Woody 3 v vrsto MAXI
17,55 € 15 €

3 v vrsto za najmlajše je primerna igra za na vrt ali otroško sobo. Igralno območje je sestavljeno iz žične mreže in lesenih elementov za vsak kvadrat. Komplet vsebuje dva simbola – krog in križ

Woody lesena igrača s perlami, 200
14,44 € 12 €

Zadnji kos!

Komplet lesenih kroglic in vrvice, primerne za izdelavo zapestnic ali ogrlic. Kroglice so različne barve in v mnogih oblikah. Set vsebuje praktičen zabojček, zato boste lahko vse perle shranili na svojem mestu.

Woody magnetna igra Ribice
11,99 € 9,80 €

Zadnji kos!

Z lesenimi palicami lahko s pomočjo magneta ujamemo različne ribe in jih nato spet vrnemo na svoje mesto.

Woody gugalnica gnezdo ,črna, premer 85 cm
99,99 € 63 €

Zadnji kos!

Gugalnica gnezdo črne barve za otroke in okrogle oblike ima premer 85 cm in je zasnovana za uporabo na prostem. Gugalnica je narejena iz PE materiala odpornega na vremenske razmere za dolgoletno uporabo. Okrogel obroč je iz jekla, ovit z vrvjo.

Woody leseni sortirnik s kockami
12,19 € 10,30 €

Woody škatla za vstavljanje s kockami različnih oblik in barv. Igrača spodbuja motorične in učne sposobnosti otroka. Primerna je za otroke od 2. leta starosti naprej.

Woody set za kriket

Woody set za kriket

Ocena: 4,5
13,99 € 12,70 €

Zadnji kos!

Set za kriket je namenjen otroški zabavi na vrtu. Princip igre je zelo preprost, saj je cilj igre žogico med ovirami uspešno pripeljati do cilja.

Woody viseča gugalnica gnezdo, oranžna
79,99 € 62,90 €

Zadnji kos!

Woody zabavna gugalnica gnezdo s sediščem premera 103 cm. Primerna je za otroke od 3. leta starosti in ima nosilnost do 80 kilogramov.

Woody gugalnica gnezdo, premer 85 cm
99,99 € 70 €

Gugalnica gnezdo za otroke je okrogle oblike in ima premer 85 cm zasnovana za uporabo na prostem. Gugalnica je narejena iz PE materiala odpornega na vremenske razmere za dolgoletno uporabo. Okrogel obroč je iz jekla, ovit z vrvjo.

Woody gugalni obroč (premer 83 cm), zeleno rdeči
66,27 € 57,20 €

Zadnji kos!

Nova oblika zabavne gugalnice v obliki visečega obroča. Gugalnica ima premer 83 cm in težnost do 80 kg. Na njej se lahko gugata do dva otroka hkrati. Otroci se bodo želeli gugati vsak dan!

Woody Manjše lesene barvite kocke, 100 kos
21,99 € 12,40 €

Zadnji kos!

Zabaven set lesenih kock, pakiranih v priročni embalaži, kar omogoča enostavno pospravljanje in shranjevanje. Vašega otroka bodo kocke vsekakor močno zabavale, saj prihajajo v različnih barvah, velike pa so do 25 mm. Set zajema 100 kock.

Woody svet v slikah - učenje ob igranju, 2v1
29,85 € 24,80 €

Zadnji kos!

Uganka in družabna igra – vse to v enem kompletu! Otrok pritrdi kose na magnetno površino. Postopoma se vaši najmlajši učijo, kje so države. S sestavljenim zemljevidom se igra igro, ki izostri čustva in poskrbi za orientacijo. Zasnova: Veronika Budisky.

Woody lesena železnica z mostom in postajo, 90 kos
54,99 € 39,50 €

Zadnji kos!

Lesena železnica z mostom in postajo znamke Woody vsebuje 90 kosov. Poleg vlaka in tirnic boste v setu našli tudi številne dodatke – avtomobile, domove, znake in drugo.

Woody set z drčo in žerjavom
66,41 € 53,90 €

Zadnji kos!

Z vlakom se odpravite v rudnik in izkopljite kako dragocenost! Komplet ponuja veliko zabave, saj vsebuje 130 plastičnih delov, vključno z drčo in žerjavom.

Woody velika gasilska postaja z dodatki
51,99 € 51,20 €

Zadnji kos!

