Bosch KAD93VBFP ameriški hladilnik, 178,7 x 90,8 cm, črn

Bosch KAD93VBFP ameriški hladilnik, 178,7 x 90,8 cm, črn

Številka: 2745469
5 let garancije
ODREZANE CENE – 10% popusta na izbrano belo tehniko znamke Bosch s promo kodo 21MDW9SI87 (velja od 6. 9. do 19. 9. 2021 oz. do odprodaje zalog)!
Ameriški hladilnik Bosch KAD93VBFP se ponaša z veliko prostornino 562 l, ki nudi dovolj prostora za vsa vaša živila. Opremljen je z dispanzerjem za led in vodo, modernim zaslonom na vratih in LED osvetlitvijo. Sistem NoFrost preprečuje nabiranje ledu v notranjosti hladilnika in vam s tem prihrani ročno odtajanje. Večnamenske police in predali VarioZone pa zagotavljajo večjo fleksibilnost.
Celoten opis
1.719 €
Vključno z DDV
1.461,62 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču zadnji kos

20.9. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
21.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2745469

Predstavitev

5 let garancije

Bosch podarja 5 brezskrbnih let.

V obdobju od 1. 5. do 31.10. 2021 vam ob nakupu kateregakoli hladilnika, zamrzovalnika ali vinske vitrine Bosch ter registraciji aparata v 30 dneh od datuma računa na portalu MyBosch podarijo podaljšano garancijo (poleg 2-letne garancije proizvajalca še 3-letno podaljšano garancijo).

Za uveljavljanje garancije veljajo splošni pogoji in pravila.

Bosch podarja: 5 brezskrbnih let

Bosch KAD93VBFP ameriški hladilnik, 179 × 91 cm, črnAmeriški hladilnik Bosch KAD93VBFP se ponaša z veliko prostornino 562 l, ki nudi dovolj prostora za vsa vaša živila. Opremljen je z dispanzerjem za led in vodo, modernim zaslonom na vratih in LED osvetlitvijo. Sistem NoFrost preprečuje nabiranje ledu v notranjosti hladilnika in vam s tem prihrani ročno odtajanje, večnamenske police in predali VarioZone pa zagotavljajo večjo fleksibilnost. Tu je še prozoren predal z valovitim dnom Multibox, ki je idealen za shranjevanje sadja in zelenjave.

Bosch

FreshSense: popolno okolje za shranjevanje

Po zaslugi optimalnih pogojev za shranjevanje bodo vaša živila ohranila idealno konsistenco; sladoled, na primer, ne bo ne premehak ne pretrd. Konstantna temperatura v notranjosti hladilnika je odločilen dejavnik pri doseganju dolgotrajnejše svežine in boljšega okusa. Senzorji FreshSense nenehno spremljajo in nadzirajo temperaturo v prostoru, hladilniku in zamrzovalniku. Rezultat je konstantna temperatura v hladilniku, ki je neodvisna od zunanje temperature.

Multi Airflow sistem: enakomerna porazdelitev zraka za daljšo svežino

MultiAirflow sistem ustvarja nežne in enakomerne tokove hladnega zraka, ki segajo na vse ravni hladilnega in zamrzovalnega prostora. Nihanja temperature so tako minimalna in čas hlajenja se skrajša – to omogoči, da vaša živila okus ohranijo dlje časa.

Hladilnik, ki ve, kako ostati hladen

Funkcijo SuperCooling vklopite, preden se odpravite po nakupih, kar bo za kratek čas znižalo temperaturo v hladilniku, tako da bodo vaša sveže kupljena živila shranjena na pravi temperaturi. Temperatura se ob pritisku tipke zniža (na do 2 °C). Da se prepreči nepotrebno porabo energije, se funkcija po približno šestih urah samodejno izklopi.


LED luč: poskrbi za to, da bo vsebina vašega v središču pozornosti

LED luči prinašajo povsem nov koncept osvetlitve hladilnikov in zagotavljajo enakomerno osvetlitev notranjosti brez bleščanja. LED luči porabijo manj energije kot običajne luči v hladilnikih in trajajo celotno življenjsko dobo aparata. 


