Samsung RF65A967ESR/EO ameriški hladilnik

Samsung RF65A967ESR/EO ameriški hladilnik

Številka: 2924432
Odlična cena
Samsung ameriški hladilnik RF65A967ESR/EO spada v energijski razred E. Ima veliko prostornino, zato je v hladilnem in zamrzovalnem delu na voljo dovolj prostora za živila vseh vrst in oblik, ter 4 vrata, ki se na široko odprejo in v trenutku omogočajo dober pregled nad vsebino. Eleganten hladilnik je opremljen s tremi neodvisnimi hladilnimi krogotoki, ledomatom in dozirnikom za vodo ter centrom za pijače. Celoten opis
2.639 €
Vključno z DDV
2.099,90 €
-20%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2924432

Predstavitev

Samsung – 5 let garancije

Veliko se lahko zgodi v petih letih, zato vam Samsung nudi 5 let garancije na določene naprave.

Če ste kupili izbrani model hladilnika, pralnega stroja, vgradnega kuhinjskega aparata ali sesalnika Samsung med 01. 09. in 31. 12. 2021, lahko pridobite 5 let garancije na aparat. 

Za aktivacijo garancije morate izdelek registrirati na samsung5letgarancije.si, najpozneje 30 dni od nakupa izdelka.

Podrobnosti o promociji in pogoje najdete na uradni spletni strani

Samsung - 5 let garancije

Samsung RF65A967ESR/EO ameriški hladilnik

Samsung ameriški hladilnik RF65A967ESR/EO spada v energijski razred E. Ima veliko prostornino, zato je v hladilnem in zamrzovalnem delu na voljo dovolj prostora za živila vseh vrst in oblik, ter 4 vrata, ki se na široko odprejo in v trenutku omogočajo dober pregled nad vsebino. Eleganten hladilnik je opremljen s tremi neodvisnimi hladilnimi krogotoki, ledomatom in dozirnikom za vodo ter centrom za pijače.

Hladilnik se ponaša z nastavljivo temperaturo in prilagodljivimi policami, zato ga lahko popolnoma prilagodite lastnim potrebam, Wi-Fi povezljivost pa omogoča upravljanje in prilagajanje nastavitev tudi na daljavo. 

Samsung

Lastnosti

Revolucionarno hlajenje

Triple Cooling sistem hlajenja neodvisno nadzira in optimizira temperaturo, poviša vlažnost in preprečuje mešanje vonjav iz 3 prostorov hladilnika. Hkrati kovinska hladilna plošča ohrani zrak hladen dalj časa.

Prostor na zahtevo

Cool Select Zone+ prinaša največjo prilagodljivost hrambe živil, zato ohranijo več svežine. Spodnji desni predal je mogoče enostavno uporabljati kot hladilnik ali zamrzovalnik s štirimi nastavitvami temperature.

Ohranite svežino mesa in rib

Chill način hlajenja v spodnjih desnih vratih zagotavlja natančno hlajenje rib, mesa in perutnine na optimalni temperaturi –1 °C s kar najmanj nihanja, zato živila ostanejo sveža ter ohranijo najboljšo aromo in teksturo.

Enostavna shramba

Dvostopenjsko zložljivo polico je enostavno izvleči ali potisniti v hladilnik in jo je mogoče zložiti za shranjevanje živil v večjih steklenicah in embalaži. Lahko jo prilagodite tako, da je mogoče shraniti vsa živila in hkrati zlahka doseči tista v ozadju.

Za večja živila

Velik in enostaven predal na vratih omogoča varno shranjevanje večjih živil. Vanj lahko spravite večje kartone mleka in soka ter v dveh vrstah pločevinke in steklenice s pijačo. Predal tako prihrani prostor na policah in je nadvse primeren za zabave!

Tehnične podrobnosti

Energijski razred E
Dimenzije (Š x V x G) 912 × 1825 × 723 mm
Vrsta hladilnika ameriški
Barva srebrna
Klimatski razred SN-T
Skupna bruto prostornina 647 l
Bruto prostornina hladilnega dela 397 l
Bruto prostornina zamrzovalnega dela 250 l
Zmogljivost zamrzovanja 12 kg/24 h
Zaslon da, notranji
Število polic (hladilni del) 4
Število predalov (zamrzovalni del) 2
Osvetlitev LED
Glasnost 37 dB
Teža 152 kg
Ledomat in dozirnik za vodo da
Letna poraba energije 368 kWh
Shranjevanje ob izpadu električne energije ni navedeno
Spremenljiva smer odpiranja vrat ne
Digitalni inverterski motor da
Samodejno odtajevanje da
Dodatne informacije Triple & Metal Cooling, PowerCool, PowerFreeze, NoFrost, Temperature Control, FreshZone, alarm za odprta vrata, stojalo za vino, Wi-Fi

Garancija: 2 leti