Woody velika, zložljiva gasilska postaja s številnimi dodatki omogoča veliko različnih iger in zabave. Primerno za otroke od 3. leta starosti.

Woody leteča papiga - mala
10,12 € 10 €

Zadnji kos!

Leteča papiga je narejena iz masivnega lesa in z vlečenjem vrvi premika krila. Papiga se lahko obesi nad posteljico in privlači otrokovo pozornost. Odlična dekoracija v otroški sobi.

Woody montažno delovno vozilo
12,99 € 11,40 €

Zadnji kos!

Woody leseno delovno vozilo iz različnih sestavljivih elementov. Lahko se ga popolnoma razstavi in spet sestavi. Primeren je za otroke od 3. leta naprej.

Woody zložljivi barvni stolp - puzzle
11,99 € 9,80 €

Zadnji kos!

Stolp iz različno oblikovanih barvnih blokov, za spoznavanje barv, razvijanje motoričnih sposobnosti in logičnega razmišljanja.

Woody Velika železniška garaža
31,23 € 26,30 €

Zadnji kos!

Ekskluzivna in lepo oblikovana železniška garaža, v katero lahko spravite do 5 vlakov. Nobena železnica ne bi bila popolna brez te lepe garaže. Garaža je tudi kraj kjer je možno opraviti manjša popravila.

Woody voziček s kockami, 34 delov
11,19 € 9,80 €

Zadnji kos!

Woody lesen voziček poln živobarvnih kock, ki so odlična oprema za vse nadobudne gradbenike. Voziček ima rdeča kolesa in vrvico za vlečenje. Primeren za otroke od 2. let starosti naprej.

Woody voziček s kockami/ćrkami ABC
11,40 €

Zadnji kos!

Lesen voziček v barvah narave z rdečimi kolesi in z raznolikimi pisanimi kockami. Vsaka kocka je obarvana na obeh straneh in se ponaša z izbočenimi deli, ki lahko služijo kot žig. Na drugih straneh so enobarvne številke, črke, slike in drugi otroški motivi.

Woody boben
19,80 €

Zadnji kos!

Boben je posebej dodelan in spiralno razdeljen na več delov. Vsak od teh delov ima drugačen ton ob udarcu s palico. Na tone bobna vplivajo materiali iz katerih je boben izdelan – boben ima prijeten lesni podton.

Woody labirint z nagibnimi ravninami
15,61 € 13 €

Zadnji kos!

Dve ravnini poskrbita, da se ploskev labirinta nagne v dveh smereh, tako da žogica potuje od začetka do cilja, ne da bi se spustila v odprtine. Obstajajo 4 vrste površin labirinta – dve dvostranski plošči, ki jih je mogoče prosto spremeniti.

Woody lesena igrača lokomotiva z vagoni in dodatki
14,44 € 11,90 €

Zadnji kos!

Zložljivi leseni tovorni vlak z dvema vagonoma in obarvanimi kockami. Celoten vlak se lahko uporablja kot komplet iz kock, medtem ko zlaganje okrepi otroško logiko. Razvija domišljijo otrok, da sestavijo vlak, ki nato omogoča različne možnosti vožnje.

Woody železniška postaja
12,99 € 11,20 €

Zadnji kos!

Postaja s peronoma v dveh nadstropjih je namenjena dopolnitvi lesene železniške proge. za še več zabave pri igri.

Woody lesene kocke in tir, 26 delov
15,61 € 13,10 €

Zadnji kos!

Kroglica za tir je primerna za male graditelje, ki bodo oboževali opazovati potovanje kroglice od spusta do konca. Podpira fantazije, tehnično razmišljanje in spretnosti.

Woody leteča papiga - velika, 50 cm
16,38 € 13,50 €

Zadnji kos!

Leteča papiga je narejena iz masivnega lesa in z vlečenjem vrvi premika krila. Papiga se lahko obesi nad posteljico in privlači otrokovo pozornost. Odlična dekoracija v otroški sobi.

Woody motorični labirint
14,99 € 13 €

Woody labirint je odlična igra za najmlajše otroke. Vsebuje motive različnih živalic, in vlakec, ki lahko potuje skozi predor. Primerno za otroke od 2. leta naprej.

Woody pisane kocke s potiskom, 50 kosov
14,99 € 12,10 €

Zadnji kos!

