TimeLife rezalna deska z 2 različnima površinama, 37x23 cm
10,50 € 4,60 €

Zadnji kos!

Bambusova rezalna deska od znamke Timelife ponuja možnost rezanja različnih vrst hrane na različnih površinah. Ena stran iz bambusa je namenjena za rezanje sadja in zelenjave, druga stran iz polipropilena pa olajša rezanje klobas in sira.

Zassenhaus 2 kuhinjski deski za rezanje
12,40 € 11,40 €

Zadnji kos!

2 lični kuhinjski deski sta izdelani iz visokokvalitetnega bambusa, omogočata pa nam veliko svobode pri kuhi, saj lahko eno uporabimo za rezanje zelenjave in sadja, drugo pa za rezanje mesa.

Kela kuhinjska deska za rezanje iz bambusa
23,82 € 16,10 €

Lična kuhinjska deska je izdelana iz visokokvalitetnega bambusa, primerna pa je za rezanje različne hrane, od sadja in zelenjave do mesa. Zaradi svoje elegantne naravne oblike je primerna tudi za serviranje hrane.

Kela Rezalna deska KATANA, bambus, 28 × 20 cm
5,40 € 5 €

Zadnji kos!

Vzdržna bambusova lesa rezalna plošča Kela. Prednost bambusa ni le trajnost, temveč tudi največja trdota in dolga življenjska doba. Omogoča enostavno rezanje vseh vrst hrane. Katana 28 × 20 × 1,2 cm je izjemno pralna in odporna deska.

TimeLife deska za rezanje kruha z nožem, iz bambusa
9,05 € 8,80 €

Deska iz bambusa, blagovne znamke TimeLife, je sestavljena iz dveh delov: trde plošče in rezalne mreže. Nož je namenjen za enostavno rezanje kruha. Praktični prostor za držanje noža na rezalni deski.

Banquet deska za rezanje BRILLANTE Bamboo, 35 x 25 x 3 cm, mozaik
17,50 € 15,80 €

Bambusova masivna rezalna plošča BRILLANTE Bamboo, dimenzij 35 × 25 × 3 cm. S prekrasno naravno strukturo mozaika iz lesa, ne samo, da bo postal vaš praktičen pomočnik pri kuhanju, temveč tudi praktično dopolnilo v njej – izgledal bo dovršeno na vašem kuhinjskem pultu.

TimeLife rezalna deska z 2 različnima površinama, 25x16 cm
7,77 € 4 €

Rezalna plošča Timelife ponuja možnost rezanja različnih vrst hrane na različnih površinah. Ena stran iz bambusa je namenjena za rezanje sadja in zelenjave, druga stran iz polipropilena pa olajša rezanje klobas in sira.

Kela rezalna deska KATANA, bambus, 23 × 15 cm
3,10 € 3 €

Trpežna rezalna deska iz bambusa znamke Kela. Prednost bambusa ni le trajnost, temveč tudi trdnost in dolga obstojnost. Omogoča enostavno rezanje vseh vrst hrane. Dimenzije deske 23 × 15 × 1,2 cm. Deska je tudi pralna in odporna proti vlagi.

Kela Rezalna deska KATANA, bambus, 25 × 33 cm
8,50 € 7,80 €

Vzdržna bambusova lesa rezalna plošča Kela. Prednost bambusa ni le trajnost, temveč tudi največja trdota in dolga življenjska doba. Omogoča enostavno rezanje vseh vrst hrane. Katana 33 × 25 × 1,2 cm je izjemno pralna in odporna deska.