Einhell akumulatorski prekopalnik GE-CR 30 Li - Solo, brez baterije in polnilca (3431200)

Znamka: Einhell Naša številka: 1126233

Einhell akumulatorski prekopalnik GE-CR 30 Li - Solo, brez baterije in polnilca (3431200)

Einhell GE-CR 30 Li-Solo je brezžični akumulatorski prekopalnik primeren za uporabo na majhnih in srednje velikih dvoriščih in vrtovih. Celoten opis

160.76

179,90 € Vključno z DDV
160,76 €
-10%

Naša številka: 1126233

Predstavitev

Opis artikla

Uporabnost in učinkovitost

Akumulatorski prekopalnik GE-CR 30 Li je idealno orodje za prekopavanje dvorišč in vrtov majhne ali srednje velikosti. Ponaša se z dvema visokozmogljivima Li-Ion akumulatorjema. Štirje visokokakovostni in robustni noži omogočajo delovno širino 300 milimetrov in delovno globino do 200 milimetrov. Prekopalnik je odličen za kopanje in razrahljanje vrtnih gredic in omogoča pripravo za nadaljnje delo. Zložljiv teleskopski ročaj je ergonomično oblikovan in se lahko prilagodi različnim uporabnikom ter omogoča enostavno, prijetno uporabo. Priročna kolesa omogočajo nastavitev višine. Dodatno varnost pa zagotavlja dvotočkovno varnostno stikalo.

Prekopalnik je del družine Einhellovih orodij in pripomočkov, ki uporabljajo univerzalni akumulatorski sistem Power X-Change. V kompletu GE-CR 30 Li – Solo je samostojno orodje, brez baterije in polnilca.

Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18 V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18 V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

Tehnične podrobnosti:

  • Brez baterije in polnilca
  • Tip baterije: Li-Ion, 2 × 18 V Power X-Change
  • Delovna širina: 300 mm
  • Delovna globina: 200 mm
  • Število nožev: 4
  • Hitrost brez obremenitve: 140 min−1
  • Premer noža: 200 mm
  • Teža: 11 kg

Garancija: 2 leti

Video predstavitev


Podaljšanje garancije Power X-Change

Einhell ponuja podaljšanje garancije za izdelke Power X-Change iz 2 na 3 leta in baterijo Power X-Change z 1 leta na 2 leti.

Vse, kar morate storiti je, da svoj izdelek Einhell in baterjo Power X-Change registrirate preko spletne storitve v roku 60 dni po nakupu izdelka.

Potrebna je ločena registracija za izdelek Power X-Change in baterijo Power X-Change.

Podatki za registracijo so navedeni Einhell uradni spletni strani.

einhell podaljšano jamstvo


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Širina območja / Širina košnje 30 cm
Teža 11.7 kg
Premer nožev 20 cm
Glasnost 78.4 dB
Vrsta napajanja odstranljiva baterija
Program akumulatorja Einhell Power-X-Change