Leseni set pisanih kock s potiskom vsebuje 50 kosov, ki so praktično zapakirani v vedru s pokrovom, ki ima priročen ročaj in odprtine za vstavljanje kock.

Woody pretikanka Deklica
7,03 € 5,90 €

Zadnji kos!

Leseno sestavljanko v praktični škatli v barvitem dizajnu. Deklica, naslikana na pokrovu škatle, ima na telesu odprtine, ki vam omogočajo, da z vezalkami pritrdite njena oblačila. Obstaja več različic oblačil.

Woody sestavljanka Kubus, 3x3, eksotične živali
9,79 € 8,20 €

Zadnji kos!

KUBUS lesene kocke 3 × 3 z motivom eksotičnih živali. Slike prihajajo iz delavnice češkega načrtovalca. Kocke so zasnovane tako, da njihovo ustrezno prilagajanje olajša kombiniranje ozadij posameznih slik.

Woody sestavljanka Kubus - domače živali
9,79 € 8,20 €

Zadnji kos!

Klasična otroška sestavljanka sestoji iz kock s slikami in ima tudi možnost, da otrok pritrdi kocke na palice. Slike in načrt za ta izdelek prihaja iz delavnice češkega načrtovalca. Palice imajo varnostno funkcijo in v primeru otrokovega padca nanje se ukrivijo.

Woody Škatla za učenje množenja
7,82 € 6,60 €

Zadnji kos!

Škatla za učenje množenja je velik učni pripomoček za vašega malega šolarja. Otroci lahko računajo tudi sami. Če želite preveriti vaš izračun, preprosto obrnite kartico. Na drugi strani boste našli rezultat.

Woody sestavni del za progo "Tunel z nadvozom"
17,99 € 15,10 €

Zadnji kos!

Tunel z nadvozom je namenjena dopolnitvi lesene železniške proge, in otroku omogoča še več zabave pri igri. progo lahko speljemo skozi tunel ter tudi nad njim.

Woody Večnamenski koledar - angleška različica
16,78 € 14 €

Zadnji kos!

Lesen večnamenski koledar z uro, je igrača, s katero se otrok uči imena mesecev v letu, o dnevih v tednu, letne čase, o vremenu in o razlikah ob dvanajst ali štiriindvajseti urnih intervalih Koledar je na voljo v angleškem jeziku.

Woody Vlak z živalmi
13,65 € 11,50 €

Zadnji kos!

Udobna vožnja z lesenim vlakom in z dvema vagonoma. Izkusite avanturo s štirimi čudovitimi živalskimi prijatelji in z glavnim voznikom. Naučite se raziskovati živali.

Woody vlakec s potiskom
12,99 € 11,40 €

Zadnji kos!

Woody leseni vlakec z raznobarvnimi potiskanimi kockami, ki jih je mogoče potisniti na drogove vagonov, ter tako naložiti vlak. Primerno za otroke od 2. leta naprej.

Woody voziček s kockami in ročajem Žaba
29,99 € 29,20 €

Zadnji kos!

Woody leseni voziček v obliki žabe, z ročajem. Otroku pomaga pri učenju samostojne hoje. Primeren za otroke od 1. leta starosti.

Woody vrtljiva plošča, les in plastika
11,70 € 10 €

Zadnji kos!

Kadar se vozila ne morejo obrniti na vogal, morajo slediti prečki oziroma poti, da pridejo v ustrezno smer, katero potrebujejo za prevoz na poti. Na poti se vozilo pomika na majhnih stezah, kjer se nahajajo tiri, po katerih se je mogoče premikati v eni osni smeri.

Woody barvne kocke s potiskom, 26 kosov
9,74 € 8,20 €

Zadnji kos!

Klasičen komplet barvnih lesenih kock. Kocke s tiskom omogočajo otrokom, da razvijajo domišljijo. prispeva k izboljšavi motoričnih sposobnosti, hkrati pa lahko vaš otrok ustvarja živali s katerimi se igra različne vloge. Otrok se predvsem uči razlikovati barve in oblike.

Woody garaža s tremi nadstropji z dodatki
56,99 € 52,60 €

Zadnji kos!

Lesena garaža s tremi nadstropji je odličen dodatek v vsaki otroški sobi. Ima funkcionalno dvigalo in priloženih dodatnih 5 kosov.

