Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Braun IPL Silk expert Pro 5 PL5149

Braun IPL Silk expert Pro 5 PL5149

Številka: 21116619
Odlična cena
Braun IPL Silk expert Pro 5 PL5149 – Najnovejša generacija aparatov IPL za ženske in moške, odstranjevanje dlačic v domačem okolju, aparat za vidno odstranjevanje dlačic, bel in zlat, z natančno glavo in mini brivnikom za obraz. Celoten opis
389,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Na voljo takoj v trgovini
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 21116619

Predstavitev

100 DNI jamstva vračila kupnine

Braun ponuja široko paleto izdelkov, med katerimi boste zagotovo našli rešitev zase ali svoje najdražje. Če pa bi se le zgodilo, da niste zadovoljni z delovanjem Braunovih izdelkov, ki ste jih kupili v času promocije, vam je omogočen nakup brez tveganja z vračilom kupnine.

Aktivnost jamstvo vračila kupnine 100 dni velja za določene izdelke Braun
od 1. 9. 2023 do 30. 6. 2024.

Kupec, izpolnjen obrazec za vračilo kupnine in izdelek z vsemi pripadajočimi deli (v originalni embalaži), v roku 100 dni od dneva nakupa pošlje na naslov:
MPG Plus d.o.o., Leskovškova 2, 1000 Ljubljana.

Več informacij si preberite v pravilih in pogojih promocije.

Braun 100 dni jamstva vračila kupnine

Ključne lastnosti Braun IPL Silk expert Pro 5 PL5149

  • Doma poskrbite za do šest mesecev gladke kože kot iz salona. Vidna odstranitev dlačic v samo štirih tednih. Pri uporabi po priporočenem postopku, posamezni rezultati lahko odstopajo.
  • Optimalna moč za vsak predel telesa s tehnologijo Skin pro 2.0 (SendoAdapt™), kakršno uporabljajo v kozmetičnih salonih in ki se ves čas samodejno prilagaja barvi kože.
  • Braunov najhitrejši aparat IPL za manj izpuščenih mest. Do 125 bliskov na minuto za enostaven postopek in boljšo pokritost kože.
  • Nežen do kože z dvema načinoma delovanja, ki zmanjšata intenzivnost svetlobe, kar ublaži postopek na občutljivih predelih, kot so obraz, pazduhe ali intimni predeli.
  • Več glav za uporabo na vseh območjih telesa od glave do pet. Standardna glava za pazduhe in spodnji del nog ter natančna glava za obraz in intimne predele.
SilkExpert IPL Pro 5149

Braun IPL Silk expert Pro 5 PL5149

Napreden in učinkovit

Silk expert Pro 5 je Braunov najboljši aparat IPL. Ne gre za napravo za lasersko odstranjevanje dlačic, temveč za napredno tehnologijo IPL, ki vam omogoča, da v domačem okolju poskrbite za do šest mesecev gladke kože, z vidnim zmanjšanjem števila dlačic v samo štirih tednih. Tehnologija Skin pro 2.0 (SendoAdapt™) se samodejno prilagaja barvi kože, s čimer optimizira moč za popolno ravnovesje med hitrimi rezultati in nežnostjo do kože. Trije nežni načini delovanja zagotavljajo udobje kože. Do 125 bliskov na minuto omogoča manj izpuščenih mest med drsenjem po koži.


Vidni rezultati, ki trajajo do šest mesecev

Vidni rezultati, ki trajajo do šest mesecev

Najboljša moč v svojem razredu za vidno zmanjšanje števila dlačic v samo štirih tednih in gladko kožo, ki traja do šest mesecev. Aparat uporabljajte en mesec enkrat na teden in že bodo vidni prvi rezultati na poti proti dolgotrajno gladki koži.

Močan in nežen

Močan in nežen

Senzor Skin pro 2.0 odčita barvo kože 80-krat na sekundo in samodejno prilagaja stopnjo intenzivnosti, da zagotovi popolno ravnovesje med hitrimi rezultati in nežnostjo do kože.

Natančen in temeljit

Natančen in temeljit

Ta aparat IPL je opremljen z natančnim nastavkom za manjša, občutljiva območja, na primer obraz in bikini predel, in standardnim nastavkom, ki je idealen za pazduhe.

Gladka koža celo na občutljivih predelih

Gladka koža celo na občutljivih predelih

S pritiskom na tipko vklopite enega izmed dveh nežnih načinov delovanja, ki prilagodi intenzivnost svetlobe za dolgotrajno gladko kožo tudi na občutljivih predelih. Idealen tudi za tiste, ki aparat IPL uporabljajo prvič.


Manj izpuščenih mest

Manj izpuščenih mest

Silk expert Pro 5 je najhitrejši aparat IPL na trgu (Skupna tehnologija s podjetjem Cyden) – najmanjši interval oddajanja bliskov je 0,5 sekunde. Stalni, izjemno hitri bliski omogočajo preprosto drsenje po koži in manj izpuščenih mest.

10 stopenj intenzivnosti

10 stopenj intenzivnosti

Silk expert Pro 5 nudi 10 stopenj intenzivnosti. Natančno zaznava celo najmanjše razlike v barvi kože po telesu in jim ustrezno prilagodi stopnjo intenzivnosti. To vam zagotavlja popolno ravnovesje moči pri doseganju dolgotrajnih rezultatov v domačem okolju.

Najboljša trajna moč v svojem razredu

Najboljša trajna moč v svojem razredu

Silk expert Pro 5 je zasnovan, da traja do 22 let in zagotavlja raven moči do 6 J/cm² – najhitrejši način, da dosežete dolgotrajno gladko kožo.

Odkrijte, ali je naprava IPL ustrezna za vas

Odkrijte, ali je naprava IPL ustrezna za vas

Aparat Braun IPL je primeren za širok razpon tenov kože, od svetlih do srednje temnih odtenkov, in dlačice od naravno blond do temno rjave ali črne barve. Tehnologija IPL je najmanj primerna za zelo svetle, rdeče, sive ali bele dlačice, v katerih je manj melanina, ki bi absorbiral svetlobo.


Vsebina škatle

  • 1 × Silk expert Pro 5 s standardno glavo
  • 1 × dodatna natančna glava
  • 1 × mini brivnik za obraz
  • 1 × brivnik Venus Extra Smooth Swirl
  • 1 × mehka torbica

Tehnične podrobnosti

Tehnologija IPL
Št. stopenj intenzivnosti 10
Št. bliskov na minuto do 125
Št. načinov delovanja 3

Garancija: 2 leti

Primerjalna tabela