Woody "Malibu" roza hiška z dvigalom
117 € 93,27 €

Velika, kakovostna trinadstropna hiška, ki so jo izdelali češki oblikovalci, je narejena v kombinaciji lesa/kakovostne vlaknene plošče. Hiša za punčke Barbie je pakirana skupaj z dodatki. Hiša je opremljena tudi z dvigalom. Hiški niso priložene tudi barbike!

Woody otroška kuhinja Samorog
78 € 56,28 €

Kuhinja v slogu samoroga vsebuje veliko število dodatkov (lonec, ponev, stresalnik soli, stresalnik popra, lonec, pokrov, …). Vrata omare se odpirajo, gumbi pa so vrtljivi. Kuhinja je dobavljiva v razstavljenem stanju.

Woody barvita hišica z dvigalom
119,99 € 91,79 €

Trinadstropna hišica z dvigalom za lutke tipa Barbie do 30 cm znamke Woody je v vseh nadstropjih enostavno dostopnn. Hišica je narejena iz lesa, plastike in tekstila.

Woody gugalnica z ograjico, barvna
16 € 11,98 €

Gugalnica za najmlajše otroke je izdelana iz masivnega lesa. Opremljena je z varnostno ograjo. Z dvigovanjem sprednje palice ograje otrok lahko enostavno vstopi in izstopi. Gugalnic ima nastavljivo dolžino vrvi. Primerna je za notranje in zunanje prostore. Namenjena je obešanju na varnostne (po možnosti vrtljive) kavlje, ki žal niso vključeni. Uravnava se s spuščanjem vrvi.

Woody zibelka za lutke, bela - Trendy
31,99 € 25,24 €

Zadnji kos!

Zibelka za lutke bele barve znamke Woody za otroke, ki se radi igrajo in se vživijo v vlogo staršev. Je lepo okrašena z roza cvetom in ima roza posteljnino.

Woody set z drčo in žerjavom
66,41 € 48,74 €

Z vlakom se odpravite v rudnik in izkopljite kako dragocenost! Komplet ponuja veliko zabave, saj vsebuje 130 plastičnih delov, vključno z drčo in žerjavom.

Woody delovni zaboj z orodjem
16,99 € 13,62 €

Majhen serviser ne more biti serviser brez delovnega orodja. Vijaki, matice, kladiva in še mnogo več. Vse je spravljeno v praktični torbi.

Woody avtobus z orodjem
25,99 € 20,96 €

Lesen avtobus je namenjen spoznavanju orodja in učenju mojstrskih del.

Woody sestavljanka Kubus, 3x3, eksotične živali
9,79 € 9,52 €

Zadnji kos!

KUBUS lesene kocke 3 × 3 z motivom eksotičnih živali. Slike prihajajo iz delavnice češkega načrtovalca. Kocke so zasnovane tako, da njihovo ustrezno prilagajanje olajša kombiniranje ozadij posameznih slik.

Woody didaktična pisana kocka
34,99 € 24,01 €

Lesena didaktična kocka je odlično izobraževalno orodje za vašega nadobudnega raziskovalca, saj igrača spodbuja otrokov razvoj motoričnih sposobnosti.

Woody otroška posteljica za lutko, motiv Unicorn/samorog
30,50 € 23,99 €

Zadnji kos!

Roza posteljica za lutke/punčke z motivom samoroga bo izstopala v sobi vsake deklice. Sprednji del postelje je nežno okrašena z motivom samoroga. Postelja je opremljena s črtasto odejo v izvedbi.

Woody leseni barvni peskovnik
58,78 € 45 €

Leseni barvni peskovnik je na voljo v štirih različnih barvah. Primeren je za otroke od 3. leta naprej.

Woody stensko merilo z živalmi (DP)
9,73 € 9,48 €

Zadnji kos!

Leseni viseči meter z veselimi živalskimi motivi. Vsak mali otrok se rad meri in nato deli z vami koliko je zrasel od zadnje meritve. Ta meter je odličen dodatek v vsako otroško sobo.

Woody didaktična kocka, majhna, s čarobnimi kolesi
15,50 € 12,98 €

Zadnji kos!

