Vicfun komplet za hitrostni badminton Set 100
35,90 €

29 €

Komplet loparjev in žogic za hitrostni badminton Set 100 je primeren za vse, ki si želijo dobrega hitrostnega badmintona. Vsebuje tri žogice in dva aluminijasta loparja.


Spokey mreža za badminton Badnet
15,75 €

13,90 €

Mreža za badminton Badnet je izdelana iz lahkega materiala, odpornega na vse vremenske razmere. Mreži so priložene palice za postavitev iz kakovostnega jekla.


Victor badminton mreža
74,99 €

49,20 €

Badminton mreža Victor za mini badminton z možnostjo nastavitve do treh različnih višin. Enostavno razpakiranje in postavljanje v nekaj minutah. Preprosto za transport.


Vicfun Komplet za badminton Mini
11,69 €

8 €

Komplet za badminton Mini blagovne znamke Vicfun vsebuje dva loparja za badminton in dve barviti žogici. Primeren je za otroke.


Vicfun set za badminton Typ B
16,90 €

8,60 €

Trpežen set za badminton Vicfun Typ B je primeren za uporabo na vrtu, v parku ali na plaži. Vsebuje 2 loparja in 2 žogici za badminton.


Vicfun komplet za speed badminton 2500
75,90 €

Komplet loparjev in žogic za speed badminton 2500 je primeren za vse, ki si želijo dobro razmigati in se ob tem zabavati. Komplet vsebuje tri vzdržljive in lahke žogice in dva loparja in je primeren za naprednejše igralce.


Spokey mreža za badminton Gossamer
11,34 €

9,60 €

Mreža za badminton Gossamer je izdelana iz lahkega materiala, odpornega na vse vremenske razmere. Mreža je primerna za rekreacijske namene.


SpeedMinton set S700
69,95 €

63,20 €

Set vsebuje veliko elementov, ki bodo izpopolnili vašo igro speedmintona. Loparja sta izdelana iz aluminija.


Talbot Torro badminton komplet Family set
59,99 €

42,60 €

Badminton komplet Talbot Torro Family set je popoln badminton set za zabavo cele družine. Vsebuje dva manjša otroška ter dva klasična loparja iz kaljenega jekla. Zraven so priložene tudi tri žogice iz najlona s plutovinastimi glavicami ter teleskopska mreža.


SpeedMinton set S900
99,95 €

90,30 €

Karbon omogoča loparjema izredno hitro igro. Poleg je priloženi 5 različnih žogic.


Igra badminton, set
13,41 €

12,10 €

Set dveh loparjev in 3 žogic za badminton v priročnem etuiju.


Vicfun komplet za badminton Set A Complete
35,99 €

31,40 €

Komplet za badminton Set A Complete vključuje štiri loparje za badminton, tri žogice, mrežo za badminton, dve teleskopski palici za postavitev mreže, mrežo za badminton, štiri pritrditvene čepe in štiri pritrditvene vrvi. V kompletu so priložena tudi pravila za igranje badmintona.


SpeedMinton set za speedminton S400
99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Speedminton ali hitrostni badminton je igra z loparji, podobna badmintonu, vendar je žogica težja in tempo igre je hitrejši. Poleg tega za razliko od badmintona med igralci ni mreže.


SpeedMinton set za hitrostni badminton Start
29,95 €

27 €

Komplet loparjev in žogic za hitrostni badminton Speedminton je primeren za začetnike. Vsebuje dve žogici (eno tekmovalno eno rekreativno), en vetrni obroček, in dva aluminijasta loparja. Priložena so navodila.


Hudora badminton set Speed HD-55
29,90 €

Hudora Speed HD-55 badminton set vključuje 2 loparja z aluminijastim okvirjem in na 16 kg napetimi strunami, 3 žogice z glavo iz plute ter priročno nosilno torbo za opremo.


Talbot Torro Set za na plažo Beachminton
24,99 €

22,40 €

Vrhunski set za na plažo, proizvajalca Talbo Torro, ki se ponaša z vrhunskimi rekreativnimi loparji in opremo. Beachminton je primeren tako za igranje na plaži, kot v parku, na pikniku ali v vetru ter vam tako prinaša obilo zabave kjerkoli že ste.