Philips HD9650/90 Airfryer XXL toplozračni cvrtnik

Ocena: 4,7 16 ocen Znamka: Philips Naša številka: 1346229

Philips HD9650/90 Airfryer XXL toplozračni cvrtnik

Philips toplozračni cvrtnik Airfryer XXL hrano pripravlja z vročim zrakom z malo ali brez dodanega olja, zato lahko cvrete z občutno manj maščobe. Z izjemnima grelnikom in motorjem z inovativno tehnologijo Twin TurboStar se vroči zrak v cvrtniku AirFryer vrtinči po celotni košari. Celoten opis

333.89
4.7 16

349,99 € Vključno z DDV
333,89 €

Naša številka: 1346229

Predstavitev

Opis artikla

Philips toplozračni cvrtnik Airfryer XXL

Philips toplozračni cvrtnik Airfryer XXL je visokokakovosten, priročen in učinkovit pripomoček za pripravo hrane. Hrano pripravlja z vročim zrakom z malo ali brez dodanega olja, zato lahko cvrete z občutno manj maščobe. Z izjemnima grelnikom in motorjem z inovativno tehnologijo Twin TurboStar se vroči zrak v cvrtniku AirFryer vrtinči po celotni košari. Cvrtnik je sicer zasnovan tako, da iz hrane odstrani več maščobe, ki jo nato zajame v prestrezno posodico. Funkcija cvrtja pa ni vse, kar ponuja Airfryer XXL. Hrano lahko tudi pečete in celo pražite

Philips

slika

Knjižica z recepti

Brezplačna knjižica z recepti nudi več kot 30 odličnih idej in preprostimi navodili profesionalnih kuharjev, od hitrih zdravih prigrizkov do družinskih obrokov. Aplikacija Philips Airfryer pa je polna dodatnih nasvetov, vadnic in preprostih receptov.

slika

Funkcija Keep Warm

Funkcija Keep Warm vam omogoča, da vaša hrana počaka na postrežbo in se pri tem ne shladi. Jed lahko pustite toplo do 30 minut.

Preprostauporaba

XXL velikost

Cvrtnik je zasnovan za pripravo hrane za celotno družino, tako lahko v njem pripravite celega piščanca ali do 1,4 kg krompirčka. Cvrtje z zrakom vam in vašemu domu prihrani neprijetne vonjave, ki nastajajo pri običajnem cvrtju z oljem. Košarica QuickClean s snemljivo mrežico in vsi odstranljivi deli so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.

slika

Digitalni zaslon

Za nadzor nad delovanjem vam je na voljo digitalni zaslon s petimi prednastavljenimi programi za pripravo hrane. Pritisnite gumb za kuhanje zamrznjenega krompirčka, mesa, rib ali piščančjih palčk. Omenimo še gumb QuickControl, s katerim nastavite temperaturo in čas priprave.


Tehnične podrobnosti

Barva črna
Tehnologija delovanja Tehnologija Twin TurboStar
Moč 2225 W
Zmogljivost košare 1,4 kg
Digitalni zaslon na dotik DA
Primerno za pomivalni stroj DA
Samodejni izklop / Signal pripravljenosti / Temperaturni regulator DA
Dimenzije 433 × 321 × 315 mm
Teža 7,99 kg

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta cvrtje topel zrak
Maksimalna prostornina 1.4 l
Termoregulacija da
Odstranljiva posoda da
Zaslon da
Časovnik da
Filter da
Polica za kabel da
Vhodna moč 2225 W