ETA Ventum čistilec zraka

ETA Ventum čistilec zraka

Številka: 1283420
Čistilec zraka ETA Ventum je primeren za prostore s površino 25 – 30 m². Ponaša se z mnogimi naprednimi funkcijami in izjemno učinkovitostjo, ki mu jo daje filter HEPA 4 v 1. Primeren je tudi za ljudi z različnimi alergijami. Celoten opis
149,99 €
119,61 €
-20%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

20.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
24.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1283420

Predstavitev

ETA: podaljšana garancija

Ob nakupu izbranih modelov ETA izdelkov lahko pridobite 3 leta garancije (2 leti redne + 1 leto dodatnega jamstva) na motor.

Po nakupu svoj aparat registrirajte na spletu. Za veljavno registracijo potrebujete račun oz. potrdilo o prodaji s podatki o kupljenem artiklu.

V kolikor je bila registracija uspešno oddana, boste na navedeni elektronski naslov prejeli certifikat v katerem bodo navedeni podatki, ki ste jih izpolnili. Po prejemu certifikata vam priporočamo, da ga natisnete in skrbno shranite za morebitno reklamacijo izdelka.

Več si lahko preberete na www.eta.si.

ETA: podaljšana garancije

ETA čistilec zraka Ventum

Čistilec zraka Ventum blagovne znamke ETA z dimenzijami 23 × 18 × 63 cm je primeren za vsa gospodinjstva, ki imajo hišne ljubljenčke ali pa občutijo povečano onesnaženje zraka ter za osebe z alergijami. Odlikuje ga visoka stopnja filtracije. Iz zraka odstrani majhne delce prahu in cvetnega prahu, hkrati pa lovi neprijetne vonjave in živalsko dlako ter uničuje bakterije in različne viruse.

Kakovost filtracije zagotavlja učinkovit HEPA filter 4 v 1, ki združuje ogljikov filter HEPA, filter iz steklenih vlaken in najlonski filter. Zvočni signal vas opozori na menjavo filtra, ko je to potrebno. Če filtra ne zamenjate pravilno, vam varnostni zapah ne bo omogočil ponovnega zagona aparata.

Senzor onesnaženja samodejno preverja čistost zraka in po potrebi prilagodi hitrost čiščenja. Čistilec zraka vam omogoča tudi izbiro funkcije sterilizacije in dezinfekcije s tehnologijo UV in pa ionizacijo, ki poskrbi za proizvodnjo negativnih ionov in aktivnega kisika.

Čistilec zraka je namenjen prostorom s površino 25 – 30 m². Izbirate lahko med tremi hitrostmi ventilatorja ter Auto načinom. Poleg tega lahko izberete funkcijo časovnika (2,4 – 8 ur)

ETA čistilec zraka Ventum

Tehnične podrobnosti

Barva bela
Površina prostora 25 – 30 m²
Časovnik 2,4 – 8 h
Št. hitrosti delovanja 3 + način AUTO
Filter HEPA filter 4 v 1)
Glasnost 39 – 62 dB(A)
Dolžina napajalnega kabla 1,8 m
Moč 50 W
Pretok zraka maks. 220 m³/h
Dimenzije (VxŠxD) 23 × 18 × 63 cm

Garancija: 2 leti