Pickwick izbor čajev Slow Tea variation box, 24 kosov
12,50 €

Odlični čaji Pickwick Slow Tea so izdelani iz izjemno dolgih čajnih listov, ki zagotavljajo počasno ekstrakcijo in občutljiv, popoln okus ter primerno barvo čaja. Čajne vrečke so posamično pakirane v kakovostne prosojne vrečke za popolno ohranjanje arome. Privoščite si sprostitev in uživajte v vsakem trenutku! Škatla vsebuje 6 čajnih variacij v 4 kosih.


Ronnefeldt LeafCup Sweet Berries, 15 vrečk
7,80 €

5,50 €

Ronnefeldt LeafCup Sweet Berries je sadni čaj poln jagod in malin dopolnjen s črnim ribezom in borovnicami. Njegov bogat okus vas bo spomnil na sončne poletne dni. Pakirano v posebne čajne vrečke LeafCup.


Eilles sadni čaj, 4x 25 vrečk
14,40 €

10,20 €

Okusen čaj Eilles Tee sadnega okusa je sestavljen iz sadnih plodov in sicer najljubše jagode in maline s pridihom kremne arome. Najboljši okus boste začutili če ga pijete samega ali pa s kančkom sladkorja.


Allnature malina, 50 g, 3 kosi
5,69 €

4,30 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature Malina, 50 g v pakiranju po 3 kosih je darilo, s katerim lahko poskrbite za zdravje svojih bližnjih. Malina je primerna pri težavah s prebavo, pri boleči menstruaciji ali pri težavah z zadrževanjem vode v organizmu.


Allnature navadna plahtica, 50 g, 3 kosi
5,80 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature navadna plahtica, 50 g v pakiranju po 3 kosih je darilo, s katerim lahko poskrbite za zdravje svojih bližnjih. Navadna plahtica je primerna pri lajšanju bolečih menstruacij ali pri težavah s sklepi in mišicami. Vsebuje delež vitamina C.


Allnature cvet kamilice, 35 g, 3 kosi
5,80 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature cvet kamilice, 35 g v pakiranju s tremi vrečkami je darilo, s katerim boste poskrbeli za zdravje svojih bližnjih. Kamilica je primerna pri problemih z imunskim sistemom, dihanjem in prebavo. Poleg tega njen značilen vonj sprosti vaš um po napornem dnevu.


Allnature čaj mlečni osat, 100 g, 3 kosi
5,69 €

5,20 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature Mlečni osat, 100 g v pakiranju po 3 kosih je darilo, s katerim lahko poskrbite za zdravje svojih bližnjih. Mlečni osat ima blagodejen vpliv na funkcijo jeter, vaše prebave in imunskega sistema. Njegove lastnosti koristijo tudi delovanju srca. Poleg tega je antioksidant.


Allnature komarčkov plod, 80 g, 3 kosi
5,80 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature Komarčkov plod 80 g v pakiranju po tri kose je darilo, s katerim lahko poskrbite za zdravje svojih bližnjih. Komarček je primeren pri problemih s prebavo, podpira dojenje in ima razstrupljevalni učinek. Poleg tega ima pozitivne učinke na vaš ** imunski sistem **.


Allnature lipov cvet, 30 g, 3 kosi
5,80 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature Lipov cvet, 30 g v pakiranju po 3 kose je darilo, s katerim lahko poskrbite za zdravje svojih bližnjih. Lipov cvet je primeren pri problemih s spanjem, zvišuje odpornost, primeren je tudi pri zadrževanju vode v telesu. Ima sprostitveni učinek in je tako idealen za večerno sprostitev po delovnem dnevu.


Allnature navadna melisa, 50 g, 3 kosi
5,80 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature Navadna melisa, 50 g v pakiranju po 3 kosih je darilo, s katerim lahko poskrbite za zdravje svojih bližnjih. Navadna melisa je primerna pri problemih z nespečnostjo, pri težavah z dihanjem ali prebavo. Odlična je tudi za dvig motivacije in ** izboljšuje razpoloženje **.