Didaktična pomoč za razvoj logike in finih motoričnih sposobnosti. Vsebuje: sistem zaklepnih vrtečih se koles, nagibne plošče s slikami, labirint z živalmi, vstavnimi oblikami in 3D žični labirint s kroglicami na pokrovu, ki se lahko premikajo po žičnih spiralah in ovinkih te konstrukcije.

Woody Boben s trakom
18,48 € 15,31 €

Zadnji kos!

Boben s trakom je odlična glasbena igrača, zahvaljujoč kateri se bo otrok spoznal s prvimi ritmi in otroškimi pesmicami. Zahvaljujoč traku za okoli vratu, otroci lahko bobnajo z obema rokama.

Woody otroška kuhinja
52 € 41,18 €

Zadnji kos!

Otroška kuhinja s prostorom za shranjevanje igrač je tudi kuhinja z vrtljivimi gumbi in pipo, ki je z magnetom pritrjena na zgornjo ploščo. Del kompleta je tudi škatla za shranjevanje iz tkanine. Dimenzije so 59 × 31,5 × 58 cm.

Woody pladenj s sadjem
19,99 € 17,80 €

Zadnji kos!

Leseni pladenj s sadjem je popolen pripomoček za male kuharske pomagače, ki želijo rezati skupaj s starši, vendar zaradi varnostnih razlogov ne smejo. Pladenj je popolna in varna rešitev za male nadobudneže, vi pa boste brez skrbi.

Woody gugalni krog

Woody gugalni krog

Ocena: 4,4
12,99 € 10,71 €

Otroški gugalni krog je izdelan iz kakovostnega lesa. Primeren je za postavitev na vrtu, je pa tudi odlično dopolnilo v otroški sobi.

Woody lesen peskovnik Woody s pokrivalom
51,96 € 39,73 €

Zadnji kos!

Peskovnik Woody ki je narejen iz kvalitetnega lesa, je odporen na vse vremenske vplive. Velika igralna površina omogoča otroško ustvarjanje s peskom.

Woody pisane kocke s potiskom, 50 kosov
14,99 € 12,38 €

Zadnji kos!

Leseni set pisanih kock s potiskom vsebuje 50 kosov, ki so praktično zapakirani v vedru s pokrovom, ki ima priročen ročaj in odprtine za vstavljanje kock.

Woody lesene kocke in tir, 26 delov
15,61 € 13,04 €

Kroglica za tir je primerna za male graditelje, ki bodo oboževali opazovati potovanje kroglice od spusta do konca. Podpira fantazije, tehnično razmišljanje in spretnosti.

Woody zložljivi stolp iz 10 kock
19,99 € 16,46 €

Woody zložljivi stolp z 10 barvitimi kockami, ki imajo različne poslikave, tako da je mogoče sestaviti veliko različnih motivov. Primerno za otroke od 2. leta naprej.

Woody pohištvo za hišico - kopalnica
10,39 €

Zadnji kos!

Pohištvo za hišico Woody bo opremilo celotno kopalnico. Set vsebuje umivalnik, kopalno kad, straniščno školjko in mizico.

Woody kuhinjski kotiček
30,50 € 24,53 €

Zadnji kos!

Stol s prostorom za shranjevanje igrač je tudi štedilnik z vrtljivimi gumbi. Idealna kuhinja za manjše otroške sobe. Del stola je tudi škatla za shranjevanje tkanin. Dimenzije so 34 × 31,5 × 56 cm.

Woody Zabavna igrača za urjenje motorike Cvet
20,76 €

Barvita lesena igrača odkriva vašemu malčku osnove motorike, prostorsko dojemanje in gibanje. Osnovne elementarne barve otroka ne zmedejo, premikanje likov pa mu ponuja neskončno zabavo.

Woody domine Sadje
8,58 €

Zadnji kos!

Priljubljena otroška igra, ki je namenjena otrokom in njihovim staršem. Domino na zabaven način razvija logično razmišljanje. To je klasična domino igra z lesenimi kamni, ki jih poživijo vesele slike domačih živali.

