Yetty otroški šal, motiv zvezdic
10,10 €

Zadnji kos!

Otroški šal češke blagovne znamke Yetty je zasnovan za dečke in deklice. Preprost dizajn z zvezdicami ustreza vsaki obleki. Izdelana je iz mešanice poliestra, bombaža in spandeksa.

Yetty B387 fantovska kapa
10,99 €

Bombažna fantovska kapa znamke Yetty s potiskom priljubljenih likov iz serije Tačke na patrulji.

Yetty fantovska kapa, motiv avtomobila
11,60 €

Fantovska pletena kapa češke blagovne znamke Yetty s svojim dizajnom, bo pristajala tako majhnim kot že malo večjim fantom. Kapa je ob stran okrašena z mačjim všitim motivom . Izdelana je iz mešanice poliestra, bombaža in spandeksa.

Yetty fantovska pletena kapa, motiv traktorja
10,70 €

Fantovska pletena kapa češke blagovne znamke Yetty s svojim dizajnom, bo pristajala tako majhnim kot že malo večjim fantom. Kapa je ob stran okrašena z všitim motivom traktorja . Kapa je narejena iz poliestra.

Yetty otroška kapa z zavezovanjem, motiv lisičke
11,60 €

Otroška pletena kapalisičjim motivom češke blagovne znamke Yetty je izdelana iz poliestra in podložena z bombažem. Kapa spredaj je okrašena z majhnim psom in cofom na vrhu. Pliš zasnova prijetno ogreje glavo vašega otroka.

Yetty otroški šal, pleten
9,56 €

Otroški šal za dečke in dekleta češke blagovne znamke Yetty prijetno ogreje vrat v hladnem vremenu. Enostaven dizajn pletenja, ki ustreza vsaki obleki.

Yetty otroški šal, pleten, podložen
11,60 €

Otroški šal češke blagovne znamke Yetty je zasnovan za dečke in deklice. Enostaven dizajn pletenja, ki ustreza vsaki obleki. Izdelana je iz akrilnega notranjega dela in poliestra

Yetty pletena kapa s cofom
12,90 €

Otroška pletena kapa češke blagovne znamke Yetty prijetno ogreje glavo vašega otrokahladnem vremenu. Izdelana je iz akrilnega notranjega dela in poliestra Zgornja kapica je okrašena s pomponi.