,5 × 7 × 5,5 cm. Na mizi bo seveda mogoče zaslediti steklenico vina in hladilni zabojnik, 2 svečnika, kozarce, krožnike, prte, jedilni pribor.

Lamps Glorie avtomobil Rosie
18,55 € 16,60 €

Zadnji kos!

Avto Rosie je primeren za Barbie lutke. Vzemi svojo punčko na odlično vožnjo in skupaj uživajta. Ko vstavite baterije in obrnete volan, se prižgejo in zasijejo lučke. Preklapljanje ni potrebno.

Lamps Glorie Dnevna soba Deluxe
13,52 € 12 €

Gloria dnevna soba Deluxe vključuje plastični kavč, dva naslanjača, mizo s plastičnim okrasi v obliki enoseda ter izjemen šopek z bujnimi cvetovi na mizi, dve nizki mizi, na katerih sta vdelani nočni lučke z višino 12 cm.

Lamps Glorie Nebesna postelja
12,17 € 10,80 €

Glorie Nebeška postelja je namenjena lutkam, ki potrebujejo prijeten in udoben spanec po napornem dnevu. Plastična postelja ima barvito odejo, vzglavnik in nebeški dizajn. Ob postelji ne smete spregledati 2 nočnih omaric, na katere so pritrjene svetilke. Zavrtite valj, da lučkezasvetijo.

Lamps Vrtno pohištvo Glorie
7,80 € 4,30 €

Vrtna garnitura je odličen dodatek k hiši vsake lutke. Punčka rada poletje preživlja čas na terasi s prijatelji. Za prijetne trenutke sprostitve lahko kupite pohištveni set s sončnikom. Zasnovan za lutke, visoke 29 cm.

Lamps Glorie Kuhinjski set
8,46 € 7,30 €

Zadnji kos!

Kuhinja Glorie ima majhen pult. Ta roza kuhinjska niša je primerna za vsako punčko. Pečica, ki jo je mogoče odpreti, se prav tako nahaja v tej prijetni kuhinji. Pečica, umivalnik in štedilnik ne delujejo.

Lamps Gloria dnevna soba-25%
8,60 € 6,40 €

Odlična cena

Gloria dnevna soba vsebuje plastičen kavč za lutke, 2 plastična stola, plastično mizo z dodatkom -plastičen labod z rožami in 2 plastična tabureta. Kot dodatki so v pakiranju še 4 blazine. Ta dnevna sova preprosto ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke.

Lamps Glorie Vrtna zibelka
7,69 € 6,20 €

Zadnji kos!

Glorie Vrtna zibelka je plastična gugalnica za modelske lutke velikosti 28–30 cm. Vrtna zibelka je primeren dodatek hiši lutke.

Lamps veliko belo vozilo za lutke-25%
28,28 € 21,10 €

Zadnji kos!

Veliko belo vozilo za lutke. Prikolico lahko razstavite za kampiranje v naravi s pomočjo dodelanim stranskih plošč. Vsebuje številne dodatke. Našli boste vse kar potrebujete – štedilnik, umivalnik, WC, tuš in še mnogo več.

Lamps Športni avto za lutke
14,80 € 12,10 €

Zadnji kos!

Pridite s svojo lutko na odlično vožnjo s tem odličnim roza športnim avtomobilom. Nobena razdalja s tem avtomobilom ne bo težava. Ta avto bo odličen dodatek za vsako hiško za punčke.

Lamps Glorie Skuter-24%
10,63 € 8 €

Zadnji kos!

Glory Scooter je namenjen vsem punčkam, ki rade uživajo ob varni vožnji. Vsekakor morate najprej poskrbeti za varnost lutke in jo ustrezno opremiti za varno vožnjo. Veselo in varno na cestišče!

Lamps Gloria vrtec
12,40 € 10,20 €

Zadnji kos!

Gloria vrtec vsebuje veliko tablo s policama, ki so povezane z umivalnikom. Vsebuje tudi hiško z odpirajočimi vrati, 4 otroške stolčke, otroško mizivo, majhen otroški štedilnik in vlakec s tremi vagoni. Ne manjka niti mnogo otroških dodatkov, igračk in posoda.

Lamps Glorie Otroška sobica z zibelko
12,29 € 10,90 €

Zadnji kos!

Otroška soba Glorie ima v svojem čudovitem toplem prostoru veliko lepih dodatkov za punčke. Vključuje zibelko z vrtiljakom, odejo in vzglavnikom. Na voljo je tudi izjemno priročna zibelka, stol za hranjenje, omara z okenskim dekorjem in z raznolikimi dodatki za dojenčke.

Lamps Gloria čas za čaj
8,60 € 6,50 €

Zadnji kos!

