Vileda 1.2 Spray Max talni čistilec

Vileda 1.2 Spray Max talni čistilec

Številka: 2511406
Čistilnik 1–2 Spray Max znamke Vileda ponuja obojestransko glavo z razpršilnikom za hitro pomivanje. Velika posoda za vodo poskrbi za hitro in učinkovito čiščenje. Zaradi obojestranske krpe lahko pomije dvakrat večjo površino kot navaden mop Spray. Za vse vrste talnih površin. Celoten opis
24,99 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v trgovini

Jutri v 3 trgovinah
Trgovine
 
Številka: 2511406

Predstavitev


Vileda 1–2 Spray Max

Vileda 1–2 Spray Max je odlična rešitev za hitro, enostavno in učinkovito čiščenje. Čistilnik je na uporabo pripravljen v samo nekaj sekundah. Pri shranjevanju zavzame malo prostora. Primeren je tudi za čiščenje večjih površin, ne da bi morali pri tem prenašati vedro

Zahvaljujoč odstranljivemu rezervoarju za čistilo in vodo 1–2 Spray Max lahko uporabljate brez vedra. Enostavno natočite mešanico vode in čistila in pritisnite sprožilec. Dodatno ožemanje prevleke ni potrebno, saj pršilec omogoča nanos ravno pravšnje količine vode na vaša tla

S čistilnikom za tla 1–2 Spray max lahko čistite vse, tudi občutljive trde talne površine, kot so parket, laminat, linolej. Čistilnik učinkovito počisti lase, drobtine in ostale drobne delce umazanije. Prevleka iz mikrovlaken odstrani 99% bakterij (odstrani E.coli in S.aureus z delovnih pultov iz laminate in keramičnih ploščic; testirano v zunanjem neodvisnem laboratoriju).

Vileda 1-2 Spray Max

Hitro in enostavno

Hitro in enostavno

Čistilec 1–2-Spray Max je idealen za hitro in učinkovito vsakodnevno čiščenje. Za uporabo je pripravljen v samo nekaj sekundah. Zaradi rezervoarja ter funkcije pršenja, uporaba vedra ni potrebna.

Čiščenje brez vedra

Čiščenje brez vedra

V odstranljiv rezervoar natočite vodo in vaše najljubše čistilo. S pritiskom na sprožilec na vrhu ročaja popršite mešanico vode in čistila po tleh. Vlažnost lahko prilagajate s številom pritiskov na sprožilec.

Inovativna prevleka

Inovativna prevleka

Prevleka čistilca 1–2 Spray Max je sestavljena iz belih in rdečih mikrovlaken. Bela mikrovlakna odstranijo tudi najbolj trdovratne in mastne madeže, rdeča mikrovlakna pa so namenjena odstranjevanju las, drobtin in ostalih drobnih delcev.


Vrtljiva glava

Vrtljiva glava

Glava čistilca se obrača za 180°, kar omogoča 2-krat več površine za čiščenje. Zato lahko čistite dlje, brez premorov. 

Pralna prevleka

Pralna prevleka

Prevleka je pralna pri temperaturi do 60° C. Enostavno jo lahko operete v pralnem stroju, da bo vedno čista in higienična.


Tehnične podrobnosti

Namen pomivanje tal
Material krpe mikrovlakna
Pralna krpa da (60° C)
Vrtljiva glava da (180°)
Teleskopski ročaj da