Woody Garaža z dvigalom in avtomobili SIKU
53,51 € 51,20 €

Zadnji kos!

Garaža je odličen dodatek pri igranju z avtomobili. Ima vgrajeno ključavnico in funkcionalno dvigalo na zanki. Garažna oprema Woody je zdaj ** komplet 5ih** kakovostnih SIKU kovinskih ** avtomobilov **.

Woody garaža z dvigalom in dodatki
32,99 € 30,50 €

Zadnji kos!

Woody velika garaža z dvigalom, idealna za vse mlade navdušene voznike. Primerno za otroke od 3. leta starosti. Komplet vsebuje 24 delov.

Woody kocke Trendy, 66 kosov
16,30 €

Zadnji kos!

Dekliški set lesenih kock Trendy je zasnovan v atraktivnih pisanih barvah. Z njimi bodo dekleta ustvarjala domišljijske gradove, vrstne hiške ali pa ustvarile svoj domišljijski svet.

Woody lesen abakus
11,70 € 9,80 €

Zadnji kos!

Leseni abakus v lesenem okvirju je najljubša igrača marsikaterega otroka, hkrati pa tudi za vse tiste, ki radi štejejo ali računajo. Barvne kroglice bodo pomagale pri štetju, zato bo učenje bo zabavno.

Woody lesena igrača s kladivom
9,80 €

Lesena igrača s kladivom Woody za najmlajše. Idealna je za razvijanje ročnih sposobnosti otroka. Količke je treba pravilno vstaviti v odprtine, nato pa jih zabiti z lesenim kladivcem.

Woody leseni avtomobil - Smetar
7,82 € 6,50 €

Leseni avtomobil z gumijastimi kolesi je po obliki prilagojen malim otroškim rokam. Kolesa se odlično vrtijo in ne drsijo. Zadnji del trupa smetarskega vozila ima nagibna vrata Kateri fant bi ga zapeljal?

Woody Leseno vozilo - Bager
7,82 € 6,50 €

Zadnji kos!

Leseni avtomobil z gumijastimi kolesi je po obliki prilagojen malim otroškim rokam. Kolesa se odlično vrtijo in ne drsijo. Sprednji del se premika naprej in nazaj. Zdaj pa samo poiščite pravi prostor in pričnite z gradbenimi deli.

Blagovna znamka Woody je češkega porekla. Znanje se prenaša iz roda v rod že stoletja. Zaradi blagovne znamke Woody se je Češka uvrstila med vodilne evropske proizvajalce lesenih igrač.

Blagovna znamka Woody daje velik poudarek na visoko kakovost in varnost. Poskuša skrbeti za otrokovo razvojno rast v različnih obdobjih odraščanja.

Vse igrače te blagovne znamke so testirane preko najvišjega mednarodnega standarda in velika večina igrač je vključena v program „varnih igrač“. Ta program zagotavlja najvišjo možnost jamstva za varnost s stalnim in rednim spremljanjem prodanega blaga. Zbirka Woody do sedaj vključuje že 550 aktivnih izdelkov in se uvršča med največje proizvajalce v Evropi. Od leta 1999 aktivno sodelujejo na mednarodnih sejmih igrač v Pragi in Nürnbergu in od leta 2005 redno razstavljajo svoje igrače tudi v Hong Kongu.

Blagovna znamka Woody je češkega porekla. Znanje se prenaša iz roda v rod že stoletja. Zaradi blagovne znamke Woody se je Češka uvrstila med vodilne evropske proizvajalce lesenih igrač.

Blagovna znamka Woody daje velik poudarek na visoko kakovost in varnost. Poskuša skrbeti za otrokovo razvojno rast v različnih obdobjih odraščanja.

Vse igrače te blagovne znamke so testirane preko najvišjega mednarodnega standarda in velika večina igrač je vključena v program „varnih igrač“. Ta program zagotavlja najvišjo možnost jamstva za varnost s stalnim in rednim spremljanjem prodanega blaga. Zbirka Woody do sedaj vključuje že 550 aktivnih izdelkov in se uvršča med največje proizvajalce v Evropi. Od leta 1999 aktivno sodelujejo na mednarodnih sejmih igrač v Pragi in Nürnbergu in od leta 2005 redno razstavljajo svoje igrače tudi v Hong Kongu.