Gloria komplet vsebuje mizico z velikostjo 18 × 8 × 15 cm. Okrog mizice sta 2 stola z dimenzijami 10 × 7 × 14 cm in voziček s čajnim serviso. To krasno pohištvo preprosto ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke.

Lamps Gloria klavir
10,10 € 8,30 €

Gloria klavir ima dimenzije 25 × 24 × 16 cm. Priložen je tudi stolček za h klavirju z dimenzijami 11,5 × 7,5 cm. Za okras je dodana tudi roža v cvetličnem loncu, velika 22 cm. Ta rožnat klavir bo krasen dodatek v hiški za lutke.

Lamps Gloria kočija
26,90 € 22 €

Zadnji kos!

Gloria kočija v vpreženim belim konjem je krasen dodatek za lutke. S to kočijo se lahko poda na kraljevi ples ali samo na dolgo vožnjo naokoli.

Lamps Gloria Športni avto
14,80 € 12 €

Zadnji kos!

Ta avto bo odličen dodatek za vsako hiško za punčke. Dimenzije avta so približno 29 × 18 × 15 cm. S tem avtomobilom se lahko podaš na dolgo vožnjo ali na izlet.

Lamps Glorie Vitrina
8,35 € 7,40 €

Te prozorno-plastično oprema za hišo preprosto ne smete prezreti ob nobeni lutki. Glorie vitrina ima 2 predala in 2 zgornja predelka z vrati. Notranjost omare vsebuje 8 krožnikov, 8 kozarcev, 6 steklenic in skodelice za čajanko.

Lamps Gloria hladilnik
9,30 € 7,60 €

Zadnji kos!

Ta hladilnik preprosto ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke. Paket vsebuje plastičen hladilnik. V njem so pregrade, police in predali za živila. Dodatki niso priloženi.

Lamps Gloria luksuzna kopalnica za punčke
11,30 € 9,30 €

Zadnji kos!

Gloria luksuzna kopalnica vsebuje toaletno mizico z umivalnikom 18 × 28 cm, banjo z dimenzijami 23 × 8 cm, WC velikosti 15 × 7 cm in druge dodatke. Priloženi so tudi dodatki kot npr. kozmetika in milo. Ta stilska kopalnica z dodatki ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke.

Lamps Gloria šola
8,60 € 6,70 €

Zadnji kos!

Šola vsebuje 3 stole z mizo, veliko tablo, 3 torbe, papirnate zvezke in teste. Ne manjka niti računalnik s tipkovnico, učiteljska miza in stol. Igraj se šolo z lutkami.

Lamps lesena zibelka, 50 cm
12,10 €

Klasična zibelka za lutke, kot jo poznamo iz našega otroštva. Lesena konstrukcija odlično posnema pravo zibelko. Kakovostni proizvod češke konstrukcije. Vse kar morate storiti je, da dodate odejo in lutka gre lahko spat.

Lamps Potovalni kovček z dodatki
34,70 € 29 €

Potovalni kovček z dodatki za lutko. Kovček vključuje posteljo, kavč, omaro za knjige in druge dodatke za punčke. Vedno boste imeli to zložljivo hišo na dosegu roke, ko se boste podali na pot.

Lamps lesena posteljica, 50 cm
10,90 €

Klasična posteljica za lutke, kot jo poznamo iz našega otroštva. Lesena konstrukcija odlično posnema pravo posteljico. Kakovostni proizvod češke konstrukcije. Vse kar morate storiti je, da dodate odejo in lutka gre lahko spat.

Lamps Gloria luksuzno pohištvo
10,10 € 8,40 €

Zložljivo pohištvo za punčke Gloria. Vsebuje kavč, mizico, uro, svetilko, telefon in blazino. To krasno pohištvo preprosto ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke.

Lamps Bazen Glorie
10,50 € 8,50 €

Glorie bazen je odličen dodatek na terasi vsake hiše. Mama za punčke lahko preživi sončne dni v bazenu z otroki in jih pazi, medtem ko so se ti igrajo in spuščajo po toboganu. Zasnovan za lutke, visoke 29 cm.

Lamps Gloria spalnica
12,40 € 10,30 €

Gloria spalnica vsebuje posteljo z visokim vzglavjem, toaletno mizico in stol. Priložena je tudi posteljnina in dodatki. Ta stilska postelja z dodatki ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke.

Lamps Gloria dnevni kotiček
10,10 € 8,40 €

Ta dnevni kotiček z dodatki ne sme manjkati v nobeni sobi za lutke. Gloria dnevni kotiček vsebuje plastičen stol, podlogo za noge, dnevno steno z vrati, kotno omarico s televizorjem z anteno, video, hi-fi set z zvočniki.

Lamps Gloria komplet za dojenčka
11,70 € 9,60 €

Gloria komplet za dojenčka vsebuje otroški predalnik z izvlečnim predalom, otroško posteljico z nebom, otroški ležalnik, gugalni stol, otroške igrače, potrebščine za dojenčka, slika dojenčka in dojenček.

