More avto sedež BIRO FIX I-SIZE 012, 0 - 25 kg, 360°, Grey/Black, sivo črn

Znamka: More Naša številka: 1289235

Brezplačna dostava

More avto sedež BIRO FIX I-SIZE 012, 0 - 25 kg, 360°, Grey/Black, sivo črn

Enostavna namestitev in demontaža. Vrtenje za 360 °. Pametni mehanizem vrtenja omogoča spreminjanje položaja in namestitev v / nasproti smeri vožnje. Zahvaljujoč enostavnemu mehanizmu vrtenja in udobne namestitve otroka v sedež – ga lahko obrnete tudi proti vratom. Celoten opis

251.7

251,70 € vključno z DDV

Predstavitev

Opis artikla

BIRO FIX I-SIZE 012, 0 – 25 kg, 360°, Grey/Black, sivo črn

Enostavna namestitev in demontaža. Vrtenje za 360 °. Pametni mehanizem vrtenja omogoča spreminjanje položaja in namestitev v / nasproti smeri vožnje. Zahvaljujoč enostavnemu mehanizmu vrtenja in udobne namestitve otroka v sedež – ga lahko obrnete tudi proti vratom. Avtomobilski sedež je primeren za otroke od rojstva do približno 6. leta. 

Ali veste, da…

Višinsko nastavljiv naslon za glavo: Enostavno nastavljiv naslon za glavo in varnostni pas, katerega višino lahko namestite z eno roko. SID (Side Impact Protection): Strani avtosedeža so opremljeni s sistemom „SID“ (Zaščita pred bočnim udarcem), ki zagotavlja največjo zaščito v primeru bočnega udarca. Namestite ga lahko v smeri vožnje, primeren je za otroke s težo do 18 kg: Za skupino 0+/1 je avtosedež potrebno namestiti na zadnji sedež v smeri vožnje. Priključki Isoclick Fix ®: Avtosedež je opremljen z varnostnim sistemom Isoclick Fix ®, s pomočjo katerega ga lahko enostavno in varno namestite v vaše vozilo. Sistem namestitve: Avtosedež je mogoče nastaviti v 4 možne položaje, ki zagotavljajo največje udobje za vašega otroka. Pametni sistem vrtenja omogoča lažjo namestitev in dvigovanje otroka iz avtosedeža. Omogoča tudi enostavno in hitro spremembo položaja v smeri / proti smeri vožnje. Odlikuje ga enostavna namestitev in demontaža. 


Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Teža sedeža v avtu 9.2 kg
Pritrditev v avtu Isofix
Snemljivo, pralno oblazinjenje da
Zaščita pred stranskim udarcem da
Pet točkovni varnostni pas da
Nastavljiva višina pasov da
Nastavljiva višina vzglavnika da
Nastavljivost (položajev) da
Podstavek za noge / Opora za n ne
Skupina 0-18 KG
Barva črna
Varnostni panel ne