Black+Decker akumulatorski vrtalni vijačnik ASD18KB Autosense

Ocena: 4,5 7 ocen Znamka: Black+Decker Naša številka: 799143

Brezplačna dostava

Black+Decker akumulatorski vrtalni vijačnik ASD18KB Autosense

Kakovosten 18 V akumulatorski vrtalni vijačnik ASD18KB, blagovne znamke Black & Decker, odlikujeta Autosense™ in Autoselect® tehnologiji, ki poskrbita za intuitivno delovanje. Ponuja hitrost vrtenja do 800 vrtljajev na minuto ter omogoča vrtanje v les (25 mm) in v jeklo (10 mm). Orodju je priložen priročen kovček, dve litij-ionski bateriji, hitri 90-minutni polnilnik in obojestranski vijačni nastavek. Celoten opis

186.3
4.5 7

186,30 € vključno z DDV Redna cena: 219,38 €, Prihranite 33,08 € (15 %)

Naša številka: 799143

Predstavitev

Opis artikla

Akumulatorski vrtalni vijačnik ASD18KB, priznane blagovne znamke Black & Decker, je dobro zmogljivo akumulatorsko ročno orodje, ki omogoča vijačenje ter vrtanje v les in jeklo. Opremljen je s hitrovpenjalno 10 mm glavo, ki omogoča hitro menjavo nastavkov in ponuja variabilno hitrost. Odlikujeta ga Autosense™ in Autoselect® tehnologiji, ki omogočata intuitivno delovanje in poskrbita za poenostavljeno delo.

Odslej bodo hišna popravila opravljena hitreje, z večjo lahkoto in večjim veseljem.

Orodje se pohvali z Autoselect® tehnologijo, ki s preprostim pritiskom na namensko intuitivno stikalo (gumb), v le nekaj sekundah spremeni namen dela orodja – iz vijačenja v vrtanje. Glede na izbran način dela, pa orodje posameznemu opravilu samodejno prilagaja nastavitve.

Opremljen je z visoko inteligentnim mikroprocesorjem, ki je kalibriran za zaznavanje vijakov ter tipa materiala. Pridobljene podatke pa uporabi za izračun namestitve vijaka v izbran material.

V veliko pomoč je tudi Autosense™ tehnologija, ki se aktivira v načinu vijačenja in zahvaljujoč nadzoru globine, omogoča bolj natančno vijačenje, z manj napora.

Za dolgotrajno udobno delo bo poskrbel ergonomsko oblikovan gumiran ročaj, ki preprečuje drsenje in zagotavlja zanesljiv in varen oprijem ter posledično nadzorovano delo.

Black & Deckerjev vrtalni vijačnik je opremljen z LED svetilko, ki poskrbi za optimalno osvetljeno področje vrtanja. Za dodatno osvetlitev v načinu vijačenja, pa lahko svetilko aktivirate s polovičnim pritiskom na stikalo, še preden zaženete samo orodje.

Ima dobro zmogljivo 18 V litij-ionsko baterijo, ki med neuporabo vijačnika vzdržuje raven napolnjenosti in skrbi, da je orodje vedno pripravljeno za uporabo. Priložen polnilnik omogoča hitro polnjenje, baterija pa zagotavlja daljši čas delovanja. O stanju baterije in nivoju napolnjenosti, pa vas bo opozoril indikator polnosti baterije.

Vsebina paketa:

 • 18 V Akumulatorski vrtalni vijačnik ASD18KB
 • 2 × 1.5 Ah baterija
 • 1 A 90-minutni polnilnik
 • Kovček
 • Obojestranski vijačni nastavek

Tehnične podrobnosti:

 • Hitrost: 0–800 /min
 • Največji navor: 16/28 Nm
 • Vrtanje v les: 25 mm
 • Vrtanje v jeklo: 10 mm
 • Hitrovpenjalna glava: 10 mm
 • Baterija: 18 V, 1,5 Ah, litij-ionska
 • Kapaciteta baterije: 1,5 Ah

Garancija: 2 leti

Uradna stran izdelka

Black&Decker: Autosense™

Black&Decker: Akumulatorski vrtalni vijačnik ASD18KB


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta akumulatorskega orodja Akumulatorski vrtalniki
Napetost akumulatorja 18 Volt
kapaciteta akumulatorja 1.5 Ah
Vrsta akumulatorja LI-ION
Število akumulatrojev 2
Maksimalen navor 28 Nm
Kovček da
Hitrost brez obremenitve 800 ot./min
Čas polnjenja 90 Min.
Vrtanje da
Vrtanje v les 25 mm
Vrtanje v jeklo 10 mm