Fiskars Essential Roll-Sharp brus za nože
14,99 € 11,60 €

Brusilnik nožev Roll-Sharp Essential za enostavno in hitro ostrenje nožev. Ta brusilnik je primeren za levičarje in desničarje. Opremljen je s keramičnimi diski za ostrenje, ki vam bodo ostrigli nož.

Banquet brusilo za nože ALIVIO 3v1
10,08 € 8,20 €

Brusilnik za nože s 3 fazami. BANQUET ALIVIO je primeren za brušenje klasičnih jeklenih kuharskih nožev. Prvi brusilnik je namenjen popravljanju, drugo rezilo poskrbi za kakovostno brušenje in zadnje poskrbi, da vrne nož v prvotno obliko. Varnost zagotavlja protizdrsna podlaga.

Fackelmann brusilnik za noče, 3-fazni
16,81 € 13,80 €

Brusilnik za nože od znamke Fackelmann omogoča 3-fazno ostrenje za profesionalni občutek z rezili. Držalo je izdelano iz ABS plastike v črni barvi in funkcionalni del je iz nerjavečega jekla. Ta brusilnik ostri in odpravlja vse nepravilnosti.

Tescoma brusilnik za nože SONIC
8,62 €

Brusilnik za nože SONIC TESCOMA je odličen za enostavno brušenje kuhinjskih nožev SONIC in drugih nožev z gladkim rezilom. Brusne plošče so iz nerjavečega jekla, ki bodo poskrbele, da bodo vaši noži vedno ostri.

Lamart Edge brusilnik nožev 3x1 LT2058
8,80 €

Tristopenjski brusilnik za nože iz ABS plastike z mehkim zaključkom in nedrsečo podlago. Diamantni kamen, volframovo nerjaveče jeklo in keramični kamen.

Tefal Fresh kuhinjski brusilnik
14,90 €

Univerzalni brusilnik 3v1 za ostrenje rezila nožev je izdelan v stilu serije Fresh Kitchen, blagovne znamke Tefal. Protidrsna podloga in ergonomski ročaj za ostrenje.

Mediashop Bavarian Edge brusilnik za nože
23,40 € 20,20 €

Univerzalen brusilnik za nože Bavarian Edge s tehnologijo X-Cross, ki omogoča, da se prilagodi vsakemu nožu, je idealen za vse tipe nožev z enostranskimi, obojestranskimi ali poševnimi rezili. Brusilne palice so izdelane iz izjemno trdega volframa, ki zagotavlja popolno brušenje vaših rezil.

Westmark brusni kamen
33 €

Brusni kamen služi za brušenje topega noža in ojača njegovo ostrino. Firma Westmark poskrbi, da ima vsak od izdelkov drugačno funkcijo. Opremljen je z gumijasto podlago, ki zagotavlja bolj varno uporabo. Granulacija 400 (rdeče) popravilno ostrenje / granulacija 1000 (modro) osnovno ostrenje.