Woody leseni peskovnik - kvadratni, natur - Odprta embalaža-12%
37,16 € 32,33 €

Odprta embalaža

Leseni peskovnik v kvadratni obliki je izdelan v natur barvah. Lep peskovnik ima zaščitno mrežo pred škodljivci in vremenskimi razmerami. Peskovnik lahko pobarvate po lastnih idejah in okrasite otroški kotiček na vrtu. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Woody Razširjeni komplet steze z magneti
8,52 €

Zadnji kos!

Povečate svoj železniški tir! Ta razširljiv komplet ponuja: tirnice z magneti in bloki. Kakovosten leseni komplet je mogoče dodati k katerikoli kolekciji vlakov. Združljiv je z drugimi blagovnimi znamkami lesenih železnic.

Woody leseni peskovnik - kvadratni, natur
37,15 €

Leseni peskovnik v kvadratni obliki je izdelan v natur barvah. Lep peskovnik ima zaščitno mrežo pred škodljivci in vremenskimi razmerami. Peskovnik lahko pobarvate po lastnih idejah in okrasite otroški kotiček na vrtu.

Woody Dodatki za železnico - mesto
15,96 €

Mesto je super dodatek železnici znamke Woody. Set vsebuje kocke, iz katerih nastanejo lahko šola, gasilski dom, trgovina in druge zgradbe.

Woody Leseni peskovnik s strešico
61,22 €

Zadnji kos!

Leseni peskovnik s streho, ki služi tudi kot igralni center. Ima vgrajeno kuhinjsko enoto s štedilnikom z vrtljivimi gumbi in pipo. Kuhinjski pult je mogoče odpreti in se lahko uporablja tudi kot praktična škatla za peščene igrače. Streha ščiti otroke pred sončno svetlobo in služi kot pokrov.

Woody Lutkovno gledališče
117 € 90,07 €

Zadnji kos!

Oblikovano leseno lutkovno gledališče, zasnovano s strani češkega oblikovalca. Češki umetnik je tudi avtor ilustracij. Gledališče vsebuje veliko dodatkov. Vsi liki o obojestranski, nekateri liki pa imajo na drugi strani tudi drugačen lik. Gledališče ima mehansko žametno zaveso. Po predstavi je mogoče celotno gledališče preprosto razviti in shraniti v leseno škatlo z ročajem iz vrvi v obliki aktovke.

Woody tabla ABC s črkami, z zvitkom papirja in skodelicami
57 € 44,76 €

Novo

Dvostranska tabla z nastavljivo višino v praktični izvedbi s palico za zvitek papirja. Na eni strani je zeleno območje za pisanje s kredo, na drugi strani je belo magnetno območje za pisanje z markerjem. Nad ploščo, je vgrajen droga za pritrditev zvitek papirja, ki je lahko odvija in pobarvana na površini, ki jo zagotavljajo krovu plošč. Vključeni so tudi magneti v obliki pisem in skodelice za vodo in barve.

Woody železnica z električnim vlakcem in viaduktom
45,60 € 34,39 €

Železnica z dodatki, ki so jo oblikovali češki oblikovalci, vsebuje 60 delov. Komplet vsebuje tudi električen vlakec. Progo je mogoče vsakič zgraditi drugače, posamezni deli se lahko kombinirajo tudi z drugimi železniškimi tiri, ki so na voljo za dokup.

Woody vlak z mostom in postajo, 90 delov
55,20 € 41,62 €

Železnica z dodatki, ki so jo oblikovali češki oblikovalci, vsebuje 90 delov. Progo je mogoče vsakič zgraditi drugače, posamezni deli se lahko kombinirajo tudi z drugimi železniškimi tiri, ki so na voljo za dokup. Paket vključuje tirnice, vlake, pa tudi druge dodatke, kot so drevesa, znaki ali hiše.

Woody otroški voziček za lutko z motivom samoroga, velik
58,65 € 44,47 €

Oblikovanje vozička z enobarvno zasnovo sledi trenutnim modnim trendom. Voziček za lutke je narejen iz kombinacije materialov: tkanine, kovine in plastike. Del izdelka je prenosna vreča za otroke, mrežasta košara kot prostor za shranjevanje pod vozičkom in torba za vrečo na sprednjem ročaju.

