Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Avtosedež Arra 9-36 kg Svetlo modra smart

Avtosedež Arra 9-36 kg Svetlo modra smart

Številka: 4824701
Partnerska prodaja
Coccolle Arra je avtosedež, namenjen skupini 1/2/3 (9–36 kg), ki otroku nudi varnost in udobje v stabilni in trpežni strukturi. Celoten opis
119 €

Trenutno ni na zalogi

Artikli partnerja Žogica Marogica

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 4824701

Predstavitev

Coccolle Arra je avtosedež, namenjen skupini 1/2/3 (9–36 kg), ki otroku nudi varnost in udobje v stabilni in trpežni strukturi. Sedež je hiter in enostaven s 3-točkovnim varnostnim pasom avtomobila in bo del življenja vašega malčka, dokler uporaba avtomobilskega sedeža ne bo več potrebna. Izdelan iz kakovostnih materialov, trpežen in dobro oblazinjen, izdelek ponuja visoko raven udobja tudi po odstranitvi naslonjala, izdelek se lahko uporablja v dvignjenem načinu.

Sedež je opremljen z redukcijskimi elementi za skupino 9–18 kg. Ko pa otrok raste, se lahko sedež prilagodi tako, da se ustrezno prilega novim dimenzijam malega junaka: reducirne blazine bodo odstranjene, vzglavnik bo dvignjen glede na novo višino in nazadnje bo odstranjen varnostne pasove, bo junior uporabil avtomobilski pas.

Enostaven in enostaven za uporabo, Coccolle Arra je avtosedež brez isofix, ki ga lahko uporabljate samo z obrazom v smeri vožnje. Ta izdelek je racionalna, varna in finančno prijazna možnost za skupino, ki ji pripada, glede na to, da je uporaba avtosedeža bistvena in obvezna.

Prevleke sedežev lahko odstranite in operete, da izdelek ostane v optimalnih higienskih pogojih. Poleg tega je za skupino 2/3 (15–36 kg) mogoče odstraniti naslonjalo avtosedeža Coccolle Arra, izdelek pa lahko uporabite tudi kot dvig naslonjala.

Priporočena starost od 9 mesecev do 12 let

Mere (cm) 724446

Spredaj Da

Največja podprta teža (kg) 36 kg

Teža izdelka (kg) 7 kg.