Zaščita že zamrznjenih živil

Že res, da običajni zamrzovalniki uspešno zamrznejo vašo hrano, vzdrževanje tega stanja pa je vseeno vprašljivo. Funkcija SuperFreezing hrano zamrzne hitreje in zamrznjena živila varuje pred odtaljevanjem, ko v zamrzovalnik dodajate nova živila. Aparati s samodejno funkcijo zamrzovanja preklopijo nazaj na običajno delovanje, ko je želena temperatura dosežena, in na ta način preprečujejo izgubo energije. Dobro za vašo hrano. Dobro za porabo energije.

Sedaj lahko vse spravite z lahkoto

Majhna razlika v centimetrih, a velika razlika v prostornini: že majhna količina dodatnih centimetrov v širini v primerjavi s standardnim modelom vam dovoljuje, da v naše samostoječe kombinirane hladilnike z zamrzovalnikom spravite cele pekače, pa tudi velike lubenice in druge velike izdelke. Večja notranjost daje popoln pregled in maksimalno fleksibilnost.

S pritiskom na gumb si natočite vodo ali nasujte ledene kocke oziroma zdrobljen led

Uživanje v osvežujočih napitkih še nikoli ni bilo tako preprosto. Samo s pritiskom na gumb si lahko natočite hladno vodo ali pa nasujete sveže ledene kocke in zdrobljen led zahvaljujoč integriranemu razdelilniku za led in vodo v v zamrzovalnem prostoru. Razdelilnik za led in vodo poganja filter za vodo in neposredni priključek nanjo.


Popolna prilagodljivost v zamrzovalnem prostoru

Iz zamrzovalnega dela lahko enostavno odstranite vse steklene police iz varnostnega stekla in ustvarite več prostora za večnadstropno torto ali celega purana. Velika živila, kot je družinska pica, se zlahka zloži na steklene police.

Prihrani energijo, ko ste zdoma

Ko je funkcija Holiday Mode vklopljena, je temperatura v hladilnem predelu približno +14°C, v zamrzovalnem predelu pa približno –18°C, kar poskrbi za zaščito zamrznjenih živil in prepreči potratno porabo energije v hladilniku.

Alarm

Zvočni ali svetlobni opozorilni signal, ki se pojavi, ko vrata niso zaprta ali v primeru druge napake.

Pametna inverterska tehnologija: učinkovita interakcija

Za pametno interakcijo med temperaturnimi senzorji, elektroniko in kompresorjem imamo tudi ime: Pametna inverterska tehnologija. Temperaturni senzorji nenehno nadzorujejo temperaturo v notranjosti in izven vgradnega hladilnika. Spremembe se takoj prenesejo v elektronski sistem, ki zagotovi, da kompresor svoje delovanje prilagodi glede na trenutno stanje.


Tehnične podrobnosti

Skupna prostornina 562 l
Prostornina hladilnega dela 371 l
Prostornina zamrzovalnega dela 191 l
Energijski razred F
Poraba energije 436 kWh/leto
Klimatski razred SN-T
Upravljanje elektronsko
Hrupnost 42 dB
Število vrat 2
Dimenzije (V x Š x G) 179 × 91 × 71 cm
Osvetlitev LED
NoFrost da
Uravnavanje temperature TouchControl
Ločeno upravljanje temperature v hladilnem in zamrzovalnem delu da
Super hlajenje da
Avtomatsko super zamrzovanje da
Opozorilni signal pri odprtih vratih optični + akustični
Število polic v hladilnem delu 5
Število predalov v zamrzovalnem delu 2
Dispanzer za vodo/led da
Zmogljivost zamrzovanja 13 kg/24 h
Shranjevanje ob motnjah 8 h
Barva črna
Pribor 1 x posoda za jajca
1 x priključna cev

Garancija: 2 leti