Lamps Gloria jedilna miza
11,70 € 9,70 €

Gloria jedilna miza vsebuje veliko plastično mizo in 6 stolov (2 z naslonjali za roko). V pakiranju so seveda še pogrinjki: stojalo za sadje, steklenica vina in posoda za hlajenje, 2 svečnika, 12 kozarcev, 6 pogrinjkov in 12 krožnikov s priborom.

Lamps Gloria velik športni avto
14,80 € 12,10 €

Ta beli avto je primeren za lutke v velikosti barbik. Velikost avta je 32 × 19 × 18 cm. Avto se vozi sam, ko pritisnemo na stikalo mu svetijo sprednje luči. Ta džip bo odličen dodatek za lutke.

Lamps Skuter za punčke
7,80 € 6,40 €

Ta plastični skuter je zasnovan za punčke, ki rade vozijo hitreje in se ne bojijo vožnje po prometni cesti. Vendar morate skrbeti za varnost lutke in pred vožnjo nadeti čelado in očala.

Lamps Gloria kopalnica
9,30 € 7,80 €

Gloria kopalnica vsebuje plastično kad, plastičen WC in kopalno omarico z zrcalom. Ta stilska kopalnica z dodatki ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke.

Lamps Stol za lutke

Lamps Stol za lutke

Ocena: 4,5
17,50 € 14,50 €

Jedilni stol za lutke v roza barvi. Lutko položiš v stol in mala mati lahko začne skrbeti za svojega otroka. Priloženi so dodatki, ki jih bo potrebovala mala mama.

Lamps konj s kočijo
30,30 € 25,20 €

Roza kočija, ki jo potegne beli konj, je lep pribor za punčko. Konj ima čudovito grivo, ki jo lahko razčešeš z glavnikom. Po vstavljanju baterij se konj sprehaja in igra. S tem prevozom se lahko odpraviš na Royal Ball.

Lamps Avto za lutke
12,50 € 10,40 €

Pojdite s svojo lutko na odlično vožnjo s tem elegantnim roza avtom. Nobena razdalja s tem avtomobilom ne bo težava. Ne pozabite pred vožnjo pripeti lutke, da bo vožnja varna.

Lamps Gloria Kopalnica
15,60 € 12,70 €

Kopalnica Gloria vsebuje toaletno mizico z umivalnikom, kad in wc. Vključeni so tudi dodatki: kozmetika, milo, brisača idr. Ta oprema za kopalnico je v belo-roza barvi in je namenjena hiši za lutke.

Lamps Glorie Set s kaminom
9 € 7,40 €

Glorie set s kaminom je nepogrešljiv dodatek vsake hiše. Po napornem dnevu se lutka najraje sprošča v zibalnem stolu ob dobri knjigoi in poslušanju prasketajočega lesa v kaminu. Zasnovan za lutke, visoke 29 cm.

Lamps Glorie Ko bo mamica
7,80 € 4,50 €

Otroška soba Glorie Ko bo mamica lutka uredila otroško sobo za dojenčka, bo ta komplet prišel prav. Vključeno je vso potrebno pohištvo. Zasnovana za mini lutke.

Lamps Gloria, jedilinica
5,80 € 4,70 €

Otroški plastični jedilni set za v hišo lutke. Jedilnica Gloria vsebuje plastično jedilno mizo in dodatke. Ne manjkajo niti štiri kompleti jedilnega servisa s krožniki, kozarčki, priborom za lutke in plastični stoli. Celotna višina naslona pri stolu je 16 cm.

Lamps konj s kočijo
33,40 € 27,70 €

Roza kočija, ki jo potegne beli konj, je prikupen dodatek za punčko. Konj ima čudovito grivo, ki jo lahko razčešeš z glavnikom. Po vstavljanju baterij se kobilica sprehaja, igra in luči so na vozičku. S tem prevozom se lahko odpraviš na Royal Ball.

Lamps Ložnice Spalnica
12,17 € 10,70 €

Spalnica Gloria vključuje izjemno plastično posteljo in prevleko za le-to, kozmetično mizico z dodatki za čudovito dekle – vključuje vse praktične pripomočke za obdelavo pričeske in čudovit in udoben stol.

Lamps avto za lutke, roza
14,40 € 11,60 €

Podaj se na prvovrstno vožnjo s svojimi lutkami v tem stilskem roza avtu, S tem avtom ne bo nobena razdalja problematična. Pred vožnjo ne pozabi pripeti lutke, da bo vožnja varna.

Lamps Stol za lutke
8,20 € 6,40 €

Jedilni stol za lutke, v roza barvi, ima kovinsko konstrukcijo. Lutko položiš v stol in mala mati lahko začne skrbeti za svojega otroka.