Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Coccolle Avtosedež 0-36 kg Nova 2022 Moonlit Grey 360

Coccolle Avtosedež 0-36 kg Nova 2022 Moonlit Grey 360

Številka: 19762303
Partnerska prodaja
Ta izjemen model prihaja z novim dizajnom, prešitimi, 3D materiali, visokokakovostnimi zaščitami in vstavkom za novorojenčke z nastavljivim naslonom za glavo v 2 položajih. Celoten opis
209,90 €

Naroči pri partnerju

8.7.2024 - 11.7.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Žogica Marogica

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 19762303

Predstavitev

Ta izjemen model prihaja z novim dizajnom, prešitimi, 3D materiali, visokokakovostnimi zaščitami in vstavkom za novorojenčke z nastavljivim naslonom za glavo v 2 položajih. Je edini stol, ki ga boste potrebovali od prvih dni otrokovega življenja do 12. leta starosti. , ki je združljiv za vse starostne skupine. Ponuja maksimalno udobje in varnost v vseh fazah uporabe, saj je opremljen tako z Isofix pritrdilnim sistemom kot top-tether pasom, ki zagotavlja dvojno stabilnost.

Rotacijski avtosedež 0–36 kg Coccolle Nova 2022 se bo uporabljal za skupine 0+ – obrnjena nazaj, nato pa za skupine 1, 2 in 3 – sedež bo nameščen v smeri vožnje. Sedež ima 2 položaja nagiba v prva stopnja uporabe, ki ima velikodušen položaj za spanje in 4 položaje za ležanje – za stopnjo uporabe skupin 1, 2 in 3. 360-stopinjski sistem vrtenja nudi dodatno udobje pri vstavljanju in odstranjevanju otroka – ko postavljate ali odstranjujete otroka otrok v/iz avtosedeža – v tem primeru je ta uporaba med vožnjo strogo prepovedana. Integriran stranski zaščitni sistem, ki ima funkcijo blaženja morebitnih udarcev. Integrirane plošče ‚Guard Surround Safety Panels‘ – ki zmanjšajo stranski udarec v primeru trka.

Stol je opremljen z nastavljivim vzglavnikom, ki ga je mogoče spreminjati v 10 različnih položajev, odvisno od višine otroka. Z nastavitvijo naslona za glavo se spremeni širina sedeža – tako da bo otrok udobno sedel v vsaki situaciji. Sedežna školjka je izdelana iz jeklene ojačitve – najbolj trdnega materiala, z maksimalnimi rezultati v primeru trka. Pena ESP, uporabljena pri izdelavi sedeža, ima sposobnost minimiziranja morebitnega udarca, ki ga povzroči udarec. Pasovi in ​​opora za glavo se prilagodijo hkrati, samodejno – brez potrebe po odstranitvi katere koli komponente. Namestitev je enostavna, vodena po barvna oznaka (natisnjena na sedežu). Prevleka sedeža je snemljiva in pralna. Avtosedež Coccolle Nova 2022 lahko namestite in uporabljate tudi s pomočjo avtomobilskih pasov (3-točkovna pritrditev).

Priporočena starost Od 0 mes

Dimenzije (cm) 33×40×60/73

Teža izdelka (kg) 8 kg

Isofix sistem DA

Največja podprta teža (kg) 36 kg

360 stopinjsko vrtenje Da

Spredaj obrnjeno Da

Nazaj obrnjen Da