DELTA SECURITY brezžična Wi-Fi GSM alarmna centrala MT 66W

Znamka: DELTA SECURITY Naša številka: 1329172

DELTA SECURITY brezžična Wi-Fi GSM alarmna centrala MT 66W

MT 66W je sodobna WiFi GSM alarmna centrala, ki za svojo komunikacijo z uporabnikom uporablja brezžično omrežje WiFi in GSM omrežje. Celoten opis

128.35

161,99 € Vključno z DDV
128,35 €
-20%

Naša številka: 1329172

Predstavitev

Opis artikla

Brezžična Wi-Fi GSM alarmna centrala MT 66W

MT 66W je sodobna WiFi GSM alarmna centrala, ki za svojo komunikacijo z uporabnikom uporablja brezžično omrežje WiFi in GSM omrežje. Centrala uporabniku omogoča popoln pregled prisotnosti in dogajanja v objektu, katerega varuje in nadzoruje, ter popoln pregled nad stanjem same naprave in nanjo povezanih senzorjev. Za komunikacijo uporablja WiFi omrežje, v kolikor pa želite dodatno varnost vas lahko pokliče in vam pošlje SMS sporočilo preko GSM omrežja.

Alarmno centralo MT 66W prvenstveno nadzorujete in upravljate preko aplikacije, ki jo imate nameščeno na pametnem mobilnem telefonu. Aplikacija G66W se lahko namesti na telefone z Android in iOS operacijskim sistemom. Na centralo lahko povežete dodatne daljinske tipkovnice za vklop in izklop alarma, dodatne brezžične sirene, brezžične PIR senzorje, magnetne senzorje, pametne električne vtičnice in ostalo dodatno opremo. Centrala MT 66W podpira povezovanje z do 45 brezžičnimi senzorji, 8 daljinskimi upravljalniki. Ob alarmu lahko nastavite klic na do 6 telefonskih številk ter posredovanje SMS sporočila na do 3 GSM telefonske številke.

Alarmna centrala MT 66W

Glavne lastnosti:

  • 6 cm LCD prikazovalnik
  • Podpira povezovanje v WiFi in GSM omrežje
  • Nadzor preko daljinskih upravljalnikov, tipkovnice na glavni enoti in aplikacije na mobilnem telefonu
  • Podpira povezovanje do 8 daljinskih upravljalnikov in 45 brezžičnih detektorjev
  • Podpira kreiranje 10s zvočnega odzivnika
  • Posredovanje sporočila na 6 telefonskih številk in 3 številke za SMS sporočila
  • Podpira kreiranje 2 skupin periodičnih vklopov in izklopov alarma v režimih Arm/Disarm/Home Arm
  • Podpira kreiranje cone za nadzor starejših oseb (ob neaktivnosti nadzorovane osebe se sproži poziv na prednastavljene uporabnike)
  • Vgrajen brezžični oddajnik za dodatno opremo, podpira povezovanje z brezžično sireno in drugimi perifernimi napravami, ki delujejo na 433MHz

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

GSM da