Vileda komplet za čiščenje tal Turbo Mop (163422)

Vileda komplet za čiščenje tal Turbo Mop (163422)

Številka: 913732
Vileda Turbo set omogoča hitro in temeljito čiščenje. Vsebuje kakovostno 2v1 krpo in mikrovlaken in vedro z ožemalnikom. Celoten opis
41,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Na voljo takoj v 3 trgovinah
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 913732

Predstavitev

Hitro in učinkovito čiščenje

Komplet vsebuje držalo s krpo za čiščenje, ki je primerna tako za parket, kakor za laminat. Hitro in temeljito odstrani vse madeže in umazanijo. Krpa je izdelana iz kombinacije mikro in „power“ vlaken. Rdeča močna vlakna odlično absorbirajo lase, drobtine in ostale delce umazanije. Pri tem so kar 20% bolj učinkovita kakor navadna vlakna. Mehkejša mikro vlakna pa z lahkoto očistijo trdovratne mastne madeže ali zasušeno umazanijo. Držalo je zasnovano tako, da je z njim mogoče doseči tudi težje dostopna mesta, njegova deltoidna oblika na dnu pa poskrbi za visok sijaj tal.

western-digital

Enostavna in udobna uporaba

Čistilno vedro ima pritrjen ožemalnik, tako da se med čiščenjem ni potrebno po nepotrebnem sklanjati in ožemati krpe. Moč ožemalnika se upravlja s priročnim pedalom. Ožemalnik deluje po principu centrifuge in lahko nastavljamo kako močno bo ožel krpo. Mokrota krpe se lahko tako natančno prilagodi glede na potrebe čiščenja. Za hrbtu prijazno čiščenje poskrbi tudi teleskopsko držalo za krpo. preprosto ga je mogoče nastaviti po dolžini in tako prilagoditi potrebam posameznika. Vedro ima ergonomsko oblikovan ročaj za nošenje in priročen lijak za odlivanje vode, ki preprečuje polivanje. Čistilno krpo je mogoče preprosto odstraniti iz držala in oprati v pralnem stroju.

western-digital

OPOMBA: Izbira barve ni možna. Glede na zalogo.

Tehnične podrobnosti:

  • Sestava krpe: 64% poliester iz mikrovlaken, 21% poliester, 15% poliamid
  • Dolžina teleskopskega držala: 85 – 130 cm
  • Pakiranje: 1× krpa, 1× držalo, 1× vedro z ožemalnikom

Vileda Turbo Mop