York čistilec tal Mop Top
7,49 € 7,22 €

York univerzalni čistilec tal, z glavo iz visoko vpojne pene. Primeren je za vse vrste talnih površin in z lahkoto doseže tudi težje dostopna mesta.

York čistilni valjček + 4 rezervni nastavki - Odprta embalaža
2,13 € 1,91 €

Kot novo

Čistilni valjček, ki je primeren za uporabo na obleki, hkrati pa tudi na pohištvu kot so recimo police, stoli ali mize. vsa umazanija se prime na lepljivo površino valjčka in se preprosto odstrani tako, da odlepimo zunanji sloj. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

York nadomestna krpa za Rotary Mop Special, 2 kosa
6,47 € 6,23 €

Zadnji kos!

York nadomestna krpa za čistilec Rotary Mop Special. izdelana je iz kakovostnih mikrovlaken ter je primerna za suho in mokro čiščenje, tudi brez uporabe detergenta. Primerna je za vse vrste površin. Pakiranje vsebuje 2 krpi.

York čistilni valjček + 4 rezervni nastavki
2,41 €

Zadnji kos!

Čistilni valjček, ki je primeren za uporabo na obleki, hkrati pa tudi na pohištvu kot so recimo police, stoli ali mize. vsa umazanija se prime na lepljivo površino valjčka in se preprosto odstrani tako, da odlepimo zunanji sloj.

York set za čiščenje tal Rotary Mop Special
43,92 €

York set za čiščenje tal, ki vključuje ročaj, dva nastavka s krpami iz mikrovlaken in večnamensko vedro. Hitro in učinkovito očisti umazanijo iz vseh površin, tudi na težko dostopnih mestih.

York vinilne rokavice, M, 100 kosov
9,69 €

Komplet 100 rokavic za enkratno uporabo. Izdelane so iz vinila, tako da so primerne tudi za ljudi z alergijo na lateks. Vsebujejo nekoliko smukca, za enostavnejšo nadevanje in snemanje. Primerne so za vsa gospodinjska ali druga dela, kjer je potrebna zaščita rok.

York predpražnik Classic, 35 x 53 cm
5,10 € 4,91 €

Kakovosten predpražnik, idealen za uporabo pred vhodnimi vrati. Odlično absorbira umazanijo, ter je enostaven za vzdrževanje. Izdelan je iz kakovostnih materialov, ki se ne obrabljajo in ne spreminjajo oblike.

York predpražnik Stones, 45 x 75 cm
17,37 € 16,81 €

Kakovosten predpražnik z motivom kamnov, idealen za uporabo pred vhodnimi vrati. Odlično absorbira umazanijo, ter je enostaven za vzdrževanje. Spodnji del ima izdelan iz gume, tako da ne drsi. Je zelo odporen ter se ne odrgne ali spremeni oblike.