Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Vileda komplet za čiščenje oken Windomatic, 3 kosi

Vileda komplet za čiščenje oken Windomatic, 3 kosi

Številka: 1086041
Odličen komplet za čiščenje oken in drugih podobnih površin vsebuje baterijski čistilec, vedro ter čistilec s kratkim ročajem in prevleko, s katerimi bodo črte, pike in umazanija na steklu preteklost. Celoten opis
44,60 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1086041

Predstavitev

Umazana okna so preteklost

Set za čiščenje oken Windomatic je vse, kar potrebujete za uspešno odstranjevanje umazanije z oken ali drugih podobnih površin. Odlično se bo obnesel pri čiščenju ogledal, avtomobilskih stekel, ali pa celo zaščitnih sten v tuš kabinah. Brez težav odstrani razlito tekočino ali kondenz na steklu.

Komplet sestavljajo vakuumski baterijski čistilec oken, praktično vedro in čistilec za okna s kratkim držalom. Komplet najlažje uporabljamo tako, da se čistilec za okna s prevleko namoči v vedru, pobriše umazanijo, z vakuumskim čistilcem pa posesate preostanke vode z okna, kar omogoča sijaj brez črt in kapljic. Vakuumski čistilec deluje na baterije, ki se jih polni s priloženim kablom za polnjenje. Umazanija se nabira v rezervoar za vodo, ki ga po koncu čiščenja enostavno izpraznimo in izperemo. Set je povsem enostaven za uporabo, predvsem pa boste z njim prihranili veliko časa, ki ga boste sedaj lahko namenili prijetnejšim opravilom.

Vsebina seta:

  • vedro
  • baterijski vakuumski čistilec
  • čistilec za okna s kratkim držalom in prevleko

Podrobnosti:

  • Barva: rdeča
  • Primerno za: čiščenje oken, steklenih površin in drugih podobnih materialov
  • Čiščenje prevleke: pralno pri 60 °C

Garancija: 2 leti

Video predstavitev