XKKO bambusove plenice 70x70cm, 3 kosi, pisane
11,70 €

Zadnji kos!

Bambusove plenice zagotavljajo večjo vpojnost od običajnih bombažnih plenic in so mehkejše na otip. Zmagale so v raziskavi potrošnikov leta 2010. Plenice ne povzročajo alergijskih reakcij in so antibakterijske.

XKKO bambusove plenice Little Stars, 70 x 70
12,76 € 11,60 €

Zadnji kos!

Izjemno prijetne plenice XKKO BMB 70 × 70 cm iz mešanice bambusove viskoze in bombaža. Lepljenje v povezavi z uporabljenim materialom zagotavlja izjemno mehkobo in vpojnost. Plenice XKKO BMB ne povzročajo alergijskih reakcij, bambusova viskoza pa je antibakterijska.

XKKO hlačne plenice iz bio bombaža Natural-30%
8,46 € 5,90 €

Zadnji kos!

Hlačne plenice XKKO Organic so prava izbira za vse, ki iščejo ergonomsko različico tkanine. Različica, ki združuje udobje hlačnih plenic in ekonomičnosti kvadratnih plenic. V primerjavi z vsemi ostalimi plenicami univerzalne velikosti, se prilagodljive hlačne plenice ustrezno prilagodijo in ustrezajo otrokom v različnim fazam rasti.

XKKO bambusov bombažen lik Flowers&Birds
7,65 €

Nežna, mehka in dišeča je muha vedno pri roki, ko je treba vašega otroka pomiriti. Bambusova muha zelo dobro vpija vonj staršev, kar pomaga pri ustvarjanju občutka varnosti in dobrega počutja za vaše malčke. – Brisače so higienske, ne povzročajo alergijskih reakcij, bambusova viskoza pa je tudi antibakterijska.

XKKO bambusov slinček Flowers&Birds
4,58 €

Otroški slinček je izdelan iz 2 plasti mehkega in vpojnega materiala. Ustnik je namenjen otrokom, ki jim rastejo zobje in se slinijo, zato lahko slinček služi kot klasičen šal. Slinček so higienske, ne povzročajo alergijskih reakcij, bambusova viskoza pa je tudi antibakterijska.

XKKO bambusova brisača Flowers&Birds, 90 x 100 cm
8,81 €

Zelo močna in mehka kvadratna brisača. Kombinacija visoke teže, bambusovega materiala in nežnih vlaken naredi bambusovo plenico KIKKO še posebej udobno Brisača je higienska,zato ne povzroča alergijske reakcije, bambusova viskoza pa deluje antibakterijsko.

XKKO bambusova brisača Little Stars, 90 x 100
10 €

Izjemno prijetna brisača XKKO BMB 90 × 100 cm iz mešanice bambusove viskoze in bombaža. Lepljenje v povezavi z uporabljenim materialom zagotavlja izjemno mehkobo in vpojnost. Brisače XKKO BMB ne povzročajo alergijskih reakcij, bambusova viskoza pa je antibakterijska.

XKKO bambusova vsestranska plenica Flowers&Birds, 120 x 120 cm
17,27 €

Zelo mehka tkanina za zavijanje z mehkim vezenjem, iz mešanice bambusove viskoze in bombaža, tkana v klasični vezavi. Material, uporabljen v kombinaciji s klasično votlo vezavo, zagotavlja izjemno mehkobo in vpojnost . Plenice so higienske, **ne povzročajo alergijskih reakcij, bambusova viskoza pa je **antibakterijska. Ponujajo širok spekter uporabe in velikost 120×120 cm.

XKKO bambusove plenice 70x70cm, 3 kosi, bele
11,50 € 10,70 €

Bambus plenice zagotavljajo večjo vpojnost od običajnih bombažnih plenic in so mehkejše na otip. Zmagale so v raziskavi potrošnikov leta 2010. Plenice ne povzročajo alergijske reakcije in so antibakterijske.

XKKO frotir pončo iz BIO bombaža Organic
19,90 €

Bio bombažen pončo s kapuco XKKO Organic bo negoval vašega otroka s svojo neverjetno mehkobo in gladkostjo. Visoka kakovost frotirne tkanine odvaja vlago in nudi toploto. Pokrivalo ščiti glavo pred hlajenjem. Artikel je nepogrešljiv za počitek ob bazenu ali na plaži.

XKKO Organic, BIO bombažna brisača s kapuco, 90x90 cm, Silver Stars, siva
19,50 €

BIO bombažna brisača s kapuco, ki ima vezenje z notranjo podlogo iz prijetne bombažne tkanine. Izdelana je iz vrhunskih kakovostnih materialov, ki zagotavljajo mehkobo in izjemno vpojnost. Brisača je povsem nežna na koži otroka ne povzroča alergijske reakcije in je higienična.

XKKO Organic, BIO bombažni pončo, Silver Stars, siv
19,50 €

BIO bombažni frotir pončo s kapuco ima vezenje na spodnjem robu. Izdelan je iz vrhunskih kakovostnih materialov, ki zagotavljajo mehkobo in izjemno vpojnost. Prevleka je povsem nežna na koži otroka ne povzroča alergijske reakcije in je higienična.

XKKO Organic, zaščitni trak
5,73 €

Praktična in drobna zaščita, s katero lahko zaščitite avtosedež pred slino vašega otroka. BIO bombažni frotir zaščitni trak je izdelan iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo izjemno mehkobo in vpojnost. Prevleka je povsem nežna na koži otroka ne povzroča alergijske reakcije in je higienična.

XKKO plenica iz organskega bombažaa Fish, 120x120
8,04 €

Izredno mehka dodelana plenica zagotavlja popolno udobje za vašega otroka. Plenica je povsem nežna na koži otroka ** ne povzroča alergijske reakcije ** in je ** higienična**. Plenica ima zaradi svojih dimenzij širok spekter uporabe.

XKKO prsne blazinice Organic, bele, 6 kosov
8,70 €

Prsne blazinice XKKO Organic so izdelane iz posebej prijetnega materiala, ki je izredno mehak in vpojen. Vložki so narejeni iz enega sloja in sicer iz zelo močnega BIO bombažnega frotirja in plasti tkanine iz poliestra s PUL prevleko, zaradi katere je blazinica izredno zračna in hkrati preprečuje vdor vlage.

Podjetje XKKO je bilo ustanovljeno leta 2000 na Češkem in se ukvarja s prizvodnjo klasičnih bombažnih plenic in drugih izdelkov za dojenčke kot so brisače za kopanje, krpice in blazinice. Njihova vizija je ustvarjanje kakovostnih izdelkov iz ekoloških materialov.

Podjetje XKKO je bilo ustanovljeno leta 2000 na Češkem in se ukvarja s prizvodnjo klasičnih bombažnih plenic in drugih izdelkov za dojenčke kot so brisače za kopanje, krpice in blazinice. Njihova vizija je ustvarjanje kakovostnih izdelkov iz ekoloških materialov.