Woody gugalnica gnezdo ,črna, premer 85 cm-34%
99,99 €

65,90 €

Odlična cena

Gugalnica gnezdo črne barve za otroke in okrogle oblike ima premer 85 cm in je zasnovana za uporabo na prostem. Gugalnica je narejena iz PE materiala odpornega na vremenske razmere za dolgoletno uporabo. Okrogel obroč je iz jekla, ovit z vrvjo.


Woody barvita hišica z dvigalom-25%
119,99 €

89,90 €

Zadnji kos!

Trinadstropna hišica z dvigalom za lutke tipa Barbie do 30 cm znamke Woody je v vseh nadstropjih enostavno dostopnn. Hišica je narejena iz lesa, plastike in tekstila.


Woody gugalnica gnezdo, premer 85 cm-34%
99,99 €

65,90 €

Odlična cena

Gugalnica gnezdo za otroke je okrogle oblike in ima premer 85 cm zasnovana za uporabo na prostem. Gugalnica je narejena iz PE materiala odpornega na vremenske razmere za dolgoletno uporabo. Okrogel obroč je iz jekla, ovit z vrvjo.


Woody gugalnica z ograjo, barvna-28%
15,17 €

10,90 €

Odlična cena

Gugalnica z ograjo je okrašena z naravnimi elementi v naravnem lesu in bo navdušila vse otroke. Primerna je za notranje in zunanje prostore. Otroci se bodo želeli gugati vsak dan!


Woody set za kriket

Woody set za kriket

Ocena: 4,5
13,99 €

12,70 €

Zadnji kos!

Set za kriket je namenjen otroški zabavi na vrtu. Princip igre je zelo preprost, saj je cilj igre žogico med ovirami uspešno pripeljati do cilja.


Woody didaktična pisana kocka
34,99 €

25,90 €

Lesena didaktična kocka je odlično izobraževalno orodje za vašega nadobudnega raziskovalca, saj igrača spodbuja otrokov razvoj motoričnih sposobnosti.


Woody lesena železnica z mostom in postajo, 90 kos
54,99 €

46 €

Zadnji kos!

Lesena železnica z mostom in postajo znamke Woody vsebuje 90 kosov. Poleg vlaka in tirnic boste v setu našli tudi številne dodatke – avtomobile, domove, znake in drugo.


Woody gugalna lestev, do 50 kg-20%
9,99 €

7,90 €

Odlična cena

Gugalna lestev je idealni pripomoček za aktivne in nemirne otroke. Namenjena je postavitvi na vrt, vendar bo vašega otroka razveseljevala tudi v njegovi sobi.


Woody viseča gugalnica gnezdo, modra-30%
79,99 €

55,90 €

Odlična cena

Woody zabavna gugalnica gnezdo s sediščem premera 103 cm. Primerna je za otroke od 3. leta starosti in ima nosilnost do 80 kilogramov.


Woody set z drčo in žerjavom
66,41 €

53,60 €

Zadnji kos!

Z vlakom se odpravite v rudnik in izkopljite kako dragocenost! Komplet ponuja veliko zabave, saj vsebuje 130 plastičnih delov, vključno z drčo in žerjavom.


Woody tovornjak za prevoz avtomobilov
16,99 €

14,40 €

Zadnji kos!

Leseni tovornjak s prikolico je namenjen prevozu avtomobilov. Prikolica je v dveh ravneh in ima funkcijo dvigovanja in spuščanja.


Woody gugalnica Easy-20%
9,99 €

7,90 €

Odlična cena

Woody preprosta gugalnica, izdelana iz kakovostnega lesa. Primerna je za otroke od 3. leta starosti in ima nosilnost do 30 kilogramov.


Woody 3 v vrsto MAXI
17,55 €

14,90 €

Zadnji kos!

3 v vrsto za najmlajše je primerna igra za na vrt ali otroško sobo. Igralno območje je sestavljeno iz žične mreže in lesenih elementov za vsak kvadrat. Komplet vsebuje dva simbola – krog in križ


Woody gugalnica guma, modra-38%
59,99 €

36,90 €

Odlična cena

Woody gugalnica guma je izdelana iz kakovostnega materiala. Primerna je za otroke od 3. leta starosti in ima nosilnost do 80 kilogramov.


Woody gugalnica guma, zelena-36%
59,99 €

37,90 €

Odlična cena

Woody gugalnica guma je izdelana iz kakovostnega materiala. Primerna je za otroke od 3. leta starosti in ima nosilnost do 80 kilogramov.


Woody kuhinjski otok Wendy, rdeča
109,99 €

101,10 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Lepo oblikovana kuhinja je izredno lepih barv. Kuhinjo odlikuje korito s pipo, pečica, katere se lahko odpre vrata in gumbi za električno in mikrovalovno pečico. Zraven dobite vse dodatke.


