WMF 30 delni jediln iset Atic Crom Protest
199,99 €

152,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

30 delni jedilni set priznane Nemške blagovne znamke WMF. Set vsebuje jedilni pribor s prefinjenim dizajnom, kar bo polepšalo namizni pogrinjek.


WMF 30 delni jedilni set Denver Cromargan
179,99 €

128,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

30 delni jedilni pribor in pripomočki za mizo priznane Nemške blagovne znamke WMF bodo zagotovo polepšali mizo pred vsakim obrokom.


WMF 4 delni set posod Quality One
299 €

242,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

4 delni set loncev Quality one, priznane blagovne znamke WMF. Lonce odlikuje elegantna oblika, kakovost in dolga življenjska doba ter so primerni za vse


WMF 6 delni set nožev Spitzenklasse
229 €

210,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

6 delni set kakovostnih nožev priznane Nemške blagovne znamke WMF. Set vključuje eleganten lesen blok za shranjevanje nožev ter nože iz nerjavečega jekla, ki je odporen tudi na kisline.


WMF kavni aparat KITCHENminis Thermo To Go
79,99 €

69,60 €

Kavni aparat KITCHENminis Thermo To nemškega proizvajalca WMF je visokokakovosten, učinkovit in priročen pripomoček za pripravo kave, ki vam s svojima prenosljivima termo izoliranima vrčkom in termovko omogoča, da svoj najljubši napitek odnesete s seboj.


WMF KITCHENminis Long Slot toaster
69,99 €

54,70 €

WMF toaster KITCHENminis Long Slot za pripravo slastnih jedi. Izdelan je iz nerjavečega in visokokakovostnega Cromargan jekla ter omogoča nastavljanje idealne temperature. Zagotavlja hitro in enostavno peko različnih vrst toastov, kruhov in sendvičev.


WMF kuhinjski robot KITCHENminis
449,99 €

354,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kuhinjski robot KITCHENminis nemškega proizvajalca WMF je visokokakovosten, učinkovit in priročen kuhinjski pripomoček. Odlikuje ga osem stopenj hitrosti, elektronski nadzor le-teh in počasni začetek.


WMF kuhinjski robot Profi Plus
549,99 €

405,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kuhinjski robot Profi Plus nemškega proizvajalca WMF je visokokakovosten, učinkovit in priročen kuhinjski pripomoček, idealen za pripravo testa za pico, torto ali kruh. Odlikuje ga osem stopenj hitrosti, elektronski nadzor le-teh in počasni začetek.


WMF Lono 2 v 1 namizni žar
139,99 €

117,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

WMF namizni žar Lono 2 v 1 za sočen okus vseh vrst jedi. Avtomatsko prilagaja višino glede na obliko hrane in dosega idealne temperature. Preprečuje prijemanje hrane na podlago in zagotavlja pripravo hrane z manj oziroma brez olj in dodanih maščob.


WMF Lono 2v1 stekleni grelnik vode
149,99 €

120,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Grelnik za vodo in čaj WMF Lono 2v1. Narejen je iz nerjavečega jekla in steklene posode s prostornino 1,7 l. Ponuja mnogo nastavitev za pripravo različnih čajev. Ima odstranljive dele za lažje čiščenje ter LC zaslon za prikaz podatkov.


WMF Lono pekač vafljev
79,99 €

68,80 €

WMF pekač vafljev Lono za pripravo slastnih vafljev. Z dvema neoprijemljivima ploščama, integriranim ventilatorjem in idealnimi temperaturami zagotavlja hitro in enostavno pripravo vafljev v obliki srca.


WMF spiralni rezalnik Kult Pro 5 pcs
89,99 €

72,10 €

WMF spiralni rezalnik Kult Pro 5 pcs je idealen za pripravo različnih veganskih ali vegetarijanskih jedi, z njegovo pomočjo pa lahko pripravite tudi okusne dodatke k ribjim ali mesnim jedem. Odlično se znajde tudi pri pripravi različnih vrst testenin.


WMF sušilec hrane KITCHENminis Snack to-go
119,99 €

95,30 €

Sušilec hrane KITCHENminis Snack to-go nemškega proizvajalca WMF je visokokakovosten, učinkovit in priročen pripomoček za sušenje sadja, zelenjave, gob, zelišč, mesa …


WMF vakumska pakirna naprava Lono
139,99 €

112,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Vakuumska pakirna naprava Lono nemškega proizvajalca WMF je visokokakovosten, učinkovit in priročen kuhinjski pripomoček, ki z vakuumskim tesnjenjem zagotavlja nežno shranjevanje in ohranjanje okusa.


WMF ponev Favor, 24 cm
66,90 €

WMF kakovostna ponev iz poliranega nerjavečega jekla. Primerna je za vse vrste štedilnikov.


WMF set jedilnega pribora Sofia, 24-delni
103,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Set jedilnega pribora je primeren za do 6 oseb. Izdelan je iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, zato vam ni treba skrbeti čiščenje, saj bo to izjemno enostavno. Komplet vsebuje vilice, nože, žlice za juho in žlice za kavo.


WMF lonec Pasta, 24 cm
120,36 €

113,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Lonec s prostornino 7 litrov je idealna izbira za kuhanje testenin. Gre za kakovost prvega razreda, izdelan je iz nerjavečega jekla – kakovosti 18/10. Primeren je tudi za indukcijo.


WMF 5 delni set posod TLG. Inspiration
199 €

161,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

5 delni set posod TLG Inspiration priznane blagovne znamke WMF sestavlja 5 posod različnih velikosti in kapacitet. Posoda je narejena iz nerjavečega jekla in je primerna za vse kuhalne površine, tudi indukcijo.


WMF 6 delni set posod Trend
399 €

319,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

6 delni set kakovostne posode, priznane Nemške blagovne znamke WMF. Set sestavlja 6 posod različnih velikosti in kapacitet, ki so narejene iz nerjavečega jekla.


WMF aparat za peko kruha Kult X
139,99 €

109,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Aparat za peko kruha Kult X nemškega proizvajalca WMF je visokokakovosten, učinkovit in priročen pripomoček. Na voljo vam je 12 različnih programov peke in 3 stopnje zapečenosti (rahlo, srednje, močno). Izbirate lahko tudi med dvema težama kruha (450 g ali 750 g).


WMF KITCHENminis Salat To Go sekljalnik
89,99 €

72,10 €

Sekljalnik WMF KITCHENminis Salat To Go za pripravo slastnih jedi. Izdelan je iz nerjavečega in visokokakovostnega Cromargan jekla ter omogoča nastavljanje hitrosti delovanja. Sekljalnik s petimi nastavki in posebno posodo za ohranjanje sočnosti hrane zagotavlja hitro in enostavno pripravo različnih vrst jedi.


WMF Lono opekač kruha
79,99 €

65,60 €

WMF opekač kruha Lono za pripravo slastnih sendvičev. Z dvema neoprijemljivima ploščama in idealnimi temperaturami zagotavlja hitro in enostavno pripravo vašega najljubšega sendviča.


WMF Perfect Plus ekonom lonec, set dveh, 6,5 l + 3 l
249,90 €

182,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Set dveh ekonom loncev priznanega proizvajalca WMF vsebuje 6,5-l lonec s pokrovom in 3-l lonec brez pokrova, ročaj in tesnilni obroč. Oba ekonom lonca v kompletu imata premer 22 cm, zaradi česar pokrov lahko uporabite na obeh. Idealna sta za pripravo zelenjave, mesa, rib, stročnic, juh in enolončnic.