Yankee Candle dišeča sveča Classic 104 g Viva Havana, mala
11,56 € 9,18 €

Zadnji kos!

Sveča z vonjem kadila, cimeta, klinčkov, jantarja in svežega lesa.. Yankee Candle Classic je sveča v steklu, izdelana iz popolnoma naravnih surovin. Pokrovček z dodatnim pečatom preprečuje bledenje vonja in tako lahko uživate v svoji najljubši sveči dalj časa.

Yankee Candle Dišava za avtomobil z linijskim Clean bombažem 90 g
12,60 € 9,50 €

Osnovna enota, v katero je vstavljena kartuša z vonjem. Elegantna torbica Clean Cotton popolnoma zapolni vaš avto z nežnim vonjem bombaža v kombinaciji z zelenimi toni, belimi cvetovi in kančkom limone. Lahko ga uporabite tudi za vonj po drugih majhnih prostorih, na primer omarah ali straniščih.

Yankee Candle Dišava za avtomobile Lemon Lavender - napolnite 1 kos
7,20 € 5,80 €

Nadomestno keramično polnilo za vonj avtomobila Lemon Lavender vas bo očaralo z vonjem svežih limon in listov sivke. Lahko ga uporabite tudi za vonj po drugih majhnih prostorih, na primer omarah ali straniščih. Njegova posebna formula nevtralizira vonjave. .

Yankee Candle Novi avtomobilski dišeči zatiči 4 kos
6,70 € 5,40 €

Dišeči avtomobilski zatiči vam prinesejo svež in čist vonj, ki bo zagotovil, da bo vaš avto spet dišal po novem. Uporabite jih lahko tudi za vonj drugih majhnih prostorov, na primer omare ali stranišča. Njihova posebna formula nevtralizira vonjave. .