Einhell motorna žaga GE-LC 18 Li - Solo (brez baterije in napajanja)

Ocena: 4,8 15 ocen Znamka: Einhell Naša številka: 1012615

Einhell motorna žaga GE-LC 18 Li - Solo (brez baterije in napajanja)

Akumulatorska verižna žaga s kakovostno verigo OREGON. Primerna je za rezanje in obrezovanje majhnih do srednje velikih dreves, pripravo manjših drv za kurjavo in obrezovanje ali rezanje gradbenega lesa. V paketu ni baterije in polnilca. Celoten opis

98.04
4.8 15

114,90 € Vključno z DDV
98,04 €

Naša številka: 1012615

Predstavitev

Opis artikla

Einhell GE-LC 18 Li

Akumulatorska verižna žaga Einhell GE-LC 18 Li združuje neprekosljivo kakovost Einhell izdelkov z zmogljivostjo verig OREGON. Visoka kakovost verige in rezila zagotavlja uporabniku prijazno, zanesljivo in varno delovanje. Žaga je idealna za rezanje in obrezovanje majhnih do srednje velikih dreves, pripravo manjših drv za kurjavo in obrezovanje ali rezanje gradbenega lesa. Za varnost skrbi zaščita pred povratnimi udarci in mehanska zavora s takojšnjim odzivom. Ergonomski ročaj zagotavlja čvrst in udoben oprijem. Pri napenjanju ali menjavi verige ni potrebna uporaba orodja, mazanje pa je samodejno.

Žaga je del družine Einhellovih orodij in pripomočkov, ki uporabljajo univerzalni akumulatorski sistem Power X-Change. V kompletu Einhell GE-LC 18 Li Solo je samostojno orodje, brez baterije in polnilca. Lahko ju dokupite.

western-digital

Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Brez baterije in polnilca
  • Tip baterije: 18 V
  • Dolžina meča: 250 mm
  • Maks. dolžina reza: 230 mm
  • Hitrost rezanja: 4,3 m/s
  • Kapaciteta rezervoarja za olje: 200 ml
  • Teža: 2,9 kg
  • Dodatno: OREGON veriga, samodejno mazanje in napenjanje verige, priložena navodila

Garancija: 2 leti

Video predstavitev

Video predstavitev


Podaljšanje garancije Power X-Change

Einhell ponuja podaljšanje garancije za izdelke Power X-Change iz 2 na 3 leta in baterijo Power X-Change z 1 leta na 2 leti.

Vse, kar morate storiti je, da svoj izdelek Einhell in baterjo Power X-Change registrirate preko spletne storitve v roku 60 dni po nakupu izdelka.

Potrebna je ločena registracija za izdelek Power X-Change in baterijo Power X-Change.

Podatki za registracijo so navedeni Einhell uradni spletni strani.

einhell podaljšano jamstvo


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Dolžina meča 25 cm
Hitrost verige 4.3 m/s
Napetost 18
Vrsta akumulatorja LI-ION
Teža 2.9 kg
Glasnost 85.7 dB
Vrsta napajanja odstranljiva baterija
Program akumulatorja Einhell Power-X-Change