Yankee Candle dišeča sveča Classic 104 g Winter Wonder, mala
11,58 € 10,41 €

Sveča z vonjem zamrznjenih citrusov, vanilije in mošusa. Yankee Candle Classic je sveča v steklu, izdelana iz popolnoma naravnih surovin. Pokrovček z dodatnim pečatom preprečuje bledenje vonja in tako lahko uživate v svoji najljubši sveči dalj časa.

Woodwick Honeysuckle Hearthwick Candle dišeča sveča, 453,6 g
31,60 € 24,10 €

Svečka s stenjem Hearthwick Flame prinaša užitek ne le ob lepem vonju, toda tudi ob poslušanju prasketanja ognja. WoodWick Honeysuckle Hearthwick Candle dišeča sveča, 453,6 g z vonjem po kosteničevju z nežnimi odtenki jasmina ustvari prijetno in sproščujočo atmosfero. Svečka gori 30–40 ur.

Woodwick dišeča sveča Baby Powder 275,0 g, srednja
21,50 € 19,50 €

Dišeča sveča z značilnim lesenim pokrovom lepo diši po vašem domu in ga napolni z mehkim zvokom s prasketajočim stenjem. Dišeča sveča Baby Powder (275 g), iz sveta blagovne znamke Woodwick – sveča ima vonj po vanilji v prahu in po vrtnici.

Woodwick dišeča sveča Baby Powder 85,0 g, majhna
11,70 € 9,70 €

Dišeča sveča z značilnim lesenim pokrovom lepo diši po vašem domu in ga napolni z mehkim zvokom s prasketajočim stenjem. Dišeča sveča Baby Powder (85 g), iz sveta blagovne znamke Woodwick – sveča ima vonj po vanilji v prahu in po vrtnici.

Woodwick dišeča sveča Limonina trava in lilija, 275 g
21,24 €

Sveča z vonjem limonine trave in lilije. Ob dišeči sveči blagovne znamke Woodwick boste lahko uživali kar 60 ur. Edinstven dizajn se prilega v vsak prostor ter zahvaljujoč stenju, ki gori kot ogenj v kaminu, se boste počutili kot da bi sedeli ob njem. Sveča je sestavljena iz naravnega stenja in razgradljivega voska, ki zagotavlja prijaznost do okolja.