Dekliška obutev

Velikost EUR: 21.5

  • Velikost EUR
    21.5
    ×
Zetpol Wodnik 02 dekliški škornji, roza, 21/22
1x

Zetpol Wodnik 02 dekliški škornji

12 Kč
Zadnji kos!

Čudoviti dekliški čevlji Wodnik 02 znamke Zetpol so idealna obutev za deževne dni. Ne glede na to, kje so vaši otroci, zanje ne bo več nobena luža problem. Škornji so idealni za sprehode ali v vrtec in šolo.

Dostava Mimovrste
Zetpol Wodnik 02 S dekliški škornji, roza, 21/22

Zetpol Wodnik 02 S dekliški škornji

15 Kč

Čudoviti dekliški čevlji Wodnik 02 S znamke Zetpol so idealna obutev za deževne dni. Ne glede na to, kje so vaši otroci, jim nobena luža ne bo več problem, saj imajo škornji hitro zavezovanje na zgornjem delu. Škornji so idealni za sprehode ali v vrtec in šolo.

Dostava Mimovrste
Zetpol dekliški škornji Szuwarek 30, 21/22, roza

Zetpol dekliški škornji Szuwarek 30

14 Kč

Čudoviti dekliški škornji szuwarek 30, od znamke Zetpola, so idealna obutev za deževne dni. Ne glede na to, kje so vaši otroci, nobena luža ne bo več problem. Vašim dekletom bo zagotovo všeč sodoben dizajn. Škornji so idealni za sprehode v vrtec ali šolo.

Dostava Mimovrste
Attipas Fox Pink otroški čevlji, roza, 21,5
2x

Attipas Fox Pink otroški čevlji

22 Kč

Prikupni otroški čevlji Fox Pink znamke Attipas v roza barvi so okrašeni s čudovitim potiskom prikupne in očarljive lisičke. Zgornji del nogavic je poleg tega okrašen še z barvitimi malinasto roza ušesi. Univerzalen barvni podplat je ustvarjen za sprehoda na prostem ali igranje doma.

Dostava Mimovrste
Ren But dekliški škornji 492 Amarant Kropki, 21/22, roza
1x

Ren But dekliški škornji 492 Amarant Kropki

13 Kč
Novo

Dekliški čevlji iz znamke Ren But so opremljeni s prijetno tkaninsko podlogo, zahvaljujoč kateri so čevlji prijetni za nošenje. Imajo praktičen zgornji rob z vrvico in debel podplat z vzorcem, primeren za vsak teren. Roza škornji z belimi polkami očarajo vsako predstavo.

Dostava Mimovrste
Ren But 492 dekliški škornji, roza, 21/22

Ren But 492 dekliški škornji

13 Kč
Novo

Modni škornji znamke Ren But so opremljeni s prijetno podlogo iz blaga, zaradi katere so čevlji prijetni za nošenje. Imajo praktičen zgornji rob in debel podplat z vzorcem, primeren za vsak teren.

Dostava Mimovrste
Zetpol Wodnik 03 otroški škornji, rdeči, 21/22

Zetpol Wodnik 03 otroški škornji

12 Kč

Čudoviti otroški čevlji Wodnik 03 znamke Zetpol so idealna obutev za deževne dni. Skakanje po lužah ne bo več problem. Škornji so idealni za sprehode ali v vrtec in šolo.

Dostava Mimovrste
Coqui MAXI Talking Tom & Friends Lt. dekliški sandali Fuchsia/Candy pink, 21,5, roza
4x

Coqui MAXI Talking Tom & Friends Lt. dekliški sandali Fuchsia/Candy pink

26 Kč

Dekliški sandali MAXI Talking Tom & Friends Lt. Fuchsia/Candy pink, od znamke Coqui, bodo navdušili otroke z ljubkim dizajnom živalskih likov. Zaradi posebne antibakterijske membrane CoquiAir zmanjšajo tveganje za prenos bakterij in so neškodljivi za zdravje.

Dostava Mimovrste
Zetpol dekliški škornji szuwarek 33, 21/22, roza

Zetpol dekliški škornji szuwarek 33

14 Kč

Čudoviti dekliški čevlji szuwarek 33 iz Zetpola so idealna obutev za deževne dni. Ne glede na to, kje so vaši otroci, noben bazen več ne bo problem. Vašim dekletom bo zagotovo všeč sodoben dizajn. Škornji so idealni za sprehode v vrtec ali šolo.

Dostava Mimovrste
Attipas Koala Gray otroški čevlji, sivi, 21,5
1x

Attipas Koala Gray otroški čevlji

22 Kč

Univerzalen in praktičen model čevljev Koala Gray znamke Attipas v nevtralni sivi barvi je okrašen z belimi pikami in dopolnjen s potiskom ene izmed najljubših živali na svetu – koala medvedkom. Temnejši podplat je idealen za igre zunaj in v naravi, seveda pa tudi za nošenje doma.

Dostava Mimovrste
Attipas otroški čevlji Forest Brown, 21,5, rjavi
8x

Attipas otroški čevlji Forest Brown

23 Kč

Čevlji iz kolekcije Forest bodo prav gotovo všeč vašim najmlajšim. Otrokom omogočite naravno hojo s posebej dodelanimi čevlji Attipas

Dostava Mimovrste
Attipas otroški čevlji Forest Pink, 21,5, roza
6x

Attipas otroški čevlji Forest Pink

23 Kč

Čevlji iz kolekcije Forest bodo prav gotovo všeč vašim najmlajšim. Otrokom omogočite naravno hojo s posebej dodelanimi čevlji Attipas

Dostava Mimovrste