Woody magnetna piramida
14,99 €

13 €

Zadnji kos!

Zložljiva magnetna piramida sestoji iz 7 različno velikih krogov, ki so sestavljeni iz dveh delov, skupaj pa jih drži močan magnet.


Woody posteljica za punčke Trendy, roza
25,50 €

Zadnji kos!

Lepa lesena posteljica za punčke je izdelana iz visoko kakovostnih materialov in je zasnovana v roza barvi. Posteljica je primerna za punčke do dolžine 50 cm.


Woody viseča gugalnica gnezdo, oranžna-30%
79,99 €

55,90 €

Odlična cena

Woody zabavna gugalnica gnezdo s sediščem premera 103 cm. Primerna je za otroke od 3. leta starosti in ima nosilnost do 80 kilogramov.


Woody lesena železnica z vlakom
37,99 €

24 €

Zadnji kos!

Leseni železniški set vsebuje progo s predorom, električno lokomotivo z vagoni, drevesa, hiše, avtomobile in druge dodatke. Vagoni in lokomotiva so s seboj povezani z magneti.


Woody leseni avtomobil - Smetar
7,82 €

6,50 €

Leseni avtomobil z gumijastimi kolesi je po obliki prilagojen malim otroškim rokam. Kolesa se odlično vrtijo in ne drsijo. Zadnji del trupa smetarskega vozila ima nagibna vrata Kateri fant bi ga zapeljal?


Woody Montažen kompleti za sestavljanje - gradbinec 100 kosov
12,93 €

11,20 €

Zadnji kos!

Montažen komplet za sestavljanje v vedru Gradbinec za majhne ustvarjalce. Set ponuja neskončno število grajenja različnih stavb, od strojev do avtomobilov pa vse do hiš, žerjavov in veliko drugega.


Woody železnica in vlak Maxi, 120 kosov-20%
59,99 €

47,99 €

Zadnji kos!

Woody železnica in vlak Maxi je igralni set, sestavljen iz 120 delov. Set vključuje številne zanimive dodatke, ki bodo igro naredili še zabavnejšo. Progo lahko sestavite vsakič drugače ali jo kombinirate z drugimi garniturami vlakov ali cest.


Woody zložljiv vlakec
24,99 €

21,90 €

Zadnji kos!

Lesen zložljiv vlakec z dvema tovornima vagonoma, je zasnovan v atraktivih vzorcih. Lokomotiva ob pritisku na gumb oddaja opozorilni zvok.


Woody Boben s trakom
18,48 €

16,20 €

Zadnji kos!

Boben s trakom je odlična glasbena igrača, zahvaljujoč kateri se bo otrok spoznal s prvimi ritmi in otroškimi pesmicami. Zahvaljujoč traku za okoli vratu, otroci lahko bobnajo z obema rokama.


Woody kocke Trendy, 66 kosov
16,30 €

Zadnji kos!

Dekliški set lesenih kock Trendy je zasnovan v atraktivnih pisanih barvah. Z njimi bodo dekleta ustvarjala domišljijske gradove, vrstne hiške ali pa ustvarile svoj domišljijski svet.


Woody magnetna igra Ribice
11,99 €

9,70 €

Zadnji kos!

Z lesenimi palicami lahko s pomočjo magneta ujamemo različne ribe in jih nato spet vrnemo na svoje mesto.


Woody zložljivi barvni stolp - puzzle
11,99 €

9,80 €

Zadnji kos!

Stolp iz različno oblikovanih barvnih blokov, za spoznavanje barv, razvijanje motoričnih sposobnosti in logičnega razmišljanja.


Woody delovni zaboj z orodjem
16,99 €

14 €

Zadnji kos!

Majhen serviser ne more biti serviser brez delovnega orodja. Vijaki, matice, kladiva in še mnogo več. Vse je spravljeno v praktični torbi.


Woody igralna hišica Beach House "Provence"
129,99 €

111,80 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Woody igralna hišica Beach House, je zasnovana kot prostorna trinadstropna hiša iz kombinacije lesa in drugih kakovostnih materialov.


Woody kovinski ksilofon
9,79 €

8,10 €

Zadnji kos!

Odličen glasbeni instrument za majhne otroke, ki jih motivira pri ustvarjanju glasbe, razvija glasbene sposobnosti in jih uči prepoznavati tone. Odličen kot priprava za sistematično igranje pravega glasbenega instrumenta.


Woody lesena igra Logik
7,82 €

6,60 €

Zadnji kos!

Na začetku igre prvi igralec skrivno postavlja katero koli kombinacijo štirih barvnih čepov v skritem delu pod ploščo. Drugi igralec poskuša uganiti to kombinacijo z ustvarjanjem kombinacije štirih zatičev v zaporednih vrsticah na plošči. Igra se konča, ko se igralec ugotovi pravilno kombinacijo vseh barvnih zatičev.