Woody glasbeni komplet tamborin/lesene palice
17,55 € 14,13 €

V tem glasbenem kompletu boste našli instrumente iz več skupin. Bobni so predstavljeni s ksilofonom. Ritmična orodja predstavljajo priljubljene marake, ki jih sestavljajo plastična praktična jajca. Tolkalno orodje je v tem setu tamburin. tako imenovani idioponi pa so lesene palice.

Woody piščal Classico
8,39 €

Novo

Ta funkcionalna lesena piščal je primerna tako za otroke, kot za začetnike. Flavta razvije ritmičen občutek pri otrocih, ko se ne bojijo izraziti svojih občutkov skozi glasbo. Zahvaljujoč igranju flavte se bodo otroci naučili tudi pravilno dihati. Nenazadnje je koristen učinek piščali opazen pri otrocih z astmo in tistih, ki trpijo zaradi alergij.

Woody svet v slikah - učenje ob igranju, 2v1
29,85 € 22,73 €

Uganka in družabna igra – vse to v enem kompletu! Otrok pritrdi kose na magnetno površino. Postopoma se vaši najmlajši učijo, kje so države. S sestavljenim zemljevidom se igra igro, ki izostri čustva in poskrbi za orientacijo. Zasnova: Veronika Budisky.

Woody miselna igra s kockami
7,88 €

Novo

Zabavna otroška igra, ki izhaja iz klasične igre Tetris. Otroci z igro vadijo domišljijo in logično razmišljanje. Otrok vrže kocke in glede na vrženo barvo vstavi posamezne koščke sestavljanke v škatlo, tako da se pravilno prilegajo skupaj.

Woody Motorika 3D

Woody Motorika 3D

Ocena: 4,6
17,99 € 12,94 €

Woody Motorika 3D je igra za najmlajše, ki pomaga pri razvoju prostorskega zaznavanja in motoričnih sposobnosti.

Woody Železnica z vlakom in živalmi
39,05 € 29,73 €

Železnica sestoji iz celotnega živalskega vrta in vlaka za prevoz živali, s parkiriščem. Železnica z vlakom in živalmi je osnovni paket, lahko dokupite tudi ostale dodatke.

Blagovna znamka Woody je češkega porekla. Znanje se prenaša iz roda v rod že stoletja. Zaradi blagovne znamke Woody se je Češka uvrstila med vodilne evropske proizvajalce lesenih igrač.

Blagovna znamka Woody daje velik poudarek na visoko kakovost in varnost. Poskuša skrbeti za otrokovo razvojno rast v različnih obdobjih odraščanja.

Vse igrače te blagovne znamke so testirane preko najvišjega mednarodnega standarda in velika večina igrač je vključena v program „varnih igrač“. Ta program zagotavlja najvišjo možnost jamstva za varnost s stalnim in rednim spremljanjem prodanega blaga. Zbirka Woody do sedaj vključuje že 550 aktivnih izdelkov in se uvršča med največje proizvajalce v Evropi. Od leta 1999 aktivno sodelujejo na mednarodnih sejmih igrač v Pragi in Nürnbergu in od leta 2005 redno razstavljajo svoje igrače tudi v Hong Kongu.

Blagovna znamka Woody je češkega porekla. Znanje se prenaša iz roda v rod že stoletja. Zaradi blagovne znamke Woody se je Češka uvrstila med vodilne evropske proizvajalce lesenih igrač.

Blagovna znamka Woody daje velik poudarek na visoko kakovost in varnost. Poskuša skrbeti za otrokovo razvojno rast v različnih obdobjih odraščanja.

Vse igrače te blagovne znamke so testirane preko najvišjega mednarodnega standarda in velika večina igrač je vključena v program „varnih igrač“. Ta program zagotavlja najvišjo možnost jamstva za varnost s stalnim in rednim spremljanjem prodanega blaga. Zbirka Woody do sedaj vključuje že 550 aktivnih izdelkov in se uvršča med največje proizvajalce v Evropi. Od leta 1999 aktivno sodelujejo na mednarodnih sejmih igrač v Pragi in Nürnbergu in od leta 2005 redno razstavljajo svoje igrače tudi v Hong Kongu.