Einhell akumulatorsko večnamensko orodje GE-HC 18 Li T-Solo (3410800)

Einhell akumulatorsko večnamensko orodje GE-HC 18 Li T-Solo (3410800)

Številka: 1012617
Einhell GE-HC 18 Li T je izredno fleksibilen pripomoček za rezanje vej in obrezovanje visoke žive meje. Vrsta prilagoditvenih zmožnosti poskrbi za odlične rezultate tudi na zelo težko dostopnih mestih. V kompletu je samostojno orodje brez baterije in polnilca. Priloženo: nosilni pas in torba. Celoten opis
177,35 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1012617

Predstavitev

Einhell GE-HC 18 Li T

Akumulatorsko večnamensko orodje Einhell GE-HC 18 Li T je odličen pripomoček za rezanje vej in obrezovanje visokih živih mej. Zagotovljena je dolga življenjska doba in odlični rezultati. Glavo orodja lahko pri vodoravnem rezanju zavrtite za 90 stopinj. S funkcijo samodejnega mazanja lahko verižno žago enostavno vzdržujete. Poseben zapahni mehanizem preprečuje drsenje med uporabo.

Rezila za obrezovanje so lasersko izrezana in diamantno brušena ter zagotavljajo vrhunske rezultate. Brezstopenjsko nastavljiv teleskopski ročaj ima prilagodljivo dolžino 880–1840 mm. Na voljo je tudi dodaten ročaj, ki ga lahko prilagodite svojim potrebam. Glavi motorja in glavnemu ročaju lahko spremenite naklon in ju prilagodite vsaki situaciji.

Orodje je del družine Einhellovih orodij in pripomočkov, ki uporabljajo univerzalni akumulatorski sistem Power X-Change. V kompletu je samostojno orodje, brez baterije in polnilca.

Obseg dobave:

  • nosilni pas
  • torba
western-digital

Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Brez baterije in polnilca
  • Dolžina verižne žage: 200 mm
  • Hitrost žaganja: 3,76 m/s
  • Maks. dolžina obrezovanja: 400 mm
  • Razmak med zobmi: 16 mm
  • Število rezov na minuto: 1700 min−1
  • Teža: 3,9 kg
  • Dodatno: nosilni pas

Garancija: 2 leti + 1 leto ob registraciji na spletni strani proizvajalca

Video predstavitev

Video predstavitev