Allnature zeleni čas Yerba Mate BIO, 50 g, 3 kosi
7,80 €

Zeleni čaj Yerba Mate vsebuje kofein in druge zdravilne sestavine, kot so antioksidante, minerale in vitamine A, B in C. Allnature Yerba Mate osveži telo in preprečuje telesno in duševno utrujenost. Spodbuja izločanje vode in pomaga pri zmanjševanju telesne teže.


Allnature zeliščni čaj ameriški slamnik, 30 g, 3 kosi
5,80 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature Ameriški slamnik, 30 g v pakiranju po 3 kosih je darilo, s katerim lahko poskrbite za zdravje svojih bližnjih. Ameriški slamnik je primeren za težave z imunostjo, izboljšuje delovanje dihalnega sistema in odpravlja težave sečil. Poleg tega ima antioksidativne lastnosti.


Celmar sadni čaj Forest Fruit, 20 piramidnih vrečk 6 paketov
11,18 €

9,60 €

Sadni čaj z gozdnimi sadeži je osvežilna pijača, ki združuje poseben okus divjih jagod, jagode, robide in borovnice, vse to pa dodatno podkrepi pomemben podton hibiskusa. Čaj bo popoln spremljevalec vsako jutro ali kadarkoli čez dan.


Eilles čaj Tea Diamond Darjeeling Royal, 50 vrečk
18,70 €

Eilles Tea Diamond je črni čaj Darjeeling iz letne zbirke, ki je znana po odlični kakovosti. Ima sadni zrel okus z muškatnim oreščkom. Za boljši izkoristek je zasnova v piramidnih vrečkah.


Pickwick darilni paket zeliščnih čajev s skodelico
6,55 €

5,70 €

Ta darilni paket zeliščnih čajev s skodelico bo navdušil vsakogar, ki ljubi čaje in se rad pogreje. Končno lahko podariš zeliščni komplet čajev ali pa kar sam uživaš pod odejo prijetnega okusa ob branju knjige.


Pickwick darilni paket sadnih čajev s skodelico
6,55 €

5,70 €

Ta darilni paket zeliščnih čajev s skodelico bo navdušil vsakogar, ki ljubi čaje in se rad pogreje. Končno lahko podariš sadni komplet čajev ali pa kar sam uživaš pod odejo prijetnega okusa ob branju knjige.


Allnature zeleni čas jasmina BIO, 50 g, 3 kosi
10,70 €

Zeliščni čaj v BIO kakovosti z jasminovimi cvetovi je eden izmed najbolj priljubljenih cvetličnih čajev na Kitajskem. Allnature čaj z jasminom vsebuje antioksidante, ki pospešujejo presnovo in hkrati nudijo zaščito imunskega sistema.


David Rio darilno pakiranje Chai + skodelica
24,20 €

Ta koncentriran napitek, ki temelji na osnovi korejskega črnega čaja v darilnem pakiranju s skodelico bo zadovoljil vsakega ljubitelja čaja. V paketu boste našli 2× 398 g praška vrste Tiger Spicy in Elephant Vanilla. Izdelano v ZDA.


Allnature rdeči čaj Rooibos BIO, 50 g, 3 kosi
7,80 €

Čaj Rooibos v BIO kakovosti vsebuje antioksidante, ki ščitijo telo pred prostimi radikali in podpirajo imunski sistem. Allnature Rooibos ima sladek okus, ki spominja na orehe. Lahko se pije z mlekom in sladkorjem ali pa brez dodatkov.


Allnature zeliščni čaj navadne zobačice, 40 g, 3 kosi
5,68 €

5,20 €

Podarite zeliščni čaj v darilnem pakiranju. Allnature čaj, 40 g v pakiranju s tremi vrečkami je darilo, s katerim boste poskrbeli za zdravje svojih bližnjih. Navadna zobačica je primerna pri težavah z mehurjemali pri hormonskem neravnovesju in prispeva k zdravemu delovanju spolovil. Poleg tega zdravi ustno votlino in izboljša videz vaše kože.