Lacoste parfumska voda Lacoste pour Femme EDP, 50 ml

Lacoste parfumska voda Lacoste pour Femme EDP, 50 ml

Številka: 490566002
Luksuzna privlačna dišava bo očarala vsako moderno žensko in v njej spodbudila njeno privlačnost, zapeljivost in energičnost. Dišava bo lepo poudarila vašo ženstvenost in čutnost. Celoten opis
39 €
Vključno z DDV
31,81 €
-18%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 490566002

Predstavitev

Lacoste Pour Femme

Lacoste parfumska voda za ženske Pour Femme je luksuzna privlačna cvetlična dišava, ki ima ostrejši in bolj izrazit, vendar kljub temu lahkoten vonj. Zgornje note so sestavljene iz frezije in popra, ki se zlijeta z esencami nežne vrtnice, jasmina, hibiskusa, heliotropa in močne ambre. Osrčne note pa združujejo edinstven koktajl cedre, kadila in sandalovine.

Ta prefinjena parfumska voda je bila ustvarjena za čutne in samozavestne ženske, ki se zavedajo svojega poslanstva in ki vedo kaj hočejo. Takšnim ženskam bo dišava poudarila njihovo notranjo lepoto, emocije in občutke.

Lacoste Pour Femme

Lacoste

Lacoste je tradicionalna francoska blagovna znamka, ki je bila ustanovljena v prvi polovici 30. let 20. stoletja, njeni zametki pa segajo že v pozna 20. leta. Prvotno je bila znamka usmerjena v športna oblačila, kasneje pa so nastajali tudi prvi zametki elegantne ženske mode in parfumerije. Danes je blagovna znamka svetovno znana in vodilna na svojem področju, Lacoste dišave pa so po celem svetu med bolj priljubljenimi.


Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

Pozor

POZOR

  • H226: Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi.
  • P102: Hraniti zunaj dosega otrok.
  • P210: Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano.
  • P211: Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga.