Swisstone SW 320 HR aktivna zapestnica, črna

Swisstone SW 320 HR aktivna zapestnica, črna

Številka: 1450449
Aktivna zapestnica SW 380 HR znamke Swisstone v črni barvi, ki se preko Bluetooth poveže z vašo pametno napravo in vam prikazuje obvestila, kot so SMS, spletna pošta, Facebook, WhatsApp, Hangouts in Twitter, prav tako pa prikazuje tudi število opravljenih korakov, prekoračeno razdaljo, porabljene kalorije, območje srčnega utripa in kakovost spanca. Celoten opis
22,32 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

16.4. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
20.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1450449

Predstavitev

Swisstone SW 320 HR

Aktivna zapestnica SW 320 HR proizvajalca Swisstone se preko funkcije Bluebooth poveže z vašo pametno napravo in vam obvestila, kot so SMS, spletna pošta, Facebook, WhatsApp, Hangouts in Twitter prikaže kar na vaši zapestnici, pri tem pa vas na vsa nova obvestila opozori z vibracijami.

Zapestnica poleg prikaza časa in obvestil prikazuje tudi število vaših opravljenih korakov, prekoračeno razdaljo, porabljene kalorije, območje srčnega utripa in kakovost spanca ter vam tako omogoča, da ste ves čas obveščeni o svoji aktivnosti.

Pozabite na glasne alarme in seganje po telefonu ali budilki. Zapestnica SW 320 HR vsebuje funkcijo tihega alarma, ki vas namesto z glasnimi zvoki prebudi z nežnimi vibracijami in s tem zagotovi, da alarm zbudi le vas.

 SW 320 HR

Obseg dobave

  • Swisstone SW 320 HR
  • Polnilni kabel
  • Navodila za uporabo

Tehnične podrobnosti

Bluetooth 4.0
Funkcije ura, alarm z vibracijami, tiho bujenje, kakovost spanja, območje srčnega utripa, koledar, SMS in klici, merjenje korakov in razdalje ter obvestila za Twitter, WhatsApp in Facebook
Vodoodpornost PI67, zaščita pred pršenjem vode
Velikost zaslona 128 × 64 pikslov
Temperaturno območje od –10 °C do 40 °C
Premer 4,2 cm
Debelina 1,2
Dolžina pasu 22 cm
Čas pripravljenosti 5 dni
Teža 28 g
Barva črna

Garancija: 2 leti