Woody železniška postaja
12,99 €

11,20 €

Zadnji kos!

Postaja s peronoma v dveh nadstropjih je namenjena dopolnitvi lesene železniške proge. za še več zabave pri igri.


Woody leseni sortirnik s kockami
12,19 €

10,80 €

Zadnji kos!

Woody škatla za vstavljanje s kockami različnih oblik in barv. Igrača spodbuja motorične in učne sposobnosti otroka. Primerna je za otroke od 2. leta starosti naprej.


Woody Leseno vozilo - Bager
7,82 €

6,50 €

Zadnji kos!

Leseni avtomobil z gumijastimi kolesi je po obliki prilagojen malim otroškim rokam. Kolesa se odlično vrtijo in ne drsijo. Sprednji del se premika naprej in nazaj. Zdaj pa samo poiščite pravi prostor in pričnite z gradbenimi deli.


Woody Leseno vozilo - Gasilec
7,82 €

6,50 €

Zadnji kos!

Leseni avtomobil z gumijastimi kolesi je po obliki prilagojen malim otroškim rokam. Kolesa se odlično vrtijo in ne drsijo. Roka žerjava je gibljiva in se premika naprej in nazaj. Igra za male gasilce se lahko prične.


Woody Leseno vozilo - Mešalnik
7,82 €

6,50 €

Zadnji kos!

Leseni avtomobil z gumijastimi kolesi je po obliki prilagojen malim otroškim rokam. Kolesa se odlično vrtijo in ne drsijo. Boben mešalnika se vrti. Poskusite najti primerno gradbišče in pričnite graditi.


Woody lutke za v hišo, družina, 6 kosov
13,50 €

11,50 €

Zadnji kos!

Srečna družina lesenih lutk s premičnimi udi, ki popestrijo vaše lesene hiše za igranje. Paket vsebuje 6 članov družine.


Woody mala kuhinja „Buona cucina”
78,13 €

66,10 €

Zadnji kos!

Kuhinja ima pečico in pomivalno korito ter vsebuje veliko število dodatkov (lonec, ponev, sol, poper, lonček, pokrov in drugo). Vrata omare se odpirajo, gumbi pa so vrtljivi.


Woody mavrični dom-21%
17,19 €

13,50 €

Zadnji kos!

Woody barvita lesena hiša, ki se jo sezida iz različnih kock. Sestavljanka vsebuje 27 delov. Primerna za otroke od 3. leta naprej.


Woody Mikado MAXI
9,79 €

8,20 €

Zadnji kos!

Maxi leseni Mikado je zabavna igra za otroke in odrasle. In kaj potem, če ena mikado palica meri 90 cm. Ta mikado je primeren za igro tako na vrtu, kot tudi v otroški sobi. Preprosto začnite igrati!


Blagovna znamka Woody je češkega porekla. Znanje se prenaša iz roda v rod že stoletja. Zaradi blagovne znamke Woody se je Češka uvrstila med vodilne evropske proizvajalce lesenih igrač.

Blagovna znamka Woody daje velik poudarek na visoko kakovost in varnost. Poskuša skrbeti za otrokovo razvojno rast v različnih obdobjih odraščanja.

Vse igrače te blagovne znamke so testirane preko najvišjega mednarodnega standarda in velika večina igrač je vključena v program „varnih igrač“. Ta program zagotavlja najvišjo možnost jamstva za varnost s stalnim in rednim spremljanjem prodanega blaga. Zbirka Woody do sedaj vključuje že 550 aktivnih izdelkov in se uvršča med največje proizvajalce v Evropi. Od leta 1999 aktivno sodelujejo na mednarodnih sejmih igrač v Pragi in Nürnbergu in od leta 2005 redno razstavljajo svoje igrače tudi v Hong Kongu.

Blagovna znamka Woody je češkega porekla. Znanje se prenaša iz roda v rod že stoletja. Zaradi blagovne znamke Woody se je Češka uvrstila med vodilne evropske proizvajalce lesenih igrač.

Blagovna znamka Woody daje velik poudarek na visoko kakovost in varnost. Poskuša skrbeti za otrokovo razvojno rast v različnih obdobjih odraščanja.

Vse igrače te blagovne znamke so testirane preko najvišjega mednarodnega standarda in velika večina igrač je vključena v program „varnih igrač“. Ta program zagotavlja najvišjo možnost jamstva za varnost s stalnim in rednim spremljanjem prodanega blaga. Zbirka Woody do sedaj vključuje že 550 aktivnih izdelkov in se uvršča med največje proizvajalce v Evropi. Od leta 1999 aktivno sodelujejo na mednarodnih sejmih igrač v Pragi in Nürnbergu in od leta 2005 redno razstavljajo svoje igrače tudi v Hong Kongu.