Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo!
0
na mesec

Intex peščena črpalka Krystal Clear, 6 m3/h (28646)

Intex peščena črpalka Krystal Clear, 6 m3/h (28646)

Številka: 774425
Peščena črpalka (filter) Intex Krystal Clear (28646) za zmanjšanje stroškov uporabe sredstev za nego in vzdrževanje vode v bazenu. Celoten opis
187 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 774425

Predstavitev

Intex Krystal Clear (28646)

Peščena črpalka Intex Krystal Clear (28646) bo znižala stroške uporabe sredstev za nego in vzdrževanje vode v bazenu. Filter je namenjen uporabi v bazenih s 36.000 litri prostornine, prečisti kar 6000 litrov na uro.

Vsebuje samosesalno črpalko, predfilter in edinstveni 6-potni ventil. Črpalka z vgrajenim časovnikom omogoča nastavitev želenega časa filtracije. Manometer na pokrovu filtra kaže, kdaj je funkcija filtracije manjša in je treba filter oprati. Če kartušni filter svojega dela ne opravlja zadovoljivo, preidite na peščeni filter – črpalka deluje dlje od kartušne, filtra pa tudi ni potrebno vsakodnevno čistiti. Voda je zato bolj bistra, nižji pa je tudi vnos kemikalij.

Opomba: Prikazane slike odražajo zadnje stanje tehnike. Zaradi nenehnih sprememb na trgu lahko dizajn in barva dobavljenega blaga malce odstopa. Zaradi tehničnega razvoja so možne kratkoročne spremembe oblike.

Intex

Tehnične podrobnosti:

  • Obtočna zmogljivost: 6.000 l/h
  • 6-potni ventil z manometrom
  • Napetost: 230 V / 370 W
  • Maksimalna temperatura vode: 35 °C
  • Sistem za časovno upravljanje
  • Osnovna plošča
  • Filtrirna črpalka s predfiltrom
  • Plastičen kotel: Ø 305 mm
  • Potrebna količina peska: pribl. 23 kg
  • Priporočena zrnatost: 0,7 do 1,2 mm
  • Za bazene z vsebnostjo vode: do 36.000 l
  • Standardni priključek za: vse bazene INTEX
  • Priključna armatura in zaporni ventili: niso vsebovani
  • Možen priključek: Ø 32/38 mm s posebnim adapterjem (opcija 110849)

Garancija: 2 leti (Kako uveljaviti garancijo?)

Izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe.

OPOZORILO: Izdelek lahko uporablja le odrasla oseba. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo, plastične vrečke in ostale dodatke (kot so etikete, pentlje, sponke, itd.) ter jih ustrezno zavrzite. (izdelek ni igrača). Prosimo, da obdržite ta navodila za kasnejšo uporabo.

OPOZORILO: Odrasla oseba mora poskrbeti za vsa dela, ki se nanašajo na električni sistem. Ne dovolite otrokom, da se igrajo z elementi električnega sistema. Pri vstavljanju bateriji pazite na proizvajalčeve oznake za smer polarnosti (+/-). Z izvijačem odstranite baterijski pokrov pri avtu in daljinskemu upravljavcu. Vzemite ven izrabljene baterije in jih nadomestite z novimi. Pazite, da baterije ne puščajo elektrolitov, če so poškodovane. Če se to zgodi, očistite baterijsko ohišje in kontakte predno vstavite nove baterije. Po vsaki menjavi baterij, previdno z izvijačem zatisnite vijak na baterijskem pokrovu. Ne polnite baterij, ki niso namenjene polnjenju .Baterije naj se vedno polnijo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe. Baterije naj vedno vstavlja in zamenjuje odrasla oseba, kot kaže sličica na originalnih navodilih. Baterije pred polnjenjem vzemite ven iz igrače (če so odstranljive).Ne uporabljajte različnih tipov baterij, nikoli rabljenih in novih skupaj. Vedno uporabite samo baterije tiste vrste, ki so navedene v navodilih. Izrabljene baterije je potrebno takoj odstraniti iz igrače. Opozorilo. Pazite na kratke stike. Igrača ne sme biti povezana z večjo močjo od priporočljive moči, ki ja za 3 baterije skupaj 4,5V. Ne obračajte polarnost baterij. V primeru puščanja elektrolitov si zaščitite oči in roke. Baterije položite v plastično vrečko, predno jih lahko varno odložite. Če vaša koža ponesreči pride v stik z elektrolite,močno sperite kožo pod tekočo vodo in se posvetujte z zdravnikom. Izrabljene baterije odložite v skladu z lokalnimi pravili, in jih ne zavrzite v gospodinjske odpadke.
            Simbol WEEE pomeni, da artikli na električni ali baterijski pogon ne smejo biti odvrženi med gospodinjske odpadke. Odvrženi morajo biti v      
            smetnjake namenjene električnim napravam in baterijam. Odrabljeni električni in elektronski artikli na baterijski pogon naj bodo odvrženi v smetnjake namenjene temu, ali pa vrnjeni prodajalcu. Če je potrebno, se pozanimajte, kje se nahajajo ustanove, kjer sprejemajo odpadni električni material. Nepravilno odvrženi električni produkti lahko škodujejo zdravju in okolju. Obdržite škatlo za morebitno kasnejšo uporabo. Igračo in daljinski upravljalec očistite z vlažno cunjo. Ne potopite v vodo. Za nepravilno ali nelegalno odvržene odpadke so predvidene sankcije v EU. Mondo S.pA. ni odgovoren, če igračo predelate in/ali narediti nepooblaščene  spremembe brez dovoljenja. Zaščitite igračo pred dežjem, snegom in vlago. Barve in vsebina se lahko razlikujejo od prikazanih na embalaži. "