XKKO bambusova brisača Little Stars, 90 x 100
9,10 €

Izjemno prijetna brisača XKKO BMB 90 × 100 cm iz mešanice bambusove viskoze in bombaža. Lepljenje v povezavi z uporabljenim materialom zagotavlja izjemno mehkobo in vpojnost. Brisače XKKO BMB ne povzročajo alergijskih reakcij, bambusova viskoza pa je antibakterijska.


XKKO bambusove plenice Little Stars, 70 x 70
12,76 €

11,50 €

Izjemno prijetne plenice XKKO BMB 70 × 70 cm iz mešanice bambusove viskoze in bombaža. Lepljenje v povezavi z uporabljenim materialom zagotavlja izjemno mehkobo in vpojnost. Plenice XKKO BMB ne povzročajo alergijskih reakcij, bambusova viskoza pa je antibakterijska.


XKKO frotir pončo iz BIO bombaža Organic
18 €

Bio bombažen pončo s kapuco XKKO Organic bo negoval vašega otroka s svojo neverjetno mehkobo in gladkostjo. Visoka kakovost frotirne tkanine odvaja vlago in nudi toploto. Pokrivalo ščiti glavo pred hlajenjem. Artikel je nepogrešljiv za počitek ob bazenu ali na plaži.


XKKO hlačne plenice iz bio bombaža Natural
7,83 €

7,10 €

Hlačne plenice XKKO Organic so prava izbira za vse, ki iščejo ergonomsko različico tkanine. Različica, ki združuje udobje hlačnih plenic in ekonomičnosti kvadratnih plenic. V primerjavi z vsemi ostalimi plenicami univerzalne velikosti, se prilagodljive hlačne plenice ustrezno prilagodijo in ustrezajo otrokom v različnim fazam rasti.


XKKO plenice iz Bio bombaža, Stari časi, 70 x 70
11,37 €

10,30 €

Otroške plenice narejene iz organskega bombaža XKKO Organic, 70 × 70 cm iz certificiranega BIO bombaža z največjo težo na evropskem trgu! V primerjavi z navadnimi bombažnimi plenicami, so BIO bombažne plenice bistveno udobnejše in mehkejše.


XKKO prsne blazinice Organic, bele, 6 kosov
7,99 €
7,90 €

Prsne blazinice XKKO Organic so izdelane iz posebej prijetnega materiala, ki je izredno mehak in vpojen. Vložki so narejeni iz enega sloja in sicer iz zelo močnega BIO bombažnega frotirja in plasti tkanine iz poliestra s PUL prevleko, zaradi katere je blazinica izredno zračna in hkrati preprečuje vdor vlage.


XKKO bambusove plenice 70x70cm, 3 kosi, pisane
10,60 €

Bambusove plenice zagotavljajo večjo vpojnost od običajnih bombažnih plenic in so mehkejše na otip. Zmagale so v raziskavi potrošnikov leta 2010. Plenice ne povzročajo alergijskih reakcij in so antibakterijske.


XKKO bambusove plenice Stars, 70x70 cm
12,04 €

Kikko bambusove plenice Stars so močne in izredno puhaste kvadratne plenice. – Kombinacija visoke teže, bambusovega materiala in nežnih vlaken naredi bambusovo brisačo eno najudobnejših brisač.


Podjetje XKKO je bilo ustanovljeno leta 2000 na Češkem in se ukvarja s prizvodnjo klasičnih bombažnih plenic in drugih izdelkov za dojenčke kot so brisače za kopanje, krpice in blazinice. Njihova vizija je ustvarjanje kakovostnih izdelkov iz ekoloških materialov.

Podjetje XKKO je bilo ustanovljeno leta 2000 na Češkem in se ukvarja s prizvodnjo klasičnih bombažnih plenic in drugih izdelkov za dojenčke kot so brisače za kopanje, krpice in blazinice. Njihova vizija je ustvarjanje kakovostnih izdelkov iz ekoloških materialov.