-20%
XKKO bambusove plenice Little Stars, 70 x 70, Silver Mix
58x

XKKO bambusove plenice Little Stars, 70 x 70

12,76 €
10,19 €

Izjemno prijetne plenice XKKO BMB 70 × 70 cm iz mešanice bambusove viskoze in bombaža. Lepljenje v povezavi z uporabljenim materialom zagotavlja izjemno mehkobo in vpojnost. Plenice XKKO BMB ne povzročajo alergijskih reakcij, bambusova viskoza pa je antibakterijska.

Dostava Mimovrste
-16%
XKKO plenice iz Bio bombaža, Stari časi, 70 x 70, listi lipe
31x

XKKO plenice iz Bio bombaža, Stari časi, 70 x 70

11,37 €
9,49 €

Otroške plenice narejene iz organskega bombaža XKKO Organic, 70 × 70 cm iz certificiranega BIO bombaža z največjo težo na evropskem trgu! V primerjavi z navadnimi bombažnimi plenicami, so BIO bombažne plenice bistveno udobnejše in mehkejše.

Dostava Mimovrste
XKKO frotir pončo iz BIO bombaža Organic, Baby Pink, roza
39x

XKKO frotir pončo iz BIO bombaža Organic

17,90 €
16,30 €
Zadnji kos!

Bio bombažen pončo s kapuco XKKO Organic bo negoval vašega otroka s svojo neverjetno mehkobo in gladkostjo. Visoka kakovost frotirne tkanine odvaja vlago in nudi toploto. Pokrivalo ščiti glavo pred hlajenjem. Artikel je nepogrešljiv za počitek ob bazenu ali na plaži.

Dostava Mimovrste
-26%
XKKO Organic, otroške hlačne plenice, bele, S
33x

XKKO Organic, otroške hlačne plenice

6,12 €
4,50 €
Odlična cena

Otroške hlačne plenice olajšajo in spodbujajo proces učenja. Otroku dajejo občutek, da ne potrebuje več plenice in se počuti velikega. Medtem ko hlačne plenice vsebujejo vpojno plast, ki zadrži manj urina, ne nadomeščajo običajnih večplastnih hlačnic plenic.

Dostava Mimovrste
XKKO bombažne plenice 70 x 70 cm, 10 kosov
131x

XKKO bombažne plenice 70 x 70 cm, 10 kosov

12,04 €

Klasične bombažne plenice 70 × 70 cm v ekonomičnem pakiranju. Plenice ne povzročajo alergijskih reakcij in so antibakterijske. Plenice lahko peremo pri 90 °C in jih ni potrebno likati.

Dostava Mimovrste
XKKO prsne blazinice Organic, bele, 6 kosov
32x

XKKO prsne blazinice Organic, bele, 6 kosov

8,19 €

Prsne blazinice XKKO Organic so izdelane iz posebej prijetnega materiala, ki je izredno mehak in vpojen. Vložki so narejeni iz enega sloja in sicer iz zelo močnega BIO bombažnega frotirja in plasti tkanine iz poliestra s PUL prevleko, zaradi katere je blazinica izredno zračna in hkrati preprečuje vdor vlage.

Dostava Mimovrste

**Podjetje XKKO** je bilo ustanovljeno leta 2000 na Češkem in se ukvarja s prizvodnjo klasičnih bombažnih plenic in drugih izdelkov za dojenčke kot so brisače za kopanje, krpice in blazinice. Njihova vizija je ustvarjanje kakovostnih izdelkov iz ekoloških materialov.